Dar tauri?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by slakje
," iar femeile născute în acest semn vor avea un vag, intangibil aer bovin"
hahaha, hai ca-i buna, nu mi-a spus nimeni pana acu ca as avea aer bovin, dar mai stii, haha, poate ma vb pe la spate.muuuuu
Slajke, mai ieprashule, nu stii ce zice lumea pe la spate, asa ca e bine sa fii informata
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
olguttza spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Fetele mele, eu toata viata am trait intre tauri!!
Prima mea relatie serioasa, la 16 ani cu un taur!! A durat 6 ani, aproape. Cu el am descoperit lumea, cum s-ar zice!! A fost primul meu gand spre a intemeia o familie, era tot ce-si poate dori o adolescenta intarziata.
S-a terminat din pacate, am cunoscut iar un...taur!!! 1 an a durat toata treaba, si in acest timp venise si cererea in casatorie, dar...n-a fost sa fie!
Dupa ceva timp l-am cunoscut pe actualul meu sot: taur bineinteles!!!
Eiii, cine da mai mult??
Eu!!!!!!!!!!!
Exact la fel si la mine: o relatie de 6 ani in adolescenta, alte 3-4 relatii in tineretea mea zbuciumata, acum sotie de taureci, care poarta acelasi nume cu al tatei, tot taur, evident
![](icon_smile_big.gif)
quote:
Si acum cred ca aceasta zodie ma "urmareste", e ca un fel de karma pentru mine.
Maica'mea, la un moment dat, a fost ceva mai ..."plastica" atunci cand mi-a zis: "mama, tu ori esti proasta, ori ii cauti!"
![](radtare.gif)
quote:
Calitati:
-super buni la pat;
-sensibili;
-senzuali;
-familisti;
Defecte:
-super-gelosi;
-agresivi;
-incapatanati
asta in mare...
As mai adauga: comozi; foarte calculati (nu intotdeauna zgarciti
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cu femeile taur nu m-am inteles niciodata prea bine; de fapt, in general, cu femeile nu m-am prea inteles
![](icon_smile_big.gif)
quote:
Intrebare framantatoare pt creierii mei uzati: cum procedati in momentele in care vedeti ca si-a pus in cap sa faca o chestie care nu are sens sa o faca??
Cum i-o scoateti din cap??
Ca io nu pot!!! Cred ca n-am suficienta rabdare, dar nici nu-i pot accepta unele chestii oarecum autodistructive!!!
Io nu i-o scot decat daca imi pun si io in cap si fac, inaintea lui, o chestie similara, adica fara sens
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ellen spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Intrebare framantatoare pt creierii mei uzati: cum procedati in momentele in care vedeti ca si-a pus in cap sa faca o chestie care nu are sens sa o faca??
Cum i-o scoateti din cap??
Ca io nu pot!!! Cred ca n-am suficienta rabdare, dar nici nu-i pot accepta unele chestii oarecum autodistructive!!!
Liliana&Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
Eu il las sa se mai gandeasca. Nu-mi dau acordul imediat, aducand tot felul de motive iar dupa o perioada renunta singur cand isi da seama ca ar fi mai bine sa faca altceva.
![](icon_smile_wink.gif)
Acum totusi nu cred ca a vrut vreo data sa faca ceva autodistructiv...doar ca ma termina sa-si ia tot ce apare nou in materie de electronice
![](bang.gif)
La volan este intr-adevar destul de nervos....si de vorbit urat vorbeste doar daca nu mai este si altcineva in masina...oricum nu ma deranjeaza asta ca eu lucrezi de cativa ani numai cu barbati si el e mic copil pe langa altii
![](icon_smile_big.gif)
Cat despre celelalte calitati trecute de voi aici, subscriu la toate
![](icon_smile_wink.gif)
Nu am avut eu multi tauri la viata mea....dar am unul si tare-i bun
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
![](indragostita.gif)
![](floare.gif)
![](copilas.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei