Dar tauri?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dintre toate zidiile asta e cea mai tare.Sunt efectiv indragostita de ac . zodie, atat la femei cat si la barbati.Am o sora tauroaica , am avut prieteni taur si sper sa am sot taur.
Despre ei pot sa spun asa: buni la pat, familisti, devotati familiei , incapatanati, calmi, buni oratori, stiu sa faca bani din orice, au un simt al afacerilor inascut , au un anumit sarm, gurmanzi, dar in ac . timp sa te feresaca D-zeu sa ii calci pe "copite" se infurie greu, dar trebuie sa umbli la coarda sensibila ca sa ii impaci.OK -per total!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, eu toata viata am trait intre tauri!!

Prima mea relatie serioasa, la 16 ani cu un taur!! A durat 6 ani, aproape. Cu el am descoperit lumea, cum s-ar zice!! A fost primul meu gand spre a intemeia o familie, era tot ce-si poate dori o adolescenta intarziata.
S-a terminat din pacate, am cunoscut iar un...taur!!! 1 an a durat toata treaba, si in acest timp venise si cererea in casatorie, dar...n-a fost sa fie!
Dupa ceva timp l-am cunoscut pe actualul meu sot: taur bineinteles!!!
Prietenul meu cel mai bun din facultate, care mi-a fost mai muuult decat un frate (lumea ne admira dar ne si privea circumspect) ce zodie ar putea sa fie?? Taur!
Colegul meu de suferinta de la scarbici, tot taur!

Eiii, cine da mai mult??

Si acum cred ca aceasta zodie ma "urmareste", e ca un fel de karma pentru mine.

Calitati:
-super buni la pat;
-sensibili;
-senzuali;
-familisti;

Defecte:
-super-gelosi;
-agresivi;
-incapatanati

asta in mare...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Lilac, esti cea mai tare!
Si la mine predomina taurii: tata, sotu' si prietena cea mai buna.
In general aveti dreptate cu calitatile (si eu am un super-sotz) - singura mea problema este cu agresivitatea lor. Cu care nu ma pot obisnui de nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, am si eu o minune de sot: bineinteles, TAUR!
Este un om minunat, frumos de nu se poate, BUN rau la... stiti voi ce, fidel, fara nici un viciu... si ma iubeste cum n-am mai vazut! pur si simplu ar face orice pentru mine, iar acum ca asteptam si un bebe, e cel mai tandru si afectuos si atent om cu putiinta! Este ambitios, inteligent, descurcaret, a realizat totul singur, fara ajutor si a ajuns pe pozitie de director la numai 24 de ani! Singurul defect ar fi ca este prea gelos, uneori paranoia... dar este un scump! aaa! la volan este intr-adevar foarte nervos... si mai vorbeste urat... dar... lucram la asta! :)
Am mai avut un prieten taur si fratele meu este tot taur... Pot sa spun cu mana pe inima ca sunt cei mai buni! Cel putin sotul meu este tot ce am putut visa!
Va pup!
Simona

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Si eu am sot tauras . Pe langa cele spuse de voi as mai adauga: fidelitate, corectitudine, sinceritate, onestitate, mereu intarziat, lejer, comod, ambitios, apreciaza lucrurile de calitate, respectul, iubirea acordate...

Si am gasit o descriere, care mie mi s-a parut exceptionala si foarte la obiect. Sper sa nu fie prea lunga si sa va amuzati copios

"TAUR

Cum să recunoști un nativ din Taur

Cele mai bune locuri în care să cauți un Taur ar fi la o fermă, o bancă sau o agenție imobiliară, dar îl vei putea găsi "păscînd" și pe alte terenuri. Ei pot fi ingineri, staruri de cinema, funcționari, grădinari, regi și regine, coșari, măcelari, brutari și orice altceva. Poți depista întotdeauna un Taur după atitudinea lui tăcută, plină de forță. Pînă vei ajunge să-l cunoști mai bine, cele mai lungi replici ale lui vor fi, probabil, de genul: "Mda", "Nu", "Mersi", "Pa" și deseori "Nțț", adică tot un fel de "Nu". Dacă are o puternică influență din Gemeni, Berbec sau Săgetător s-ar putea să fie puțin mai vorbăreț și pasul lui să aibă un ritm ceva mai săltat. Dar Taurul tipic preferă să se miște cu precauție și să vorbească puțin. Ca și stînca Gibraltarului, are picioarele bine înfipte în pămînt, e stabil și nimic nu-i tulbură liniștea. Poți să arunci apă pe el, să-i aprinzi chibrite între degetele de la picioare, să-l izbești cu pumnii în piept, să-l fixezi cu o privire hipnotică și furioasă sau să urli la el din toți plămînii. Taurul nu se va mișca nici un centimetru. O dată ce a luat o hotărîre, el își încrucișează brațele cu calm și-și proptește călcîiele în pămînt. Își scoate în afară bărbia destul de proeminentă, își umflă nările, lasă urechile pe spate și... s-a terminat. Taurul va da rareori năvală să te calce pe bătături. El nu vrea decît să fie lăsat în pace. Nu-l deranja și va fi mulțumit. Pisează-l la cap și se va încăpățîna într-ale lui. Îmbrîncește-l de la spate, tachinează-l prea mult și fii pregătit să-i suporți furia violentă. Pot trece luni și ani la rînd în care va da dovadă de perfectă stăpînire de sine și control, mirosind panseluțele în timp ce ignoră agitația și zgomotul din jur. Apoi, într-o zi ca oricare alta, cînd nimeni nu se mai așteaptă la asta, vreun nesimțit va arunca în paharul lui ultima picătură, cea care-l va face să dea pe afară. Fugiți din calea Taurului cît puteți de repede dacă vreți să scăpați cu viață! Temperamentul taurin e rareori scos la iveală, dar cînd o astfel de persoană se înfurie poate distruge totul în calea sa, chiar și pe nativii din Scorpion. Poate că ar fi mai corect să spunem "demolează" în loc de "distruge". S-ar putea să treacă ceva timp pînă cînd norii de praf se vor risipi după un astfel de atac și se va reinstaura liniștea. Unii Tauri au un asemenea autocontrol încît nu au astfel de izbucniri decît o dată sau de două ori în întreaga lor viață. Chiar și cei mai temperamentali nu vor erupe decît cel mult o dată sau de două ori pe an. Totuși, cel mai înțelept ar fi să țineți minte că Taurul nu se enervează și nici nu se înfurie doar un pic. Dacă incidentul e suficient de important ca să-i zguduie emoțiile de obicei placide, așteaptă-te la furie oarbă, nu la o mînie obișnuită. De aceea, înainte să faci cu ochiul unei femei, ar fi bine să afli care e ziua de naștere a bărbatului care o însoțește. Mulți bărbați născuți sub semnul Taurului pot semăna puțin cu un taur, iar femeile născute în acest semn vor avea un vag, intangibil aer bovin. Privirea femeii Taur e senină și umedă, dar clară. Se mișcă grațios, indolent, dar mișcările ei vor sugera o forță ascunsă. La bărbați, gîtul e deseori gros, musculos, umerii, pieptul, spatele sau toate trei sînt late și puternice. Tot trupul acestor persoane e bine proporționat, fie el scund sau înalt. Urechile sînt de obicei mici și apropiate de cap. Cînd mănîncă, mestecă încet și de obicei au digestie excelentă. Nu e cazul tuturor, dar mulți Tauri au părul creț sau ondulat, de obicei închis la culoare, ca și pielea și ochii lor. Chiar și excepțiile blonde, cu ochi albaștri și piele albă, nu vor sugera privitorului fragilitate, nici fizică, nici de caracter. Bineînțeles, nu te poți aștepta ca toți acești oameni să arate ca taurul Ferdinand sau văcuța Elsie. E adevărat că deseori au corpuri mari, generoase, cu dimensiuni variind de la musculos la dolofan sau chiar gras. Dar e bine să știi să-i recunoști și pe cei slabi, precum Fred Astaire, Bing Crosby sau Gary Cooper. Nu te lăsa indus în eroare de picioarele zburătoare ale lui Astaire, sau de farmecul lui aerian, ca de Geamăn. Oricine a fost apropiat al marelui dansator spune că era imposibil să-l convingi să meargă unde nu voia, sau să facă ceva ce nu avea chef să facă. Taurul e puternic atras de sexul opus, dar nu e genul care să vîneze plăcerile, de orice fel ar fi ele. Preferă să atragă oamenii către el. De ce și-ar risipi el energia alergînd după ei pe cîmpii? Pasivitatea e comportamentul lor tipic. Ei preferă de o mie de ori să primească plini de ospitalitate musafiri la ei acasă, decît să se deranjeze să facă vizite. Efortul necesar pentru obținerea unei popularități sclipitoare nu îi stă în fire Taurului. Dacă vrei, poți să-l suni oricînd, el îți va fi întotdeauna la dispoziție. Fă primul pas într-o idilă sau prietenie și el ți se va alătura, dacă îl interesează subiectul. În plus, va ști să se poarte cu tine în ambele cazuri, ceea ce e rareori adevărat la zodiile mai vivace și gregare. Taurul își face rareori griji și nu e genul care să se dea cu capul de pereți sau să-și roadă unghiile. Uneori se mai bosumflă sau devine mohorît cînd nu-i convine ceva, dar nu e genul nervos, stresat. Prin natura lui e un stoic și nimic nu-l va face să se abată de la ritmul lui. Nativii acestei zodii sînt oameni de casă. Nu prea există Taur care să nu adore să se răsfețe în propria lui casă și să se relaxeze într-un mediu confortabil, familiar. Schimbările îl supără (cu excepția cazului în care are ascendent în Gemeni, Săgetător sau Vărsător). Dacă Taurul pe care îl cunoști nu are propria lui locuință, poți fi sigur că visează să aibă una cît de curînd. E o personalitate terestră, iar dragostea de pămînt se va manifesta mai devreme sau mai tîrziu. Dacă e nevoit să trăiască într-un apartament de bloc va avea probabil lădițe la geamuri, pline cu flori și verdeață. Cînd larma orașului amenință să îi invadeze spațiul personal, nativul înșfacă rapid undița și pleacă spre un loc pastoral, liniștit, unde se va relaxa pînă cînd lumea nu i se va mai părea așa dezlănțuită. Dacă nu are nici lădițe cu flori, nici undiță, se va ocupa de afaceri imobiliare, ceea ce îi va da ocazia să mai iasă din cînd în cînd spre verdele periferiilor. El are întotdeauna o legătură cu pămîntul, oricît de îndepărtată, fie că pierde vremea pe lîngă pistele de atletism, fie că iese duminica în parc, fie că stă la o bere în natură. Taurul are în general o sănătate perfectă și o constituție puternică. Nu poate fi trîntit la pat cu una cu două, dar cînd asta se întîmplă își revine greu, mai ales din cauza refuzului lui încăpățînat de a asculta sfaturile doctorului. Nu-l ajută prea mult nici neîncrederea lui înnăscută față de optimism și optimiști. Zonele sensibile la accidente și infecții sînt: gîtul, picioarele, gleznele, organele de reproducere, spatele și șira spinării. Răcelile banale degenerează deseori în laringite și faringite, iar pasiunea taurină pentru băutură, dar mai ales mîncare, poate provoca probleme cardiace, circulatorii, poate cauza apariția varicelor și a altor afecțiuni cronice. Totuși, majoritatea nativilor pot rămîne în timp mult mai sănătoși decît noi, ceilalți, dacă evită obezitatea, letargia și infecțiile renale. Una dintre principalele cauze ale maladiilor de care ar putea suferi un Taur e lipsa aerului curat și a mișcării, lucru pe care îl va nega deseori cu încăpățînare. Și dacă tot vorbim despre încăpățînare, ar fi bine să știi că n-are nici un rost să-i spui unui nativ din Taur că e încăpățînat. În mintea lui nu se crede deloc îndărătnic, ci răbdător. Nu e căpos, ci rațional și ferm. Nici în ruptul capului nu poate înțelege de ce îl judecă oamenii atît de nedrept. Adevărul e că acest personaj e cît poate fi un om de încăpățînat fără a se transforma într-un bloc de piatră. Atît bărbații cît și femeile țin la fel de mult la locurile lor pe cît țin la opiniile lor. Un soț Taur va refuza să-și însoțească nevasta în vizită la un prieten, dacă acesta nu are scaune confortabile. Poate ea să stea și-n cap, el nu va merge. O femeie Taur căreia nu-i plac amicii soțului pur și simplu nu va vorbi cu ei. Totuși, mîndria cu care vorbesc acești nativi despre răbdarea lor e pe deplin justificată. Mulți poartă poveri emoționale și fizice ani în șir, fără să se plîngă. Cu cît se acumulează mai multe necazuri, cu atît mai multă forță găsește Taurul în interiorul său pentru a putea suporta. Loialitatea și devotamentul față de familie și prieteni depășesc deseori orice înțelegere. Mulți bărbați și femei născuți sub acest semn ar merita medalii pentru curajul sub lovituri ale soartei care ar fi doborît demult pe alții, născuți sub alte semne. Trebuie deci să recunoaștem tăria de caracter a Taurului. Dar tot încăpățînat e! Foarte puține lucruri îi pot tulbura apetitul. Taurul poate mînca orice, de la ardei iuți la prăjitură cu ciocolată și frișcă, murături și napi, toate în decursul aceleiași mese, fără să dea semne de jenă stomacală. Fripturile sînt favoritele lui și adoră să mănînce rămășițele de la mesele anterioare. Dacă-i mai pui și o cană cu vin în mînă, parcă-l vezi pe regele Henric al VIII-lea înfulecînd fericit la banchetele lui îmbelșugate. Desigur, un ascendent în Fecioară îl poate trece pe Taur pe o dietă de morcovi cruzi, salată verde și suc de prune. Umorul celor născuți în această zodie e axat mai mult pe comedia burlescă, gagurile fizice. Mulți dintre ei nu gustă satira subtilă, dar rîd cu lacrimi cînd cineva alunecă pe o coajă de banană sau primește o plăcintă cu frișcă în față. Simțul umorului este la ei cald, terestru, jucăuș, generos, amintind de Falstaff. Acești oameni sînt extrem de rar capabili să fie răzbunători sau cruzi. Un fapt interesant e că mulți tauri cruzi aveau la naștere multe planete în Berbec. Cele două semne nu par să dea o combinație prea plăcută, iar Hitler e un exemplu grăitor în acest sens. În legătură cu situația financiară, Taurul se desparte rareori de banii lui. Nu fiecare nativ e milionar, dar nu vei vedea prea mulți dintre ei stînd la coadă pentru supă la cantina săracilor. Nativului îi place să construiască imperii încet, dar sigur. În mod bizar, Taurului îi place să acumuleze și putere, nu numai bani, dar numai pentru plăcerea senzuală de a o deține. De multe ori, ei înmînează frîiele conducerii subordonaților. De ce și-ar bate el capul să tragă toate sforile? Sînt destui Capricorni și Raci care să facă asta, în timp ce el trage un pui de somn, adulmecă margaretele sau soarbe din ochi fetele. Îi e suficient să știe că toată lumea e conștientă cine e stăpînul pășunii. Mai devreme sau mai tîrziu, banii vor veni către Taur și acolo vor rămîne. El își prețuiește banii și familia, dar nu e zgîrcit. Inima lui generoasă și buzunarele sînt larg deschise pentru prietenii adevărați aflați la necaz.

Bărbatul Taur

Probabil că îți imaginezi că bărbatul tipic din Taur e un om tăcut și practic, de bun simț și realist ca o pereche de papuci de casă. Așa și e. În plus, vei observa că nu se aruncă cu capul înainte cînd vrea să intre în acțiune, ci e tacticos și precaut. La fel de adevărat. Prin urmare, deduci tu, e logic să presupui că nu e prea romantic. Cu desăvîrșire fals. Cine ți-a băgat în cap că poți analiza personalitatea taurină folosind doar logica? Probabil vreun tip din Balanță care vrea să te impresioneze! Ei, bine, greșește! Logica nu e de prea mare ajutor cînd încerci să dezlegi misterul unui simbol puternic și masculin cum e cel al Taurului, care e condus de o planetă pașnică și iubitoare ca Venus. Trimite-l pe deșteptul din Balanță înapoi în bibliotecă! E posibil ca Taurului să-i ia mult timp să decidă dacă vrea să fii femeia lui. El nu e genul care să facă un triplu salt în piscina iubirii ca să descopere în cădere că cineva a uitat să umple bazinul. Dar o dată ce s-a hotărît că tu ești aleasa și-și pune în cap să te cucerească, iubitul din Balanță va părea un școlar stîngaci pe lîngă el. Îi va face de rîs chiar și pe Leul îndrăgostit și pe pasionalul Scorpion. Acest bărbat Taur rațional, practic, lent și hotărît e capabil să-ți trimită cîte un trandafir roșu în fiecare zi pînă cînd vei accepta propunerea lui, fie ea de căsătorie, de ieșire împreună sau de orice fel. Poate chiar să scrie un cîntec sau o poezie romantică și să ți-o trimită sfios, fără să o semneze, știind că vei ghici expeditorul. Taurul poate fi un iubit tandru, blînd și protector. Firea lui senzuală îl face sensibil la parfumul tău, la finețea pielii tale și moliciunea părului tău. Poate că n-o să-ți spună asta în față folosind cuvinte înflorite, dar va găsi o modalitate să-ți transmită mesajul. Simțul lui tactil e foarte puternic. Acest semn de pămînt e plin de contradicții în viața amoroasă. Taurului îi va plăcea să te vadă îmbrăcată în blănuri luxoase și culori intense. Îți va cumpăra un buchet parfumat de violete proaspete de la bătrînica din colț, căreia îi va lăsa în coș un bacșiș generos pentru că-i amintește de mama lui. Însă tu nu-i vei aminti niciodată de mama sau sora lui, decît atunci cînd va fi cazul să te protejeze de privirile obraznice ale altor bărbați care încearcă să-ți facă avansuri. Muzica îi va stîrni emoții puternice și cheful de dragoste. Aproape sigur are un cîntec favorit care îi amintește de tine de fiecare dată cînd îl aude. E cel pe care-l tot pune la casetofon sau tonomat. Dacă îți mai trebuie dovezi ca să te convingi că e un suflet romantic, Taurul tipic te va ajuta să-ți umpli cufărul de zestre, făcîndu-ți cadou la zilele de naștere porțelanuri, argintărie, iar de Crăciun vei crede că e Moșul în persoană cînd va apărea în prag încărcat cu pachete misterioase și flecuștețe sentimentale. Îți va sugera partide de înot la lumina lunii, picnicuri în păduri răcoroase și izolate și plimbări sub cerul înstelat pe drumuri de țară. Felicitarea lui va fi cea mai mare, mai elegantă și mai elocventă din cîte va distribui poștașul de Ziua Îndrăgostiților. Cînd un Taur îți face curte, păi îți face curte, nu se joacă! Probabil vei fi dusă la cină în restaurante luxoase, cu lumini difuze și viori și nu va uita niciodată data la care v-ați cunoscut, sau orice altă aniversare intimă a voastră. Pentru Dumnezeu, cît romantism îți mai trebuie? E foarte adevărat că Taurul nu e un visător nestăpînit ca bărbatul din Vărsător. El nu te va lua pe sus, făcîndu-te să ți se taie picioarele, ca Leul, și nici nu-ți va promite să te ducă plutind pe nori roz ca să trăiești cu el într-un castel ca din povești, printre trandafiri, într-o veșnică primăvară, ca un Berbec. Mai degrabă poți să te aștepți să treacă pe la tine într-o sîmbătă seara, purtînd sub braț planurile arhitecturale ale casei pe care intenționează să o construiască pentru tine din cherestea adevărată și cu bani reali. Probabil că va depune avansul pentru casă înainte să vă logodiți. Bărbatul acesta nu se-ncurcă în vorbe. Cînd Taurul te trece pragul și te "plantează" ferm în casa voastră, care nu va aduce deloc cu un castel din povești, poți să fii sigură că toate ratele de împrumut sînt depuse în siguranță, la bancă. Trebuie să fii nebună să te plîngi de așa ceva. Vei ajunge să te întrebi de ce te-ar tenta vreodată norișorii ăia roz, cînd ești înfășurată confortabil în pătura securității Taurine. Asta în cazul în care ești o femeie care apreciază valorile solide, o fată rațională, care apreciază personalitatea pașnică, senină, a Taurului și firea lui calmă și stabilă. Gesturile lui sentimentale și curtea lui plăcută, firească, pot fi la fel de satisfăcătoare ca și suspinele poetice ale amanților mai "colorați". Un astfel de bărbat se pregătește cu grijă pentru ziua de mîine. Așa cum furnica adună vara provizii pentru iarnă, la fel și Taurul nu se va lăsa distras