Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83
Raspunsuri - Pagina 8
buli spune:
Roxana, sanatate multa la amindoua.
si da, vrem poze!!
Monica, cum anume ii faci miere cu propolis lui Albert? si cit ii dai?
Emilly, eu ma pricep numai la mincat gogosi ![]()
va pupam si va dorim o zi superfaina
Emilly spune:
ok fetele, nu mai fac gogosi
Roxana sanatate multa!!
Tania pai e bine sa o fortezi pe Bibi cu olita??poate daca o mai lasi citeva saptamini si incerci apoi iara...aici lumea zice ca pina nu e in stare copilul sa coboare si sa urce singur scarile, sau sa-si dea pantalonii jos singurel nu e pregatit pentru olita.Asa zice lumea, acu sunt copii si copii...La noi e clar, o mai aminam.Nu are rabdare sa stea un minut pe olita, si eu care speram ca pina la 2 ani sa terminam cu Pampersii, nici o sansa.
seara frumoasa si nani bun!
Emilly cu gaza ei
Roxana_G spune:
Of, iar au revenit petele pe fata. Am fost si pe la 5 si am facut iar injectie si acum sunt la fel, astept sa vad cum evolueaza si cred ca dau o raita la Urgenta.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Neata. Iar va dau absente la apel. Aseara mi s-au retras si au reaparut petele de la alergie, insa nu m-am mai dus la spital. Sper sa imi treaca. Mai nou nu am voie decat fructe, legume, branza de vaci, paine si gratar din piept de pui. Si apa! Si lapte. Oricum nu o gama prea bogata.
Alex tot racita. Mie mi se parea mai bine, mama care sta cu ea acum dimineata zice ca e rau. In fine, maine o duc oricum la gradi.
Ca sa va mai inveselesc, uite un bank despre "calculatoristi":
Erau 4 informaticieni, si s-au hotarat ei sa faca o petrecere.
Primul: Bai eu aduc mancarea, salate, chipsuri, sandwiciuri. TOT !
Al doilea: Bei eu aduc bautura, cola, fanta, bere, wisky ..TOT !
Al treilea: Bha eu aduc muzica ..House, Hip-Hop, Romaneasca ..TOT !
Al patrulea: Eu aduc FEMEILE !!!
Primi 3 in cor: Cate ?!
Al patrulea: Vreo 600 de mega.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
buli spune:
Este foarte usor sa faci o femeie fericita!
Trebuie sa-i fii : prieten, partener, iubit, frate, tata, profesor,educator, bucatar, mecanic, instalator, arhitec, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut si amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, intelegator, tolerant,modest, sincer, practic, curajos, recunoscator, vesel, pasional.
Este foarte greu sa faci un barbat fericit.
Are nevoie de mancare si sex
Emilly spune:
Anca, Roxana va tineti de bancuri!![]()
ROxana trebuie sa descoperi care a fost cauza ca ccc cum descrii tu nu e ok.Adica sa reapara parca nu suna bine.Nu ar trebui sa iei si ceva tratament medicamentos?
Ilinca mea parca e mai bine dar acu mama ei e cobza
ce rau e sa nu te simti bine!!!
o zi buna si vroiam sa va intreb ceva dar am uitat...
Emilly cu gaza ei
anda141 spune:
Anca, propolisul i-l dau cu mire: 5 picaturi de ticntura de propolis intr-o lingurita cu miere, amestec cu 2-3 picaturi de apa , il trag in seringa de Nurofen si i-l dau pe gat. Ii place la gust.
Multa sanatate la mamici si pitici bolnaviori!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Roxana_G spune:
Emilly, fac tratament cu Claritine, insa pare ca nu e suficient. Inca imi reapar petele, insa nu asa de rau. Trebuie sa imi fac analizele, dar am mainile ciuruite de la intravenoase (inclusiv erorile lor!) incat ziceti ca sunt drogata.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
buli spune:
stiu ca suna timpit si poate nu sinteti pe faza, dar avem de ales intre 2 apartamente:
- unul in bloc vechi, dar bine construit, in zona fainuta, copaci, fara poluare, la et 1, cu 2000 euro mai scump, semidecomandat
- altul in bloc cu vreo 15 ani mai nou, mai bine compartimentat si intr-o zona nu prea rea, la et 8/10, tot bine construit si asta.
ca dotari sint la fel - adica nu prea, doar centrala au amindoua.
si acu stam ca magarul lui Buridan 
va pupam
noapte buna 
Roxana_G spune:
Anca, nu stiu ce sa mai zic. Depinde ce cautati voi. Eu am stat cu ai mei in bloc din acesta vechi, zona bestiala, langa scoala, semidecomandat. Problemele au fost: semidecomandarea - se trecea mereu printr-o camera si nu aveai liniste niciodata. Depinde insa cate camere are si cati vreti sa locuiti (adica daca mai vre un BB sau nu, etc etc). La fel blocul fiind vechi nu e foarte rezistent la cutremure si nu functioneaza bine instalatia de incalzire. In plus sunt numai mosi si babe reticenti la orice e nou.
Acum stau la bloc nou, et 3/7, la strada, zona buna. Insa e mereu galagie, trec tramvaie, camioane, e praf rau de tot. Insa e aproape de parc si de magazine si e bine si asa. E din 1991, rezistent la cutremure, mereu cald, oameni tinerei, fac mereu imbunatatiri.
Cam asta ar fi. Nu stiu daca te-am ajutat sau te-am bagat mai rau in ceata.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]