Bebelusi de martie - aprilie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

dar mamacita noastra pe unde mai este ? Deja imi e dor de ea, sper ca nu a obosit-o Alexutu prea tare, il pupam si pe el, eu si Sara sa-i treaca durerea de la dintisori !Andruzza, felicitari pentru primul ma-ma... la cat mai de multe ori :)! Eu sunt topita dupa Sara care imi zice mama de la 3 luni si vreo 3 saptamni, prima data cand a zis, foarte clar si o singura data ma-ma, eram la masa cu musafiri... nici nu am clipit in secunda aceea. De atunci mi-a zis de foarte ori si de fiecare data sunt la fel de placut surprinsa, mai ales dimineata cand se trezeste, primul lucru zice duios, 'mama' si stie ca mama e in cateva secunde langa ea. Nici nu plange, ea ma cheama! O ADOR !Cat despre adormitul Sarei eu nu am inca probleme, dupa ce ii facem baitia, o pun in saculetul ei, ii dau sa pape laptic in patut apoi o iau sa in brate sa ragaie, iar o asez in patuc iar ea adoarme singura, mai stau putin cu ea uneori daca ii mai maraita si ii dau suzetuca sa se joace, ii fac in camera semintuneric si asta e... Poate secretul Ana71 e sa o adormi mai repede, sa nu astepti pana e foarte obosita, cand vezi ca incepe sa fie mai scancita inseamna ca e somnic si vrea la culcarica. Sara singura si-a facut program de somn seara, intre orele 7 si 8 seara e in patuc iar ziua doarme de la 1,2 la 3,4 dupa care iesim la plimbare.Alessia, ai fost foarte activa azi, si mie imi este dor de voi si eu vin si in Sint Nikklas cu Sara la shopping fara probleme, venim cu autobuzul ca si asa avem abonament gratuit si nu l-am folosit niciodata! Mai vorbim noi... I-am citit si lui Narcis de ispravile lui Benny la papat si ne-am distrat de numa... ai talent cu carul la povestit, sa ne mai spui despre Benny pe care-l pupam si vrem sa-l vedem cat mai repede!Daria draga mea,iti doresc sa ai multa putere zilele acestea si multa intelepciune sa iei decizia cu care sa te simti linistita sufleteste. Sa aveti parte de un Weekend minunat si sa fiti fericiti alaturi de pintisorul vostru Brien !Camerduta scuze ca te-am botezat, stiu datorez un miel, si multe scuze ! Felicitari pentru ca ai reusit cu numele de poze, voi incerca si eu 'smecheria'!Anca Micaela, m-am distrat si de ispravile tale azi si pentru cateva minute ai avut si tu un baietel ! Pupici Emei tale, sa ai un timp fain in Elvetia, pupici Emei !Adseana, pe tine te pup din oficiu ca esti oradeanca de-a mea si mai ai si una bucata de Alexandra care seamana cu odorul meu !va doresc si eu o noapte frumoasa si odihnitoare si An-k, inca o data LA MULTI ANI ! ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k inteleg de la Danna ca-i maine ziua ta, asa ca iti urez de acum La multi ani fericiti si impliniti!

Adseana nu-i mai da Danonino. Da-i iaurt simplu, daca vrei adauga tu fructe proaspete. Dupa 2 ani poti sa revii si la Danonino. Eu prefer Lacta fiindca are aspectul si gustul cel mai natural (comparat cu iaurt facut in casa).

Noapte buna! Iar trebuie sa pun caloriferul electric De pe la 6 nu mai e caldura si abia aparuse de ieri... Nu stiu ce s-o fi intamplat, sper ca nu s-au plans cetatenii ca le-a venit agentul termic si e scump

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Carmenduta, poze cu Sara ? Cum sa nu ? Iti pun site-ul sa-l vizionezi si in Albumul 'prin Leuven' este si AN-k cu Bian-k !http://community.webshots.com/user/sara_narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

An-k, la multi ani! Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

TestMicuta Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Danna si eu va pup cu mult drag, si pe tine si pe partenera noastra din TRIO,SARA!

Rrox multumesc pentru raspuns!

An-k LA MULTI ANI!Sa fii mereu iubita, fericita, sanatoasa si norocoasa!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

LA MULTI ANIan-k.Bucuria sa te insoteasca pururi!
rp imi pare rau ca nu ai un rezultat .Eu zic sa mai consulti un dr si sa nu te lasi pana nu gasesti un raspuns mutumitor.Tinem pumnii.
alessia am vazut paginile,f dragute.Va pupam
danna multumim.Acum ma uit la poze,deocamdata s-a deschis doar prima.Ce faine mamicute au aparut prim plan.Si bb-ei care se privesc de zor.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Vizionare placuta Daria, intre timp am lucrat si eu la semnatura mea. Multumesc pentru informatii Adseana si Alessia!micuta Sara, familia Sarei, poze danna

Mergi la inceput

Am vazut si eu intre timp poze cu Brien , un dulce bine ingrijit, ce ziceai tu de imprastiati ? Vorba alessiei, ea cred ca a zis, sa ramaneti asa tot timpul!Am admirat-o inca o data pe Alexandra la petrecerea de 6 luni! O bombonica mult mai dulce ca torturile din poze! Sunteti o familia frumoasa, sa fiti asa toata viata !cred ca merg si eu la somnicmicuta Sara, familia Sarei, poze danna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Danna multumim frumos inca o data!

Fetelor, sunt asa de suparata, nu mai stim ce sa facem cu Alexandra...a dormit de la 10 jumate pana l 11 si de atunci urla in continuu, lapte nu vrea sa pape, deci nu de foame...am facut-o cu calgel, nici un rezultat, i-am dat Efferalgan (Panadol nu mai am), dar tot fara rezultat...cred ca de la dinti, ca nu ma mai lasa nici sa o ating......si e a treia noapte consecutiva de nesomn si de urlete

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput