Bebelusi de martie - aprilie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Buna seara fetelor,
Multumesc din nou fetelor care incearca sa mi ridice moralul.
Sa va mai spun una buna care se incadreza la capitolul pacaleala conjugala...sotul meu (in care aveam incredere) a vrut inca un bebe dupa Iosif si in timpul si a scos prezervativul fara sa stiu..am avut ceva emotii dar de atunci nu mai sunt probleme de cand cu anticonceptionalele. Probabil a vrut sa mi ocupe timpul ca sa nu ma mai am timp sa ma plang ca nu este langa mine El care ani de zile imi impuiase capul ca un copil se face cu acordul ambilor parinti...dar ma rog deja intram in zona hilarului.
Astazi bobocica mea a facut vaccinul si s a comportat destul de bine ca un adevarat barbatel. Si apropo de vaccinuri ...cand Iosif a facut vaccinul de 4 luni eram in Grecia ...si dupa multe cautari am gasit un doctor pediatru care sa l faca ...nu va spun de cabinetul lui care arata mai rau decat unul de la tara in care nu s a investit bani de 20 de ani (absolut tot mobilierul si trusele erau antice) dar in clipa in care a vrut sa i faca injectia l am vazut pe Iosif cu poponetul in sus...la care am sarit ca arsa aratandu i prospectul (care din fericire era si in engleza) cum ca trebuie in piciorus....din fericire s a conformat comentand ca nu era nici o problema in poponet...ehh no comment.
Si cum va spuneam de look, tunsoarea este gata...desi mai trebuie sa mai iau ceva si din lungime dar nu prea ma indur. In 2 3 zile imi trag si niste suvite si ma mai gandesc la scurtat. Oricum judecati voi...ca pun vreo 2 poze in albumul Kathy.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

adsena si noi avem probleme asemanatoare. Pe noi ne ajuta mai mut Dentinoxul(desi avem si Calgel).Noi i-am dat nurofen si am reusit sa-l adormim.Se trezeste,plange incetisor ,dar readoarme.
Alexandra chiar deloc nu doarme? Sa stii ca noi am mai trecut prin 3 nopti asemanatoare la primul dintisor.Dupa ce a erupat,s-a mai calmat.
Aseara ajunseseram epuizati si am zis ca-i dam romergan.Am sunat-o pe sora mea(studenta la medicina) si a zis ca-i ok. Noroc ca a adormit.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Daria nu doarme deloc, numai urla, si in brate si in patut indiferent ce facem cu ea...deja sunt disperata, sa nu pateasca cev ade la atata plans

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

suna un dr
eu zic ca nu-i tocmai ok. Si poate-ti recomanda si tie ceva,macar sa se linisteasca cat de cat.Cred ca in cazuri din astea e indicata sedarea. Cred,sper sa nu gresesc. Noua ne-a explicat dr ca nu-i normala starea si ,pentru revenire,trebuie facut ceva.
Stiu eu?!Suna neaparat un dr si astept sa-mi scrii cum e.Pup micuta

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

adseana...uufff sarmana printesica ...nu pateste nimc daca plnge mai mult...incerca sa ii dai in manuta un inel gingival ..si daca nu merge si nu merge incerca cu un pic de Romergan poate adoarme ...incerarca sa fi calma stiu ca e f greu cand o vezi cu plange dar altfel te epuizezi si tu ......incearca pe cat e posibil sa o tii in brate sa vada ca e protejata si iubita ..chiar daca nenorocitul de dintisor face buba la fata

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

katwusha urata treaba! Bine ca te-ai prins! Asteptam pozele si speram in revenirea pe vcalea buna.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Daria, am sunat-o pe dr.ei...mi-a zis ca daca nu are febra, sigur sunt dintisorii de vina, iar daca i-am dat efferalgan, trebuie sa isi faca efectul...acum s-a mai calmat, nu plange asa de rau, dar de dormit...cine stie la ce ora va fi culcarea....Multumesc ca esti alaturi de noi!lui Brien cel frumusel!

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

adsena va dorim sa aveti somnul lin.Bebe meu a adormit cam la 1/2 h dupa eferalgan. Va pupam si noi

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Alessia iti multumesc si tie!Vb naine pe messenger, bine?

poze Alexandra si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

adseana,
imi pare rau de problemutele cu plansul si somnulPupam sa fie fata linistita!
Si Bubu de 2 zile urla toata ziua.Deci nu plange,tipa,urla...Nu-l calmezi usor si trebuie sa-i stai numai in preajma.Sunt epuizata de mor...Soacra mea de 2 zile umbla teleleu ,azi nici n-am vazut-o la culoare.Nu ca mi-ar fi dor de ea,dar macar sa mai fi stat cu bebe.Abia a adormit,dar inainte i-am dat niste panadol preventiv.Si am bagat si inelusele la frigider in caz c-om avea nevoie la noapte.Sper sa nu.
Nici nu mai stiu cui sa-i multumesc pt raspunsuri.Va pup oricum pe toate.
andruzza,
multumim de urari!Sper ca nu te-ai suparat,ar fi pacat,n-am gresit cu nimic...
Noapte buna tuturor!

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput