Defecte transformate in avantaje (in cuplu:D)

Defecte transformate in avantaje (in cuplu:D) | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Avind in vedere ca fiecare se plinge de defectele partenerului de viatza, m-am hotarit sa deskid un subiekt in care sa va arat cum putetzi transforma dezavantajele in avantaje, astfel incit sa nu mai avetzi un factor de stres in plus. Sa incep io:
La inceput, ma irita la culme meticulozitatea sotzului meu, shi faptul ca-i foooaarte tipicar, nu se putea culca daca nu era totul in ordine, la locul lui Acum zic merci ca dimineatza nu tre sa pun io lucrurile la loc, sau vasele spalate de sera shi lasate pe kiuveta sa se usuce. Ma mai enerva faptul ca serile shi le petrecea in birou, invatzind, shi nu cu mine la tv, acum ma bucur ca am shi io nitzel timp pentru mine, sau ca nu-mi ia nimeni telecomanda din mina ca sa zappeze pe unde are kef. Sa mai adaug ca nu era de acord cu pretentziile mele financiare, mai exact nu-mi dadea atitzia bani cit ash fi vrut io sa arunc pe diferite kestii inutile, da daca era dupa mine, acum eram in sapa de lemn
Deci, cum atzi reushit sa vedetzi partea plina a paharului?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Dragut subiect! Mi-a placut chestia cu sapa de lemn!
Pai, pe mine ma enerva ca nu suporta nici un firisor de praf pe mobila si ca trebuia ca bateriile de la chiuvete si cazi sa straluceasca non stop - oglinzile de la bai puteau sa aiba stropi, numai bateriile, nu.
cred ca banuiti cum s-a transformat asta in avantaj.

Nasol e ca, defectele alea mari nu s-au transformat inca in avantaje...

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Mai, mi-am adus aminte de o chestie super, super-haioasa.
aveam o prietena al carei sot era programator. Tipul era f. tare in domeniu - stiu asta de la sotul meu, care a lucrat cu el un timp.
Oameni buni, cind ajungea acasa se trintea intr-un fotoliu cu un creion si o hirtie in mina. Incepea cu un punct, apoi mai tragea o linie apoi un cerculet...in fine umplea foaia cu linii, puncte si cerculete, pina cind ii venea ideea pe care o astepta.
Pina aici, nimic neobisnuit. Numai ca, in timp ce se gindea, isi lua suvite f. subtiri de par pe care le invirtea dupa deget pina cind se rupeau . In scurt timp, era numai par rupt in jurul lui. Imi spunea sotia lui ca avea multe portiuni in cap unde nu mai avea par - noroc ccc ca nu se cunostea; avea un par cret si bogat.

Eu nu stiu daca biata femeie a gasit vreodata un avantaj in asta, dar cred ca, fiind absent mai mereu, nu o ajuta in bucatarie de ex., si in felul asta nu plutea parul lui in toate oalele....

OOf, mi-a luat un sfert de ora sa scriu asta! Nu ma mai pot opri din ris....

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si-a format bioritmul sa se trezeasca la 7...asa ca el e "de serviciu" sa ii dea de mancare dimineata lui DAvid, sa il duca la wc, etc...iar io mai motai pana pe la 8-8.30!!!
Nu suporta sa spele vasele, drept compensatie trebuie sa faca altceva nu??? - sa dea cu aspiratoru!!!!

Sa imi mai aduc aminte si de altele...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cand am citit titlul subiectului ma gandeam ca e vorba de cum ne putem noi "masca" defectele fizice. adica ... cum poti sa arati bine si daca esti grasa, sau ai cosuri pe fatza sau mai stiu eu ce...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ale mele nu le vad..adica ma vad perfecta si modesta...

Sotul meu e disperant de obsedat de cea curatenie. Dar nu e vorba de curatenie peste tot ci doar aia de pe jos!!! Adica nu are importanta daca pe pervaz e stratul de praf de 3 dejte, pe jos nu trebuie sa se vada nici o scama iar gresia sa fie oglinda...
Asa ca io n-am invatzat sa dau cu aspiratorul si nici nu ma preocupa cu ce tip de carpa iese gresia mai lucioasa!!

Avantaj eu!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga, zi-i prietenei tale sa aiba mila fata de bietul programator. Eu de regula nu plec acasa sau nu plec in weekend cu angoase de-astea profesionale (a se citi programe care nu merg, lucururi pe care nu stiu de unde sa le apuc) ca altfel nu mai sint buna de nimic. Dar cind se intimpla ma gindesc la ele la volan, pina acasa, acasa in timp ce spal vasele, ba chiar si cind dorm visez tot timpeniile alea: intr-un cuvint imi strica seara/weekendul. Asa ca prefer sa stau naibii la servici pina imi iese chiar daca ma mai apuca 9 seara :-) Noroc insa ca cu timpul (am jde ani de programare) imi pica fisa relativ repede si se intimpla de f. putine ori pe an sa am astfel de zile :-).In rest ma steptam si eu ca Ramonika.

Mergi la inceput

Adrienne, pai actiunea se petrecea exact dupa 9 seara, ca atunci venea acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La inceput eram suparata ca e dezorrdonat. Acum!? Sunt fericita!! As fi fost tare nemultumita sa-mi faca mie observatie ca am lasat ceva neordine..

La inceput eram necajita ca muncea foarte mult si eu as fi vrut sa stea cu mine mai mult. Acum ?! Sunt fericita ca munceste, el e portofelul familiei, de cand s-a nascut comoara noastra...

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

quote:
Originally posted by denizel

Mai, mi-am adus aminte de o chestie super, super-haioasa.
aveam o prietena al carei sot era programator. Tipul era f. tare in domeniu - stiu asta de la sotul meu, care a lucrat cu el un timp.
Oameni buni, cind ajungea acasa se trintea intr-un fotoliu cu un creion si o hirtie in mina. Incepea cu un punct, apoi mai tragea o linie apoi un cerculet...in fine umplea foaia cu linii, puncte si cerculete, pina cind ii venea ideea pe care o astepta.
Pina aici, nimic neobisnuit. Numai ca, in timp ce se gindea, isi lua suvite f. subtiri de par pe care le invirtea dupa deget pina cind se rupeau . In scurt timp, era numai par rupt in jurul lui. Imi spunea sotia lui ca avea multe portiuni in cap unde nu mai avea par - noroc ccc ca nu se cunostea; avea un par cret si bogat.

Eu nu stiu daca biata femeie a gasit vreodata un avantaj in asta, dar cred ca, fiind absent mai mereu, nu o ajuta in bucatarie de ex., si in felul asta nu plutea parul lui in toate oalele....

OOf, mi-a luat un sfert de ora sa scriu asta! Nu ma mai pot opri din ris....

super tare!!!!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Al meu sot este casatorit cu presa. Atunci cand este liber asta face, citeste ziarul "din coperta in coperta". Dimineata prima lui grija este sa ia ziarul din cutia postala si isi serveste cerealele cu ochii in el. La pranz vine acasa (pt ca locuieste aproape de birou) si dupa ce mananca ghici ce face? CITESTE!!! Seara dupa cina .....ati ghicit, citeste !!! si asta zi de zi. Uneori si in weekend. Dar acum am invatat lectia; ii fac program de weekend si n-are ce comenta. La inceput cand ne-am casatorit (acum 2 ani) stiind omul meu de meteahna lui, s-a dezabonat de la ziar tocmai pentru a-mi da atentia cuvenita. Toate bune si frumoase pentru un timp dar vechea lui iubire "ziarul" ii bantuia amintirile si n-a mai rezistat de s-a abonat iar. Evident, mi-a venit greu, voiam sa mai vorbesc cu el, il provocam la discutii, el imi raspundea binevoitor dar imediat isi intorcea privirea spre citit. Acum m-am obisnuit si pot spune ca-mi place. Pot sa ma uit la tv fara sa ma cert pe telecomanda, pot sa stau pe DC fara grija ca-l ignor, pot face ce-mi trece prin cap. Iar daca am chef de vorba ma duc peste el si tot spun ce am de spus dar stiti ce? mi-e mila de el si-l las cu articolele lui cu tot. Din toate astea este si un avantaj. Am un sot foarte informat cu care poti vorbi despre orice. Iar la concursurile de Quis (cultura generala) la care participa periodic e unul din cei mai buni. Deci iata cum un defect (asa credeam la inceput) s-a transformat in ceva bun.
Pupici,

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput