Defecte transformate in avantaje (in cuplu:D)
Raspunsuri - Pagina 2
lorelei_19 spune:
Felicitari pentru subiect, Iren, e suuper interesant. Sa ne bucuram impreuna si de calitatile jumatatilor noastre, nu sa le vedem doar defectele.
Sotzul meu: m-apuca (la timpul trecut
) uneori cheful de gatit si stateam in bucatarie cu orele, incercand sa gatesc ceva pentru dragii mei. Sotzul manca si spunea ca-i place foarte mult, dar cand auzea cat timp am consumat pentru gatit, ma intreba daca ma plictisesc. tu gatesti 2-3 ore si mancam in 10 minute, spunea el. poti in timpul asta sa citesti, sa te plimbi, nu trebuie sa muncesti atata. ma durea sincera sa fiu, si nu intelegeam de ce e atat de nerecunoscator. azi il pup cu drag pentru modul asta de-a gandi, niciodata nu ma gandesc sa ma intorc repede ca e ora pranzului sau cinei, ca sotzul isi ia singur din frigider ceva si mananca, niciodata n-am stress - ce gatesc de mancare, ne sfatuim amandoi si facem ce-i mai ushor si avem chef amandoi. E un rai, nu alta ![]()
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Alunita spune:
Pai si sotul meu are obiceiul de a se scula cu noaptea in cap.Dar asta e un avantaj pentru mine,pentru ca cit mai motai si eu pina la 9-10, sotul meu pregateste micul dejun.Apoi vine si ma trezeste si pe mine

blackgirl0 spune:
Nu stiu daca sa poate pune drept defect, dar al meu sot (f meticulos, punctual etc.) ii place sa se trexeasca cu doua ore inainte de a merge la munca. Ma enerva chestia asta, caci nici eu nu mai puteam sa dorm cand il auzeam cum se tot plimba prin casa. Asta era in perioada in care stateam acasa (eram inca studenta). Acum, de cand trebuie sa fiu inainte de 8 la servici si asta la 40 km departare de casa, numai am probleme cu trezitul dimineata.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ana maria
La inceput eram suparata ca e dezorrdonat. Acum!? Sunt fericita!! As fi fost tare nemultumita sa-mi faca mie observatie ca am lasat ceva neordine..
La inceput eram necajita ca muncea foarte mult si eu as fi vrut sa stea cu mine mai mult. Acum ?! Sunt fericita ca munceste, el e portofelul familiei, de cand s-a nascut comoara noastra...
Ana Maria si bebe Victor Stefan(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Idem!
Crinuta si
Rayan
Nadia1976 spune:
Eu cand l-am cunoscut pe sotul meu, era cel mai dezordonat om din lume (sunt convinsa de asta)... ma rog, burlac 7 ani (se separase de prima sotie cu 7 ani inainte de a ne cunoaste noi). Acum, daca vede o scama pe jos, ori se apleaca si o ridica, ori, daca eu sunt in picioare, imi arata. Probabil si ptr. ca eu sunt obsedata de curatenie, s-a obisnuit cu ordine si curatenie, si cand am fost in vizita la o prietena a carei casa era absolut dezastru (nu numai dezordonata, ci absolut murdara!), cand am ajuns acasa, l-am intrebat ce ar face daca eu as fi ca ea; raspunsul lui: "Ti-as face bagajele!" Atat! Dar ma 'paraste' la toata lumea ca il innebunesc cu obsesia mea ptr. curatenie, m-a zis inclusiv la maica-sa ca l-am certat cand a spalat vasele ca a pus in scurgator furculitele si lingurile la un loc..., cand de fapt, furculitele se pun SEPARAT de linguri in scurgatorul de vase!!! Da, stiu, sunt rau de tot cu ordinea si curatenia, dar... asta sunt eu, n-am ce face!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Elise spune:
Evident, ca nu e la fel de mina sparta ca mine.
Initial am fost de-a dreptul oripilata de faptul ca ma intreba unde s-au dus banii.
"Unde se duceau" nu m-a interesat niciodata - se duceau si gata, nu mai erau la mine.
Eram oricum obisnuita sa-i fac sa circule in maxim 3 zile, indiferent de suma.
Incet-incet am realizat avantajele: faptul ca daca trebuie sa duc mashina in service inainte sa mi se alimenteze cardu' nu mai reprezinta o lovitura sub centura, ca putem sa facem concediile cind avem kef, nu neaparat imediat dupa salariu... etc.
O alta kestie au fost electrocasnicele, care nu mi-au placut nicidecum atita timp cit am locuit singura: si am fost destul de deceptionata sa vad ca trebuie sa montam frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, aspirator (bleah, cablaraie).
Doar existau restaurante, spalatorii, femeia de serviciu cu matura.... ma cam durea sufletul sa imi gauresc peretii mei impecabili.
Acum ...s-a transformat in avantaj in conditiile in care ajung la 1 noaptea acasa si nu mai am kef sa ies, doar sa zac linistita si sa rontzai ceva ce gasesc prin casa.
imi tot explica el ca asa traiesc toti oamenii normali... ii rapsundeam ca om normal sa fie el daca vrea, eu la cratiza nu...
Nu ca m-as fi schimbat mult intre timp.
Da' cel putin am inceput sa privesc investitiile in casa ca facilitatzi. Kiar daca nu se mai pupa cu modelul meu romantic de locuintza.
Elise
daniela_b spune:
Eu n-am reusit sa transform dezavantajele in avantaje dar mi-a reusit, din pacate, invers![]()
Norocul este ca nu ma stresez, iau lucrurile asa cum sint...iar asta e clar un mare avantaj.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

(15 12 2004)