Pestisori, pestisori...(15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Mirela, Salisa, Denisa, Emilly va multumesc mult pentru urari. Va doresc si voua multa, multa sanatate si va . Emilly bineinteles ca fac cinste, ce zici de o "sampanie virtuala". Cam putin, dar ...poate intr-o viata viitoare vom fi si fizic mai aproape. Voi ce ziceti, credeti ca ne-am mai intalnit vreodata in alta viata si ca aceste intalniri de acum sunt sau nu intamplatoare?

salisa felicitari pentru examene! Pupici la nazdravanul din burtica . E hai ca uite ma gandeam ca e baietel...hi..hi.

Denisa super vesti despre micutza. Important e sa fie sanatoasa. la Emma si la mamicutza ei. Ma pregatesc sa vad pozele.

Noi suntem bine, tot intr-o agitatie ca nu ne mai ajunge timpul asta.

Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

EMILLY,a fost super fain ieri..a iesit un chefulet micut si dragut..am ajuns acasa la 1,30 noaptea,mama denaturata ce sunt...dar o data la ceva timp nu se pune,nu?....si sa sti ca te inteleg perfect,eu cand eram acolo mi-era asa dor de chefurile de acasa...acum mie dor de sotul meu,intotdeauna e nemultumit omul asta,nu?...ii lipseste ceva,da,pai asta e viata,nu le putem avea pe toate,din pacate.

SALISA, pe burtica,hai ca mai e putin si te intalnesti cu marea iubire...va fi super fain,crede-ma!

DENISA,tie bafta si sanatate ca mai ai ceva de asteptat....imi aduc aminte ce fascinata eram si eu dupa ecograf(sonograma,in USA)...vedeam puiutul si nu imi venea sa cred ca ,creste in mine,super fain!...eu nu reusesc sa vad pozele,dar mai incerc... si numai bine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna pestisori dragi,
Multumesc si eu de urari!Inca un examen dat la spate.
Sa vedem cat voi putea urma din urmatorul nivel, ca se va termina prin decembrie cand eu ar trebui sa ma pregatesc pt examenul vietii.
Emilly scumpa mea, voi incerca sa pun cateva pozici cu mine....promit sa fac asta zilele viitoare.
Denisa ma vazut pozele de la petrecerea sotului...tare frumoase si ce mincaruri bune pe acolo...Bravoo tie ca ai avut putere sa gatesti atatea bunataturi.
Pupik pe burtic..., ma bucur ca Emma e bine!Cand ai tu termenul ?
Crismir, Nexus pupici si voua si puiutilor vostri !
Dar ce se intampla cu celelate fete Danele, apoi Maruta, Nelly ?
Eu va pupic pe toate si ne auzim!
Salisa 34 plus 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
a fost super fain ieri..a iesit un chefulet micut si dragut..am ajuns acasa la 1,30 noaptea,mama denaturata ce sunt...dar o data la ceva timp nu se pune,nu

Eeee, bineinteles ca nu se pune..hi..hi..mai avem si noi parintii dreptul la "nebunii" din cand in cand.

Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna pestisori ... ce mai faceti ? sper ca sunteti cu totii bine ... si nu foarte suparati pe mine

io sunt bine in general ... tot nu's gravida ... m-am dereglat de la tratament rau de tot cu menstruatia ... cred ca's vreo 2 luni de cand nu mi-a mai venit ... la sfarsitul saptamanii cred ca o sa merg iar la dr

vad ca fetele noastre gravidutze mai au un pic si isi intalnesc "scumpeturile" ... asta ma duce cu gandul la anul trecut cand abia asteptam sa vedem ce face Crismir, Fulguletz si Felis

mi's la fel de grasa si frumoasa ...

pupici si promit sa trec mai des

PS imi spune si mie careva daca s-a petrecut ceva important in "lipsa mea" ? ca pe mine ma omoara internetu' ista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Maruta ce bine ca mai dai un semn de viata...imi pare rau ca ai probleme...sper sa se rezolve cumva cu un hapy end intr-o zi

salisa asteptam pozele!!

seara faina!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Hello, iar n-am mai dat de multisor pe aici, vrem sa va salutam si sa va uram toate cele bune, sa fiti sanatosi si voiosi asa cum ne sta noua bine!!!

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna pestisori !

Am reusit sa va citesc dar din pacate am fost f . ocupata ...Si plus ca iri am plekat si mai devreme de la servici ca nu mi-a fost prea bine...

Sa o iau pe rand.

Denisa, sa iti traiasca sotul, faina petrecere, bucate alese ! Ira tu o viitoare mamica superba...Si am remarcat ca mai mult fetitele predomina pe akolo....Sa fie sanatoase!

Mirela, f . bine ca te-ai distrat, lasa ca meriti si tu din cand in cand.

Cu scuzele de rigoare La multi ani, pt. Mihaele,Mihai, Gabriele si alte derivate!

Marutule, bine ai revenit printre noi si speram sa apari mai des.Stiu ca esti prezenta prin e-mailurile pe care le trimiti!

Pupici la burtici ! Si la toata lumea!

Sa auzim de bine !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Marutza- sanatate multa si sa se resolve cum e bine toate problemele!

Dana- mersi de urari si tie numai bine!
Salisa asteptam pozele si ce mai face bebe, ceva semne?
V-am pupat pe totzi pestisorii!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

cam liniste pe la noi prin lac azi...

Denisa eu stiu cit de grabita esti sa-l vezi pe bb dar crede-ma ca e mult mai bine sa-l prinda pe bb in burtica 38-39 de saptamini sa nu zic 40. Asa ca Salisa rabare ca mai e un pic, dar eu am vazut ca tu nu est prea grabita...Denisa e mai nerabdatoare

Despre noi nimic nou...a... ba da...azi facem 4 ani de la casatoria religioasa si parca au trecut 10...atat de multe s-au intimplat in 4 ani, atatea schimbari...cea mai importanta realizare a nostra raminind, bineinteles, mica noatra minune Ilinca.Oricum cifra pe care o simt e buna pentru ca luna ce vine face 10 ani de cind suntem impreuna...ne-am decis un pic mai greu cu mariajul...

Trebuie sa pregatesc ceva deosebit pentru azi...

Ilinca e mai bine, eu la fel speram ca macar anul asta sa scapam doar cu atat...

Am vazut prin oferte braduti frumosi de Craciun impodobiti, tare frumosi, m-a luat o melancolie...mi-e dor de Craciun, de prieteni, familie, cadouri, papa bun...zapada...

Sambata se casatoreste sora mea mijlocie, n-as fi crezut vreodata ca o va face, e foarte independenta, pretentioasa, cocheta, frumosa...normal ca nu putem ajunge, prea multi bani pe care nu-i avem ca si zilele libere necesare pe care nu le avem.O sa o vad in poze si filmulete...

Se simte ca m-a prins o melancolie de toamna, afara e atat de frig si mohorit...ma mai gindesc si la ce casa minunata si-a cumparat verisoara mea si ce semineu frumos are...de Craciun cu siguranta vom fi la ei.

...va pupicesc!!!

ps.Maruta, tot binele din lume!!!parerea mea, cred ca ti-am mai spus-o, ia o pauza!vei ramine insarcinata cind nu te vei gindi la asta, cind vei fi relaxata, cind nu te vei astepta deloc.Incearca si te detaseaza de asta...o sa fie bine ai sa vezī

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput