Cluj! ( 18 )
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Am uitat sa va spun ceva .
Sambata mergem cu Stefan la circ . Deabia astept sa vad cum va reactiona.
Nu mai vine nimeni? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Si inca ceva .
Cristiana, sanatate Theiutei si tie. Sper sa nu gasesti nici un allien la tine in burta si sa scapi repede de probleme! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
multumesc de urari dragutelor, va scriu dupa ce revin de la medic.am vrut sa-mi iau zi libera dar Theiutza e mucoasa(ne-am distrat noaptea bine)si nu am dus-o la gradi.ma dispera parintii care-si duc copiii rupti de raciti, consider o totala lipasa de respect.stiu ca poate n-au cu cine sa-i lase, dar a imbolnavi alti n copii e cea mai proasta varianta.
ce metode eficiente de desfundat nasul folositi?ca la noi sunt excluse picaturile si pompa,la care face un circ si plange de si-l infunda la loc instantaneu...folosesc dupa ce le fac la toate papusile spray Mar Plus cu apa de mare, si am luat Vibrocil gel da trebe sa-i nimeres nasu cand doarme.ati folosit spry HUmex?
pupici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
ancuzza spune:
'neata!
io propun ca meteorologii sa-si schimbe sistemul...sa nu mai ghiceasca in cafea ca nu prea le iese
fetelor, cica este expo transilvania cu chestii pt. si
ati fost careva pe acolo? maine parca e ultima zi...
cristiana, nu stiu ce sa zic...la noi a functionat pompita, sper marea mea mirare...si asta pt. ca se intampla sa faca zgomote ciudate si alessia rade de se prapadeste...pompa si ser fiziologic...atat.
ai fost la eco?
roxa, mi se pare mie sau cam chiulesti?
iar cu stramtatul..inca nu stiu unde sa ma duc cu ei...si parca as mai sta sa vad daca nu cumva ajung la 40.... ca sa nu munceasca nimeni de doua ori...plus ca daca nu ma opresc, tre sa ii duc la stramtat si p-astia cumparati acu..... da' daca stie cineva dintre voi vreo tanti priceputa....
baby-boom spune:
Neata cu intarziere!!!
Mariana, mai zi-ne de circ...e posibil sa venim si noi...Mihai zice ca ar fi prea mica Elise da' io cred ca cel putin 10 minute rezista...+ ca-i plac la nebunie animalele!!!
Mey, dimineata price cuvant ai pune-o sa spuna il repeta...bineinteles fara prima consoana, sau aia din mijloc, da-n rest ea atat de clar, e.g. bec(asta-l zice asa cum ii), arde (fara r), alb..fara l....nu-mi mai vin da' imi vine s-o mananc toata !!!
Anca, si io-s curioasa de ce-i la expo....cu toate ca nu stiu daca ajungem...considerente materiale...si decat sa-mi fac ciuda! mai bine stau frumusel acasuca!
Nu stiu croitori iscusiti...da' stiu ca si la central se scurteaza/stramteaza haine: sor'mea isi duce jeansi la scurtat...ca suntem de 1.60, si toti jeansii sunt de 1.80, nu alta...... si spune ca lucreaza bine de tot pret/calitate...ea mergea la un croitor care-i lua 80.000 pe un scurtat si la central e 50.000...si ii face mai bine!!!
Cristiana...si noi cu apa de mare...si (revelatie, de la Stefan preluare..care-i un scump cand face chestia asta), de fro' saptamana ii sufla singura, io nu trebe decat sa pun apa-n nas...asta dupa ce imobilizez Elisu ca si ea face un circ monstru!!!
Si io am auzit ca e bun Humex...nu-i tot cu apa der mare???
Cristiana era deschis un subiect la "Parintii intreaba...." se numea " cum scot mucishorii din gat???" sau cam asa ceva....si erau f.f.f. multe exemple....nu poate fi decat pe pag. 1 sau 2!
Roxa, unde-ai disparut, mama???????
Nonna, cum e la noul job????
Va pupam pe toate
p.s. ...Mariana, abia asteptam sa mergem dupa cizme.....cand???...si mie mi-e dor de batut magazinele cu voi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
mariana tache spune:
Nu pot sa scriu mult. Sunt cu Simon in brate.
Cristiana, noi nu avem probleme cu scosul muculetilor . Stefan sta la picaturu, sta la pompita si ii sufla in batista
. Sunt o norocoasa! Cum am reusit? Nu stiu, dar din totdeauna am facut sa para scosul muculetulor o distractie.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
iaca si Roxa, cine zicea ca chiuleste
no , am fost la eco, cica functionez in parametrii nu de acolo e buba, trebe sa continui investigatiile, mai sper sa scap de inghitit sonda aia in stomac
eu stiti ce retineri am cu circul, inafara mucilor de acuma, sa nu fie f frig si curent acolo(mama paranoica).multumim de invitatie Mariana, cat sta circu?
Flo, mersi de pont o sa intru umpic pe Parintii intreaba...auzi, unde in Central se stramteaza pantaloni?
eu merg dupa masa la prospecatre Piata de cizmulite fara gaza, ca s-o duc pe ea la tinta numai ca altfel e jale.asa ca va spun concluziile mele ulterior
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
baby-boom spune:
Cristiana, nu stiu exact, cred ca la etajul 1...trebuie s-o mai intreb pe sora mea!
...abia astept sa ne zici de pantofi de iarna!!!
Cu toate ca am impresia ca asa vom proceda: inainte fara Elise, la vazut piata, cum spuneai, si apoi cu ea...problema noastra e ca vede jucariile de pe rafturi, si hainele colorate si sare pe ele sa le traga jos...din pacate nu i se poate interzice nimik...cine a cunoscut-o stie ce zic....si decat sa strig la copil prin magazin si sa transpir de stres mai bine nu!
Mariana mi-a zis mai demult de circ...da n-am mai vorbit dupa aia...si io as vrea sa stiu cat sta, unde-i, de unde cumparam bilet, etc.
va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Seara buna!
Totusi am fost la Expo Transilvania......cam slaba miscarea....am crezut ca vedem si ceva papucei, dar 0 barat!!! In schimb sunt articole pt. bebei, de genul carucioare, scaune masina,masa, etc. de fro' 3 firme....
Cristiana, tu ce raportezi?...sper ca prin oras e mai multa miscare!
No, mai vorbim!
Pa
poze cu noi