de plăcerile unei după-amieze însorite, ci va continua să se pregătească pentru gerul iernii. E ciudat, dar mulți dintre soții care-și permit să-și ducă sau să-și trimită nevestele în țări mai calde pe durata iernii sînt nativi ai acestei zodii. Bineînțeles, există și părți mai puțin plăcute într-o legătură amoroasă cu un Taur - nu există perfecțiune. În primul rînd, va trebui să îți scoți de la naftalină comportamentul de doamnă. Nici un astfel de mascul nu va suporta o femeie stridentă, masculină, cu limbaj de birjar și atitudine de dresoare de lei. Dacă ai opinii la care ții foarte mult nu încerca să i le bagi pe gît și nici nu te lăuda în public cu inteligența ta. În particular, el respectă o femeie inteligentă (deși prețuiește mai mult bunul simț), dar ai face mai bine să-l lași pe el să fie deșteptul din cuplul vostru atunci cînd ieșiți împreună undeva. Fă-o, tu, pe emancipata în fața prietenilor lui și va avea una din următoarele două reacții. Dacă e un Taur primitiv (și nu ai idee ce mulți sînt din ăștia) probabil că-ți va da un brînci, te va scutura, sau chiar îți va arde o scatoalcă într-un loc bine ales după ce ajungeți acasă. Dacă e genul mai sofisticat, se va închide în el și va rămîne așa toată seara, fără să mai schimbe o vorbă cu nimeni, pînă cînd te vei simți așa de prost încît îți vei dori să te înghită pămîntul. În plus, și prietenii voștri vor fi la fel de stînjeniți, așa că seara voastră se va duce cam pe apa Sîmbetei. Primul tău impuls va fi să dregi ce-ai stricat, dar tentativele de a-l înveseli și a-l scoate din starea lui încăpățînată înainte de a-și face damblaua se vor dovedi absolut imposibile. Mai mult, dacă vei încerca să-l tachinezi ca să-l readuci pe linia de plutire nu vei face decît să-l scoți din sărite și mai tare. Insistă prea mult și-l vei transforma din Sfinx într-un taur furios, care cu siguranță va da drumul unor "aprecieri" ce îți vor aprinde obrajii de rușine. Ori așa, ori va spune calm prietenilor: "Mă scuzați că plec mai devreme, dar trebuie s-o tîrăsc acasă pe ia o pauzarea asta cu gura ca o meliță ca să-i dau o lecție". După o astfel de scenă ai să te ascunzi de toți cunoscuții săptămîni în șir. Dacă-l vezi întinzîndu-se după haină, fă bine și pregătește-te și tu de plecare. Un bărbat Taur rareori își va lăsa femeia singură printre lupi, neprotejată, indiferent cît de tare l-a scos din sărite. O va lua cu el, de păr, dacă e nevoie. Așa că nu te gîndi că vei rămîne în urmă ca să te plîngi prietenilor de el. Cînd pleacă el, pleci și tu! Și te-aș sfătui din suflet să-ți ceri scuze înainte de a ajunge acasă. El n-o s-o facă în veci. Nici alergatul la mama n-o să-ți ajute. Cît timp el e cel care plătește cheltuielile de întreținere, la el în pat ai să dormi. Prima tentativă de "Plec la mama!" va fi probabil și ultima. După un prim contact cu furia lui, părinții tăi vor învăța repede să țină ușa încuiată și să te lase să-ți rezolvi singură problemele. Bărbatul Taur e foarte răbdător, dar nu se va lăsa călcat în picioare. Însă nici nu îi va plăcea să fie sufocat de o femeie ca o iederă. E prea practic și își iubește prea mult libertatea ca să-i placă o femeie care se agață de el ca scaiul și plînge din nimic. Nu-l deranjează ca partenera să aibă ceva temperament și vioiciune. Cu un zîmbet plin de amuzament detașat o va urmări cum zburdă veselă în mod tipic feminin, așa cum urmărești o pisicuță drăgălașă și dragă jucîndu-se cu un ghem colorat. Cu condiția ca pisicuța să știe ca, la un semn al stăpînului, să înceteze cu joaca și să asculte vocea acestuia. Nimeni nu poate fi mai blînd, mai bun și mai tolerant decît un bărbat Taur, atunci cînd nu-și simte amenințată masculinitatea. Ar face orice pe lume pentru femeia pe care o iubește, mai puțin să o lase să poarte ea pantalonii în familie. Poate că uneori se poartă ca un urs stîngaci, iar umorul lui e deseori grosier și ridicol, dar nu va fi niciodată luat de fraier. Probabil că iubește excursiile la țară, cu cortul, fotbalul și pescuitul, sau grădinăritul, florile și plimbările lungi. Cărțile preferate sînt despre eroii cuceritori ai zilelor demult apuse sau biografii ale întemeietorilor de imperii de orice fel, nu ficțiunea sofisticată sau filosofia adîncă. Taurul e masculul prin excelență, așa că nu-i servi sandvișuri cît o monedă, din pîine cu coaja tăiată. Îi place mîncarea gătită în orice casă de modă veche, cu cartofi, fripturi, sosuri și multe plăcinte. Ia-ți o carte de bucate bună. De asemenea, va fi deseori dispus să te scoată la masă în oraș, căci acestor nativi nu le stă în fire să-și lege nevestele de aragaz, iar uneori va încerca să gătească el, iar tu va trebui să cureți urmele dezastrului. Ca părinte, bărbatul din Taur e o încîntare. Crede că e important să aibă un băiat care să-i ducă mai departe numele, dar va iubi fetițele cu o tandrețe nemăsurată. Sînt tați iubitori, afectuoși și înțelegători."

Ei, cum e? Se potriveste cu ce aveti acasa?

Va

Scuze pentru carcolacii din text, dar nu am stiut cum sa ii scor, altfel decat sa ma apuc sa il rescriu. Sper ca ati reusit sa cititi si sa intelegeti semnele.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Adimercedes, e prima data cand vad scris negru pe alb ca Taurii fac crize de furie - da, descrierea e foarte buna, fidela de tot!!
Off... foarte greu ma invat sa ignor fazele astea ale lui! dar poate pana la urma reusesc!

aa.. si ce ai mai zis tu: mereu intarziat! da, uitasem de asta!!

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

[quote]Originally posted by adimercedes

Si eu am sot tauras . Pe langa cele spuse de voi as mai adauga: fidelitate, corectitudine, sinceritate, onestitate, mereu intarziat, lejer, comod, ambitios, apreciaza lucrurile de calitate, respectul, iubirea acordate...

Bărbatul Taur

Taurul e masculul prin excelență, așa că nu-i servi sandvișuri cît o monedă, din pîine cu coaja tăiată. Îi place mîncarea gătită în orice casă de modă veche, cu cartofi, fripturi, sosuri și multe plăcinte. Ia-ți o carte de bucate bună. De asemenea, va fi deseori dispus să te scoată la masă în oraș, căci acestor nativi nu le stă în fire să-și lege nevestele de aragaz, iar uneori va încerca să gătească el, iar tu va trebui să cureți urmele dezastrului. Ca părinte, bărbatul din Taur e o încîntare. Crede că e important să aibă un băiat care să-i ducă mai departe numele, dar va iubi fetițele cu o tandrețe nemăsurată. Sînt tați iubitori, afectuoși și înțelegători.[/brown]

E la fix descrierea asta!Cel putin in cazul sotului meu!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Adimercedes, super descriere, reala 100%...
Dar cu toate astea ador barbatul din ac zodie..Si il vreau, am rabdare, de vreo 9 luni...dar pana la urma cred ca merita sa ai rabdare ....Faza cu fetitele e exact ceea ce vreau!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Intrebare framantatoare pt creierii mei uzati: cum procedati in momentele in care vedeti ca si-a pus in cap sa faca o chestie care nu are sens sa o faca??
Cum i-o scoateti din cap??

Ca io nu pot!!! Cred ca n-am suficienta rabdare, dar nici nu-i pot accepta unele chestii oarecum autodistructive!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

," iar femeile născute în acest semn vor avea un vag, intangibil aer bovin"

hahaha, hai ca-i buna, nu mi-a spus nimeni pana acu ca as avea aer bovin, dar mai stii, haha, poate ma vb pe la spate.muuuuu

Mergi la inceput