Pestisori, pestisori...(15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bun revenit Danuta!LA MULTI ANI, PT.ERIC!

In rest ma tin incontinuare departe de tigara.Sa dea Domnul sa nu ma reapuc.
In ceea ce priveste venirea sarabtorilor sincer eu nu le astept, anul acesta NU...din mai multe motive...Dar poate ca pana atunci se mai intampla cate ceva care sa ma faca sa imi doresc sosirea lor....

Spor in toate!
Pupici!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Danutza- LA MULTI ANI pt ERIC- sa fie sanatos, baftos si sa va aduca numai bucurii!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Eric!

Bine ai revenit Dana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mirela sunt si eu pe aici, un pestisor mai ametit...
Am gatit azi sarmale, salata boef, va invit la masa si la o tuiculica inainte sa alunece bine sarmaua ce ziceti?veniti?

Denisa cum o fi sa nasti nu conteaza, important e sa fie gaza bine si mamica ei
Eu una am nascut natural si sper si pe fratioara sa o nastem la fel

Dana bine ai revenit! acum sunteti iara in Spania?cum a fost in Romania?care iti sunt impresiile?

Eric sa cresti mare, sanatos, destept si frumos!!

Daniela sa nu te lasi!!!bafta in continaure!!cum iti e?iti mai vine cite o pofta de o tigara?sau esti ok?

Salisa parerea mea e sa nu mai faci atata drum pe jos, asta daca il faci singurica.Sa nu ti se rupa apa pe drum...Doamne fereste!!ca e tare multa...
Odihneste-te cit mai mult.Scoala cind o s-o intrerupi?cum e la voi?cit dureaza scoala de limba? pupicei mamicei si gazei ei tot nu ati aflat ce o sa fie?

nani bun pestisori!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
EMILLY, si eu vin la papica buna,multumim de invitatie, pt gazduta ...dar zi-mi ce eveniment este de gatesti asa specialitati,sau va era pofta?...si eu am dat comanda pt sarbatori,de Craciun,cand voi merge la ai mei parinti si deja s-a facut meniul...hihihih....
A propos de brad,noi vom avea doi,si la mama mea si la soacra mea...amandoi naturali,cu ce fel de globuri nu stiu,va fi surpriza...abia astept sa vad cum va reactiona Robert la brad si la zapada...au anuntat ca va ninge de sarbatori,ce ar fi
Revelionul,cred ca-l fac cu fratele meu,nu stim exact unde,inca....pe gandacel il las acasa cu soacra mea...voi pe unde ve-ti merge?

Fetelor,eu am nascut usor,daca stau bine sa ma gandesc,am nascut natural cu epidurala,nu am simtit nici o durere...dar pe mine m-a ingrozit si enervat perioada aia care stai acolo sa impingi,oboseala...cand ,dupa parerea mea ,asta se poate evita,prin cezariana...poate sunt eu mai nebuna....oricum,am prietene care au nascut cu cezariana si sunt super bine,la fel ca si mine,dupa 6 zile facea ce faceam si eu,fara nici o contractie dupa si alte chestii...depinde tare mult de organismul fiecareia...si conteaza si cine si cum iti face operatia...ma mir ca, DENISA,zici ca acolo nu-ti fac la cerere...hmmmmm,ciudat...in USA,iti fac cum vrei,de fapt majoritatea femeilor asa nasc....acum inteleg si de ce...plus ca e vorba si de corpul tau,de modificari,etc...asta e parerea mea...stiti,mama mea imi zicea tot timpul,"de ce nu nasti cu cezariana?"...eu mandra ii ziceam,las ca pot naste normal ca nu e mare lucru...ea avand o nastere normala si o cezariana,deci stia femeia ce stia...apoi mi-a parut atre rau ca nu am ascultat-o,evitam niste oboseli si alte probleme,care greu le-am recuperat.

MIHA,imi pare rau ca ai avut asa probleme, si bine ca totul s-a terminat cu bine...sanatate multa si multi si pt Arthur

SALISA,sunt de acord cu Emilly,daca mergi singura asa de mult,mai bine evita,ca acum din clipa in clipa poti naste... si bafta!

DANA,bine ai revenit,si LA MULTI ANI LUI ERIC!...sa va traiasca si sa va bucure toata viata!,

DANIELA, si sanatate!...hai,sus moralul,vin sarbatorile,nu am vazut pesti suparati de sarbatori... multi!

Gata fug,am scris de v-am plictisit... si numai bine,weekend placut!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Mirela da mi-a fost pofta...o data cu zapada m-au lovit poftele numai de mincaruri specifice perioadei sarbatorilor de iarna, as face racituri din curcan dar n-am facut niciodata, mi-ar trebui o reteta...aveti asa ceva?

Pupicei si sa aveti we frumos! A...eu o sa fac bradut natural, am ornamente rosii, argintii si aurii, poate le pun pe toate sau numai doua culori.Anul trecut l-am avut rosu cu auriu, anul asta poate il fac rosu cu argintiu, abia astept!!
De Revelion avem o invitatie la verii nostri dar sincer eu as fi preferat sa mergem undeva ca sa pot sa o las pe gaza cu mama verilor.Asa daca vom merge la ei va fi mare galagie si nu cred ca gazuta va putea dormi deci nu vred ca vom putea sta nici macar pina la miezul noptii...vom vedea.

pupici!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Bine v-ar gasit pe toate!Si multumim pt urari!Astazi e ziua lui Eric,si dupa cum se cade am sarbatorit.Ne-am imbracat frumos si am iesit in oras sa mincam.Faza cea mai tare este ca l-am lasat sa mearga pe jos si a fost asa de bucuros de nu mai putea.
Acum o sa taiem si tortul.De suflat in luminare cred ca tot noi o sa suflam.
Da tot in Spania sintem,din anumite motive.In tara ne intoarcem de sarbatori.Am stat in tara pina la incepututl lui octombrie cind ne-am intors aici.Mi-a placut insa a fost si obositor.Ma imparteam intre munca si Eric.De casa nici nu ma mai ocupam ca nu mai aveam cind.Noroc cu mama.Dar sincera sa fiu,tot acasa vreau.
Salisa tu ce mai faci?Cum te simti?Cind trebuie sa nasti?
Va pupicesc pe toate!Ma duc la tort!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Vreau si eu la voi!...23 februarie.....
nu stiu cat timp o sa am sa trec pe aici , dar sper sa-mi fac...sa vorbim de una de alta!
va pup!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(04/07/05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

ma mai tineti minte?
nu prea asi mai merita ca de cans nu am mai intrat pe aici...
dar nu am timp nici sa respir. iar atunci cand ma opresc din treburi pic lata.
Ce sa va spun? Baietii sunt bine. Am avut niste probleme cu mama si inca le mai am. Dar, poate, cu ajutorul luio Dumnezeu se vor rezolva.
De Nally mai stie cineva ceva ca am dat-o disparuta si la copilasi de mai-iunie.
sper sa pot intra maine iar sa va scriu mai multe ca acum ma chiraie Andu sa-i fac un lapte cu fulgi.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Si eu pe aici!...
Mirela ... multumesc mult ca nu m-ai uitat!...
Va pe toate...
Azi a fost si Mihai la prima petrecere... s-a simtit bine desi a inceput la o ora la care el dormea:11, asa ca a fost cam obosit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput