azi dr. mi-a dat verdictul
Raspunsuri - Pagina 2
Tanaion spune:
BellaDonna, in ce priveste simptomele fizice, ma cam regasesc si eu.
Dereglarile de ciclu au inceput mai demult?
Ce analize ai facut?
Tana
camy062004 spune:
am crezut ca nu am citit bine ??? ciudat chiar nu am mai auzit asa ceva pt. prelungirea menstruatiei se face un tratament dar nu stiu cu ce, ca nu prea m-a interesat sa intreb acea persoana daca esti interesata o sa ma interesez la persoana respectiva si ti-l spun
camy
lucia_cs spune:
BellaDonna, ce ferice de tine ca ai putut sa faci un bebe inainte.
Ma bucur ca acum ai iesit din acele stari nasoale si ai luat deja masuri.
Am si eu o prietena (32ani) care a rams insarcinata pe ultima suta de merti. A aflat acum vreo 4 luni ca este aproape de monopauza prematura, ea mai producea ceva oua, dar zicea dr ca se observau deja semnele, ea nu credea ca o sa mai poata. Pe ultima suta de metrii a ramas (si ea se mira cum) insarcinata (incercand o luna intreaga in fiecare zi). Acum e insarcinata in 3 luni.
Simptomele ce le avea ea erau: ciclu menstrual dereglat si sangerari usoare pe perioade f scurte (1-2 zile-cateva picaturi pe zi).
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny 
sinzi_ana spune:
Belladona, hai ca mi s-au inmuiat picioarele!!!! Eu am 26 de ani, si am asa : dureri de cap, oboseala, ciclul nu mi-a venit de 3 luni, cu tot cu tratamentul cu hormoni..
Ginecologul mi-a spus ca se poate sa intru la menopauza timpuriu...
Bufeuri nu am, si nici schimbari in viata sexuala...

Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
BellaDonna spune:
Draga sanzi_ana,
sper din tot sufletul sa nu ai menopauza ci doar o dereglare hormonala, cel mai bine e sa vezi si un endocrinolog sa-ti faca un set de analize mai amanuntite
, incepe cu un regim de viata sanatos, o dieta vegetariana si sport ajuta foarte mult.
numai bine, si ai grija de tine
Nimic fara Dumnezeu!
sinzi_ana spune:
Belladona, multumesc mult...
DAr tocmai ce am terminat tratamentul cu hormoni injectabili (progesteron 7 zile) si desi ginecologul a prezis ca dupa 2- fiole imi va veni...nu s-a intamplat nici dupa o sapt de cand am terminat injectiile...
Si culmea este ca nu mai mananc carne de mult
...(iau doar supliment de B-uri...)
Sinzi, Radu
si David
nematics spune:
BellaDonna, Sinziana, nu va amintiti de mamica celebra de acum un an care a nascut in RO la 67 de ani??? Intrase la menopauza de mult cind l-a convins pe dr. ca ea vrea un bebe si a tratat-o timp de 5 ani pina l-a facut! S-a stirnit atunci o controversa despre cit de etica e povestea datorita virstei. Doctorul a spus ca a fost unicul experiment pe care l-a facut pe o femeie de aceasta virsta datorita dorintei extraordinare a mamei de a avea copii (a se nota aici ca mama avortase doi gemeni in tinerete!) si ca tratamentul l-a conceput pentru femei tinere care intra la menopauza. Deci se poate!
numai bine!
Claudelu spune:
Mai fetelor eu de cand am citit topicul asta sunt ingrizorata la culme si sa va zic de ce?? mama mea era sa intre in premenopauza la varsta de 30 de ani dar a reusit sa prelungeasca pana la 38 de ani cu anticonceptionala...la mine situatie e cam asemanatoare ca la voi, adica am aceleasi simptome de care vorbeste Bella si ciuciu ciclu de aproape 3 luni
Vai acum sunt ingrijoarat la culme, luni imi fac din nou programare la ginecolog....offfffff, Doamne fereste-ma 
Claudia&Raul (01.04.2004)
sinzi_ana spune:
Claudelu si ai facut vre-un tratament cu hormoni pana acum??? Iti intarzie de obicei ciclu?
Sinzi, Radu
si David
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Claudelu si ai facut vre-un tratament cu hormoni pana acum??? Iti intarzie de obicei ciclu?
Sinzi, Radusi David
O da, am facut tratament
Eu niciodata nu am avut ciclu regulat...o data la 2 luni, dar acum e prea de tot, de prin august nimic, cu tot cu tratament
Gravida nu-s, dar nenorocitu nu mai vine 
Claudia&Raul (01.04.2004)