Sunteti atente cum aratati..(2)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Am impresia ca ar trebui sa va pondereze cineva, ca deja va certati in toata regula.
diadaniela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
casandra spune:
Femeia ideala este buna. In lipsa bunatatii, toate-s in zadar.
Si as mai adauga ca isi cunoaste locul, stie cand sa se afirme si cand sa se retraga. Stie, atunci cand devine mama, sa puna nevoile copilului inaintea dorintei de afirmare. Stie sa isi creasca pruncul in asa fel incat acesta sa se poata desprinde la momentul potrivit. Stie sa se retraga, cand devine soacra.
Eu am cunoscut femei, foarte bune gospodine, dar altfel un cosmar, capabile sa iti faca viata un calvar.
Uitati o descriere a femeii ideale:
Ecclesiasticul, cap26:
---------
3. Femeia buna este parte buna si este data castig celor care se tem de Domnul.
4. Fie bogat, fie sarac, sotul ei are inima voioasa si in toata vremea fata vesela.
15. Harul femeii va veseli pe barbatul ei si oasele lui le va intari stiinta ei.
16. Darul Domnului este femeia tacuta si femeia bine crescuta nu are pret pe pamant.
17. Dar peste dar este femeia rusinoasa si nici o comoara nu pretuieste cat o femeie infranata.
18. Soarele cand rasare intru cele inalte ale Domnului si frumusetea femeii celei bune, podoaba este casei sale.
19. Lumina care lumineaza in sfesnicul cel sfant, asa este un chip frumos pe un trup bine implinit.
20. Stalpi de aur pe temeiuri de argint si picioarele frumoase peste talpile cele bine-intarite.
---------
Si tot in Ecclesisticul, cap 25, avertisment impotriva rautatii:
---
15. Nici o rana nu este ca rana inimii si nici o rautate nu este ca rautatea femeii.
----
iar cap 28, avertisment impotriva autosuficientei si clevetirii (despre alte femei, mai putin gospodine, ca tot s-a discutat despre asta):
---
16. Limba clevetitoare femei vrednice a izgonit si le-a lipsit de ostenelile lor.
----
conchita spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
[Iar felul cum stii sa raspunzi replicilor si argumentatia ta,(intrebarea adresata Casandrei e chiar obraznica)mai bine ma abtin sa le comentez.
las-o Mona, ca vorbesti limbi straine, nu intelege. io zic sa-i multumim pentru privilegiul nesperat de a fi martore la o demonstratie pe viu despre ce intelege una lume prin a vorbi si a te comporta ca o doamna in societate. dupa performanta asta, nu ma pot opri sa imi imaginez sadic cat de ideale is in celelalte doua probe ramase - la barna si paralele.
![](radtare.gif)
Casandra, valabil si pentru tine cu Eclesiastul tau, tot limbi straine vorbesti. din Cosmopolitan ar fi trebuit sa citezi mah. :-))
mate spune:
quote:
Originally posted by aramona
Si ca sa raspund on topic: DA, exista femei care nu stiu sa faca omleta (sunt femei tinere, ce-i drept...) si care masoara cantitatea de ulei cu lingura, cand pun in tigaie...Vrei sa-ti fac cunostinta?
Sau, sa continui, pentru unele facutul cafelei la ibric inseamna "gatit" in toata regula...Am exemple...Sa continui???
Cred ca pana la 34 de ani n-am trait degeaba! Si am vazut destule!Ramona si
Maysa (1 an si 9 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"Mama tampitzilor e mereu gravida!
Duamna,duamna,io,io masor uleiul cu lingura,pe cuvant de pioner,la mine o sticla de ulei tine juma de an,parol...Io pun ulei putin ca face rau la lingurea...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
...wish you were here...
adusca spune:
quote:
Originally posted by aramona
Si ca sa raspund on topic: DA, exista femei care nu stiu sa faca omleta (sunt femei tinere, ce-i drept...) si care masoara cantitatea de ulei cu lingura, cand pun in tigaie...Vrei sa-ti fac cunostinta?
Sau, sa continui, pentru unele facutul cafelei la ibric inseamna "gatit" in toata regula...Am exemple...Sa continui???
Cred ca pana la 34 de ani n-am trait degeaba! Si am vazut destule!
ce ie aia omleta?
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
adusca, nu stiu, io gatesc o cafea mare in fiecare dimineata, iti fac si tie una maine? daca tot ma pun in bucatarie macar sa fac un pic mai multa.
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Mona_B spune:
quote:Originally posted by aramona
Cred ca pana la 34 de ani n-am trait degeaba! Si am vazut destule!
Moaaaama, ce ne-ai mai pus la colt!Acum serios vorbind, omleta se face cu faina sau fara? Ca nu-s sigura.Si am 32 de ani, shame on me!
mynicegirl spune:
Meyy feteleeee nu va mai certati pe omlete si cafele...hai ca va fac eu scenariu: sunteti batrani si ati ajuns sa fiti impreuna pana la adanci batranetzi datorita eforturilor de a fi permanent aranjate. El vine acasa de la amanta si iti face complimete: Vai draga mea ce pantofi din piele de crocodil frumosi ai!sunt noi?...la care tu dragutza, nevasta perfecta, ii raspunzi zambitoare...dragul meu , ce atent esti!!...dar sunt descultza.
Cristina si Caterina
www.nicualex.net/album/ana" target="_blank">http://www.nicualex.net/album/ana