Pestisori, pestisori...(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Pestisori prin ce ape inotati si pe forum nu mai dati?

Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Povestea lu' Meme e pe prima pagina... http://www.desprecopii.com/ ... la nasterea unei stele...
M laud si io... ce sa fac

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza pestisori,
Multumesc tuturor fetelor pt felictari, a fost emotionant!

Referitor, dc nasc prin cezariana sau nu, nu stim inca, speram pe 22 Noiembrie sa aflam de la medic,e posibil sa scap, dar dc e sa fie, nu-mi pare rau si nu mi-e frica deloc.
Pupicei la totzi copilasii si pestisorii!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Denisa, felicitari pt cetatenie! Sa fie intr-un ceas bun!

Elyanne, felicitari si tie pt. Meme ....sa iti traisca steluta!
Eu ce sa zic sunt ok in linii mari, dar astept cu interes ziua de 23.11.2005 cand merg la control....Si nu mai fumez. Chiar ma tin.Sunt hotarata!

Va sarut si numai bine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
Vai,iar am ramas in urma,rusinica!
DANIELA,sanatate,asteptam vesti bune!
FELIS,unde esti,ce mai face puiutul de Mihaita?... si sper ca sunteti bine!...eu nu prea apuc sa citesc in alte parti unde stiu ca scrii,scuze,timpul e de vina.
EMILLY,iar ai disparut?...sper ca esti bine,si ti-a trecut gripa... si familiei!...hai zi unde faci revelionul?..ce planuri de sarbatori aveti?!
DENISA,eu daca ar fi sa nasc din nou as face cezariana fara sa stau pe ganduri,tare rau mi-a parut ca nu am facut,eram franta dupa nastere,ma gandeam"de ce oare m-am chinut atata cand putea sa fie mult mai simplu prin cezariana"... la burtic si sanatate!

Haideti la povesti fetelor...eu sunt tare bine dispusa cand ma gandesc ca vin sarbatorile,

la toate si pe mai tarziu!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Salutare pestisori!
Mirela nu stiu cum e sa nasti normal (banuiesc doar ca foarte greu si dureros), dar la mine a fost complicat si cu cezariana. Mi-a fost cumplit de rau dupa operatie, am vomitat si pe masa de operatie(inconstienta fiind, mi-au zis cei ce au asistat) si mai apoi si cand m-au adus la reanimare. Mai rau e ca mi se acumulasera nu stiu ce mucozitati pe caile respiratorii si nu puteam sa respir, iar asistentele se uitau la mine si-mi spuneau decat respira..respira, pana cand au vazut ele ca nu prea e de gluma si au adus "aspiratoru'" si..dupa o operatiune mai putin placuta...am respirat.
Ufff, nu stiu ce mi-a venit sa scriu asa ceva aici sa sperii gravidutele. Merit un bobarnac...

Hai sa povestim despre lucruri mai vesele...
Unde faceti bradul, ce fel de brad:artificial sau natural, preferati ornamentele multicolore sau nu? Eu nu stiu unde sa-l amplasez de teama sa nu faca Arthur vreo prostioara si sa-l traga pe el sau sa pape vreun ornament. Noi in fiecare an facem brad natural, dar acum daca puiul descopera ca acele de brad au un gust formidabil? In ultimii ani am preferat sa-l impodibim mono sau bicolor.
La ce cadouri v-ati gandit pentru puiuti?

Va pupic !

poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna pestisori!Ma mai tineti minte?Am cam lipsit ce-i drept insa cu cu motive bune.Ce mai faceti voi?Eu sint in urma rau cu ce s-a mai intimplat aici.
Despre noi ce sa zicem,sintem bine,sanatosi.Ne pregatim sa sarbatorim primul anisor din viata lui Eric(simbata).Deja am luat cite ceva,iar azi mai mergem sa mai luam ultimele lucruri.Din pacate,cum nu sintem in tara,o sa petrecem in patru.Insa asta sa fie necazul,nu?
V-am pupat dulcic pe aripioare!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Nexus

Unde faceti bradul, ce fel de brad:artificial sau natural, preferati ornamentele multicolore sau nu? Eu nu stiu unde sa-l amplasez de teama sa nu faca Arthur vreo prostioara si sa-l traga pe el sau sa pape vreun ornament. Noi in fiecare an facem brad natural, dar acum daca puiul descopera ca acele de brad au un gust formidabil? In ultimii ani am preferat sa-l impodibim mono sau bicolor.
La ce cadouri v-ati gandit pentru puiuti?
Va pupic !

poze Arthur

Eu am inceput sa cumpar globuri numai de platic... sunt in Cora toate formele, toate culorile.... si pun in brad (natural) numai globuri de plastic, legate cu panglica... fara agrafe sau sisteme de prindere, care sunt din panza... fara ornamente din alea cu bilute... si poate niste girlande... Culori: rosu si argintiu. Cred ca bradul o sa-l pun jos... asta este...om vedea reactii atunci...

Daniela multumesc ! Tine-o tota asa cu lasatu' de fumat. Tinem pumnii sa reusesti!

Legat de nascut natural / cezariana... eu una nu regret nici o clipa ca am nascut natural... ce-i drept, am nascut si foarte usor si n-am avut nevoie nici de anestezie peridurala... Am inteles de la mamicile care au nascut prin cezariana ca nasti bine mersi... insa... de a doua zi, incepi sa ai contractiile care ar fi trebui sa le ai daca ai fi nascut natural... pt. ca trebuie sa ti se retraga uterul pana la urma... Asa ca natural sau cezariana, de contractii tot nu scapi. Eu una, am nascut la 3 noaptea si la 7 dimineata abia asteptam sa vina cineva la spital sa mearga sa-mi vad mai bine gaza... ca ma simteam in stare sa umblu, dar ma gandeam sa nu fac vreo prostie si sa cad pe scari...
Hai ca am scris o groaza... si nastere usoara gravidutelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna pestisori,
Bun revenit Danei si La multi ani pt Eric !
Avem 36 de saptamani fix azi...inca nu am nascut...si sper ca buburuza sa mai stea in burtic macar pina la 40 de saptamani.
Ce egoista sunt.
Nu pot sta mult ca sunt frinta de oboseala si ma duc repejor sa trag un pui de somn..., fetelor inca merg la scoala de limba daneza si pe linga faptul ca ma trezesc zilnic la ora 7, mai am si puterea sa fac drumul dus-intors scoala-casa pe jos...adica circa 5 km zilnic.
Dar eu zic ca miscarea asta nu are ce sa ne strice, nu?
Asa se explica acum oboseala mea...asa ca va las!
Va pupic si va tin la curent!
Pupici si puiutilor vostri si pe burtica Denisei.
Salisa 36 saptamani fix astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pestisori,
Multumesc frumos pt ganduri si pt pupicei, va pupam si noi pe toate Noi suntem binein general, doar ca la job o baba vrea sa ma ingroape in hartii si dc nu se va potoli si ma va stresa, o sa imi iau concediu medical imediat si deci voi sta acasa platita si fara sa misc un deget.

Salisa- odihneste-te si ma bucur ca poti merge atata pe jos, poate nue aasa frig la voi, aici a venit frigul.
Mirela- nu as vrea inca sa decid total pt cezariana, as vrea sa ma mai consult cu medicul, oricum nu prea te lasa sa ai aici cezariana decat dc ai probleme si desi am avzut aseara o nastere in direct si nu prea mi-a suras, parca inclin deocamdata spre epidurala cu nastere naturala, dc o sa pot.
Fug la munca acuma, va pupam!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput