Cluj! ( 18 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata buna

noi am avut o noapte ajitata, s-a marait Theiutza in somn si s-a smiorcait intr-una habar n-am di ce.maselele sau nasucul.ptr ca dimineata era super infundata la nas.sigur de la gradi unde una din fetite a fost racita.
nu stiu, sa vad cum evolueaza, sper sa putem iesi in we

eu i-am tot luat ghete de la Siesta sunt f bune,dar chiar 2 mil e cam mult...
La Central si langa Flip a fost cineva?
eu anul trecut i-am luat niste cizme super dragute de acolo cu vreo 600000 , piele , imblanite...
asa-i Florina, am trecut chiar doua ierni cu Theiutza umbland ptr ca ea m-a cocosit si la 8 luni cat avea in prima iarna

i-am spus si Aurei de intalneala sper sa poata veni!

gata, va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cristiana, sanatate multa micutzei! Sper sa nu sa se imbolnaveasca si sa puteti veni duminik!
Stanca, pliiiz, ne spui unde-i exact magazinu' ala?
daca se schimba iar vremea ca la inceputul saptamnanii asteia, calr numai cu imblanite o pot scoate afar'....
Pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pe partea stanga cum te uiti la Republica mai la mijlocul strazii e un magazin de pauci.E chiar langa magazinul de copii ce e cuplat cu Argosul.
Am fost destul de clara?
Mi-am luat si eu cizme.Sunt tare incantata sunt albe si tare faine.Nici macar nu au costat mult 1.3mil.
Am vazut la Dali niste cizme super.Erau in jur de 3mil dar mai elegante.Mie mi-au trebuit de alea de batut coclaurile cu puiutul.

Mergi la inceput

Mersi Stanca.....
...cred ca m-am prins: magazinul Floris tre' sa fie, unde au pt. femei, barbati, si se pare copii! Nu stiam....
...abia astept sa vad ce au!
...sa le porti sanatoasa (cizmele, bineinteles!!!!!)

Fata mea doarme afara, in carutz...
...so io calaresc netu'...rusine sa-mi fie...ar trebui sa fac nitzica ordine si curatenie...da' cre c-o las pe maine!
Va pup
Hai sa pun lista cu prezenta, poate fac pofta lumii!

Intalnire DC duminica, in Parcul Mare

1. Tuchi cu unul din pui
2. Anca si unicul pui + tati?
3.Florina si pui la purtator + tati Mihai
4. Flavia cu puiul Ana
5.Mariana cu Stefan...si poate Simon si taticul
6.Roxana su Serbanica si Victor
7.Cristiana cu Theea si Mihai
8. Raluca cu bebe Stefi???
9.Stanca si Razvan + tati

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Florina
Habar nu am cum ii zice la magazin.
Daca intaziem putin la intalnire e bai?Razvan papa fructele pe la 5.30.Daca se trezeste mai devreme poate ajungem la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

si la mine gagalicea doarme asa ca iau exemplu de la florina si ma pun sa calaresc netu'!
o fost destul ca m-am mobilizat si am calcat un ceas, nu?
cristiana, multa sanatate theiutzei dulci! sper sa va treaca repede...
astept cu nerabdare ora 4 cand apare bu, adica buni...ea ramane cu ae, adica ale, nepoata cea draga si rasfatata si eu ma rasfat cu o raita prin selgross...sufla vantu' la mine in frigider mai rau ca afara!!!

sa va intreb ceva...daca ati facut asa ceva...merita sa duc pantaloni la stramtat? am un teanc de tot felu' care mi-s largi rau...ca tot mi-o trebuit sa slabesc si acu parca nu ma mai opresc...
ce ziceti? merita?

Mergi la inceput

Anca, normal ca merita...ca altfel nu-i porti...ma gandesc ca lancezesc in dulap!
Plus ca ai avantajul ca-i poti face personalizat, la masura ta....eu cel putin f.f.f. rar gasesc ceva sa-mi fie perfect pe talie!
sa ne spui cum au iesti!
Stanca...pey noi stam in parc catva timp...sigur ne vom intalni cu totii!
Pofta buna gagici si bebei!

poze cu noi

Mergi la inceput

Si eu vreau sa slabesc.
Pe chestia asta ma duc sa mananc o zama de fasole boabe cu ciolan .
Sigur ne intalnim ca abia astept !
Anca vii cu sotiorul?
Spor la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

maine e Carnavalul Toamnei la gradi, ioi sper sa nu bolim si sa putem merge!

unde va stramtati pantaloni, io n-am slabit mi i-am luat prea mari

am fost pe Galaxiei la d-na dr Nitu.f dragutza, doar ca e si cabinet de medicina de familie si cam astepti in ciuda programarii.si maine ma duc la eco abdominala sa vad daca n-am vreun Allien prin burta.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Nu stiu ce am facut, cum am atins tastele, ca, pe cand sa scriu ultima parte a mesajului meu consistent, am ramas cu ochii holbati in monitor si...ia mesaj de unde nu-i!

De la capat!

Flavia, cum termin aci cum te pun pe listuta (daca mai termin!). Asa ca iti zic si eu bine ai venit! Pacat ca nu vi la intalneala!

Ancuzza, ma bucur ca iti place de noi! Deabia astept sa ne vedem duminica si sa imi explici mie ca la , de ce trebuie sa tot faceti naveta intre ro si it, ca nu am inteles. Cred ca e nasol, mai ales pt bebita!

Florina, musai trebuie sa mergem impreuna dupa cismulite! Mi-e dor sa ne taram prin magazine!

Roxana, pe unde mai umblii? Sa nu ne lasi pe duminica fara prezenta ta!

asi, si eu vreau sa slabesc; de 5 zile sunt la cura

Si va mai spuneam 2 chestii:
- Simon a dormit toata ziua, iar acum pe seara era cu ochii in tavan cat cepele! De-abia l-am adormit pe la 23.30 (am zis ca vrea sa vada meciul cu dinamo )
- sotul pare interesat de intalneala; ma tot intreba "cine vine?", "cde mai zic fetele?" etc.

Gata, pana nu mai fac ceva!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput