Sunteti atente cum aratati..(2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
aramona spune:
...si usor OOF-TOPIC, in completarea celor spuse: cunosc cel putin un barbat care isi ajuta sotia in casa, face curat, plimba copilul, spala uneori vasele, isi astepta sotia cu salata facuta, cu cartofii in tigaie si carnea la cuptor, o scoate la local dupa serviciu...si nu considera nimic degradant in asta, sau ca ceva ce ar trebui sa cada doar in responsabilitatea femeii!!! Si acela e SOTUL meu!
Fiecare are ce a ales si ce merita! Ramona si
Maysa (1 an si 9 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
casandra spune:
Aramona, am si eu o nedumerire, tot of-topic. Nu inteleg ce vrea sa spuna "Mama tampitilor e mereu gravida!".
Acum, on-topic, spune si tu, cinstit, ai vazut tu femeie care sa nu stie sa faca nici omleta? Eu, nu.
In rest, sa nu judecam, caci cu aceeasi masura vom fi judecate.
conchita spune:
aramona, discursul tau e dezlanat rau, nu pricep despre ce tot vorbesti acolo, si ceatza s-a lasat de cand iti pusesi si mainile in sold. ori estera ne-ideale femeile care merg la restaurant, ori nu, caci si pe tine vaz ca te scoate sotul la "local". cat despre "halalul" aruncat feministelor, ma ia durerea de cap numai cand ma gandesc cum ar trebui sa-ti raspund (catinel, ca la copiii care abia acum invata abecedarul), dar ma gandesc ca poate o sa ai si tu vreo sansa in viata vreodata sa afli cui datorezi libertatea pe care o ai azi in societate, femeie fiind. tu fiind o femeie ideala, deci culta-culta, probabil ca deja stii raspunsul, nu?
sa fii iubita!
aramona spune:
Draga Casandra,
Tot off topic iti raspund: nu cred ca n-ai intzeles, este o "cugetare" pe care eu in nonconformismul meu mi-am agatat-o in semnatura, imi place, este foarte reala...nu are nici o legatura, dar absolut nici una cu membrii DC si nici cu altii (te-ai simtit cumva lezata? m-as bucura ca raspunsul sa fie nu), nici macar cu cele cu care am polemizat, respect parerile tuturor, imi exprim si eu opinia, am si simtul umorului (banuiesc ca multi, inclusiv tu il ai)...e vreo problema???
Si ca sa raspund on topic: DA, exista femei care nu stiu sa faca omleta (sunt femei tinere, ce-i drept...) si care masoara cantitatea de ulei cu lingura, cand pun in tigaie...Vrei sa-ti fac cunostinta?
Sau, sa continui, pentru unele facutul cafelei la ibric inseamna "gatit" in toata regula...Am exemple...Sa continui???
Cred ca pana la 34 de ani n-am trait degeaba! Si am vazut destule!
Si sa inchei: Ai vazut tu pe cineva care nu-si judeca semenii???
Never! Poate n-o recunoaste!!! Ramona si
Maysa (1 an si 9 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
conchita spune:
quote:
Originally posted by casandra
Si cu ce o afecteaza pe ea parerea corului? Daca e non-conformista, de ce se supara ca nu e privita ca si conforma?
vezi, pana si tu consideri ca o astfel de femeie e non-conformista, adica impotriva normei sau in afara ei, pe scurt, anormala!! :-)
interventia aramonei tocmai ti-a aratat de ce trebuie sa ne pese si de ce trebuie sa continuam sa ne explicam punctul de vedere. pentru ca, asa cum zicea si Donia, generatia noastra e deja cal batran in buiestru, nu mai merge la reciclat. dar intra o gramada de copilite pe DC si mi se ridica paru' maciuca numai cand ma gandesc ca ar putea citi exclusiv lectii savante despre femeia "ideala" si va crede ca-s valide, pentru ca sfaturile sunt date de femei adulte, presupus mature si cu experienta. si nu vreau sa am pe constiinta alte suflete pierdute, asa ca imi aduc si eu obolul la desteptarea natiunii. :-))
aramona spune:
Conchita mama,
Poate daca ai reusi sa citesti ce-am scris, ai vedea ca e mare diferenta in a nu stii decat sa mergi la restaurant si a iesi la restaurant (local), ca alternativa...cand ai chef, timp, etc...
Trebuie doar sa sti sa citesti!
Si da, cred ca fiecare intzelege cat vrea si cat poate!
Sa fii iubita si tu!
P.S Printre altele, non-conformist = persoana cu convingeri proprii; persoana care da dovada de originalitate, etc...Luati DEX-ul si cititi!
Repet: fiecare intzelege ce vrea! Nu mi-am facut un scop in a va convinge de ceva, e oricum pierdere de vreme...mi-am spus si eu parerea, cum si altii au facut-o!
Spor la cleveteala! Ramona si
Maysa (1 an si 9 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
conchita spune:
quote:
Originally posted by aramona
Conchita mama,
Poate daca ai reusi sa citesti ce-am scris, ai vedea ca e mare diferenta in a nu stii decat sa mergi la restaurant si a iesi la restaurant (local), ca alternativa...cand ai chef, timp, etc...
Trebuie doar sa sti sa citesti!
eu as zice ca trebuie sa stii sa scrii in primul rand, daca vrei sa te faci inteles.
![](icon_smile_wink.gif)
quote:
Spor la cleveteala!
multumim, duamna.
![](radtare.gif)
ocebine spune:
Aramona, mama esti total pe dinafara feminismului. Daca ai stii cu ce se maninca, poate nu te-ai mai ratoii la noi asa aiurea'n tramvai...
Feminismul nu inseamna sa nu gatesti sau sa nu te speli/epilezi sau mai stiu eu ce idei invechite aveti voi. Fugiti de acest termen ca si cind ar fi o stigma sa fii feminista.
Feminismul inseamna sa iti poti face singura deciziile tale fara frica de repercursiuni. Daca vreau sa fiu mamica care lucreaza, foarte bine, daca ma simt bine sa stau acasa iarasi bine...Daca am kef azi sa m intolesc la 7 ace, bravo mie, dar daca ma hotarasc sa stau in casa in trening, sa citesc o carte fara boiala pe fata iarasi bine (i.e. nu ma lasa pentru amanta boita bomboana aia de sot la care trebuie sa-i fac de mincare/spal/curat/etc).
Capacitatea de a avea total control asupra vietii tale inseamna feminism...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
aramona spune:
Conchita mama, cred ca nu tu ai puterea de a intzelege niciodata nimic: poate este cea mai mare calitate a ta...scuza-ma daca aici nu am mai putut fi "duamna"...se mai intampla si doamnelor...(apropos, am spus doar ca sunt putin dintre toate...)
Si daca tu nu ai reusit sa intzelegi mesajul meu din cauza unui "i" lipsa...he-he...ce chestie...asta-i probabil tot problema ta!
Reciteste-ti mesajele, iar daca tu cu mana pe inima esti convinsa ca ai scris totul corect, inclusiv gramatical, nu pot decat sa te felicit! Din pacate nu-mi dai ocazia!
E pacat sa transformam aceasta discutie in ceva urat, eu ma retrag!
In haita e ushor sa ataci si latri la altii...
Tare as fi fost curioasa daca la fel iti sustineai punctul de vedere daca pe ultimele pagini scriau persoane cu o gandire asemanatoare ca a mea! Probabil iti vedeai de treaba!
Iar in ce priveste teama ta ca fetele tinere sa citeasca de "grozavii" am putut sa scriu, crede-ma, exista si oameni, chiar si tineri, care gandesc si stiu sa discearna! Eu una nu-mi fac probleme! Si pe deasupra ei stiu sa citeasca si doresc sa intzeleaga ce-a vrut altul sa spuna! Probabil te-ai obisnuit sa citesti pe diagonala...e foarte eficient...poti rapid sa-i "dai peste nas" celui care a indraznit sa aiba o parere diferita de a ta!
Ma bucur ca exista si astfel de persoane!
Prin comparatie, sunt fericita ca exist, asha cum sunt si cum gandesc!
Nu ma astept sa nu scrii, eu nu-ti voi mai raspunde, iti las satisfactia de a fi tu ultima, si mai ales, de a fi judecata...cum probabil si eu sunt!
Minte multa si intzelegere, asta-ti doresc! Ramona si
Maysa (1 an si 9 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mona_B spune:
Aramona draga, stai putin ca nu scapi asa usor, vorbind de apelativul doamna, in sensul dat de tine si de celelalte, sa intelegem ca femeile de la tara care muncesc din zori si pana seara mai au grija si de copii, inseamna ca nu sunt DOAMNE adica sotilor lor trebuie sa le fie rusine cu ele? Mai rau, daca bunicile si strabunicile noastre au dat nastere mai multor copii inseamna ceea ce sustii tu in sloganul "inteligent" si nonconformist? Iar felul cum stii sa raspunzi replicilor si argumentatia ta,(intrebarea adresata Casandrei e chiar obraznica)
mai bine ma abtin sa le comentez.
Intrebare pentru sustinatoarele femeii ideale: femeia asta cand imbatraneste,fizic si mental of course, nu mai e in stare sa scoata mereu replici "inteligente" in societatea aleasa,poate nici sa descopere trucuri in pat sa-si tina sotul sa nu fuga dupa tinerele,hei, ce se intampla atunci cu idealul asta cand barbatul desi s-a bucurat atata timp de el,nu mai e multumit de ce are langa el? Tineretea nu e vesnica daca ati uitat asta, iar o casnicie bazata pe cu totul alte valori, decat cele trei, rezista intr-adevar.
"To see what is in front of one's nose requires a constant struggle"(G.Orwell)