Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!
Wow, Roxana, va tineti de petreceri! Asteptam poze cu "mica vrajitoare"!!! Sanatate multa mamei tale.

Noi ne pregatim de plecat la bunici unde Rares va ramane o saptamana. Sper sa se descurce cu el, mai ales ca e prima data cand va fi departe de noi atat timp.
De cateva zile si-a facut program de trezire la ora 6-6.30. Suntem nauci cand ne striga scularea. Macar e si o parte buna in povestea asta fiindca el este deja adaptat la ora de iarna.

Sunt f. incantata ca de cateva zile a inceput si Rares sa manace tartine cu unt si gem, cu branzica Almette, felii de cascaval Hohland. Nu vrea deloc cremwursti. Musca din ei, mesteca de mama focului si apoi arunca totul pe jos, ca pe o guma. Mai insistam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana sanatate mamei tale!!

we frumos fetele!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Rusinica!!!

Fetele, ce le faceti voi bun la pitici ca si desert?Cum faceti voi gogosi bune?

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara fetele!!!
Albert tuseste, nu stiu de unde s-a pricopsit iar.Ii dau Stodal si propolis ci miere. Voi ce le-ati dat de tuse si vi s-a parut eficient? Ma bucur ca e vesel si nu pare sa il deranjeze ca tuseste, sper sa nu se agraveze si sper sa nu mai aiba rosu in gat sa faca fevra si sa ia iar antibiotic, ca a luat acum 2 saptamanai. Chiar nu imi dau seama de unde i s-a intors iar raceala.
In rest e tare energic, se mira ce sa mai nascoceasca ,unde sa se mai catere.Mai noi se urca de pe canapea pe biblioteca ,pe birou...trebuie sa stau numai cu ochii pe el.
Emily, nu stiu sa fac gogosi, eu nu prea ii fac desert lui Albert. Daca fac pentru noi bine, dar nu prea am mai facut in ultimul timp. Eu vreau sa manance in primul rand mancare ca lumea si dupa aia ne ocupam si de deserturi.
Vad ca a venit iarna, imi pare rau ca nu mai e timpul frumos sa ne mai jucam mai mult pe afara.
Va doresc in continuare o dminica placuta si multa sanatate!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Tii ce absenta mare va pun! Noi am petrecut un weekend singurele, insa am iesit la greu. La salon, la ai mei, la Plaza, in vizite, am primit si vizite, am fost la Carrefour. Am iesit chiar si afara desi e rece.

Alex pare ca e incurs de declansare a unei raceli, sper sa nu fie asa pana la urma. Maine la gradi! Saraca de ea, azi dimineata cand am plecat la cumparaturi, era tare fericita crezand ca mergem "a pii", adica la copii la gradi.

Emilly, nu ma pricep la gogosi. Nu la cele gatite.

Monica, multa sanatate lui Albert. Eu nu am gasit nimic eficient de tuse pana acum. Am dat tot felul si a trecut pana la urma.

Adriana, poate ne vedem si noi si incingem de o petrecere.

O saptamana usoara tuturor!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Monica,singurul remediu cu ceva rezultate ptr tuse la noi a fost Tusosedal. Dar era nasol, tusea sec pana vomita si cu asta mai scapam (rar) cu ceva in stomac. Este calmant, nu trateaza efectiv. Se gaseste sub forma de picaturi, nu sirop. Nu cred insa ca este cazul la voi, poate doar daca se agraveaza si apar consecinte! Noi am luat acum un an cand a facut o bronho-laringo-traheita f urata dar nu a trebuit antibiotic... insa am tras-o cu vomitatul la greu. Bafta sa nu se agraveze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Neata! Albert e mai bine, adica bine , nu a mai tusit mai deloc, noaptea doarme bine, nici febra nu a facut. Ieri am fost la tara si a stat toata ziua afara. I-am dat doar Stodal si miere cu propolis.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutici,
Monica, bine ca Albertutzul nu mai tuseste. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede.

Rox, multa sanatate Alexutzei. Poate scapa si nu o prinde raceala. Ca abia a scapat de una. Ce mai face mama ta? Multa sanatate!

Adriana,Miruna mea si cu Rares al tau fac o echipa completa! A mea se culca numai dupa 11.30 noaptea iar micul tau se trezeste cu noaptea in cap. Asta e! Suntem la program . Ei sa fie sanatosi.

Emilly, si pustoaica mea mananca orice! De la tocanite de legume, ciorbite, peste, mamaliguta cu branza, ficat... orice ii dau mananca. Multumesc lui Dumnezeu ca nu e mofturoasa la mancare.

Ce sa va mai spunem despre noi... suntem din ce in ce mai bine. Mai tuseste putin, asa de control... in rest nasucul i=a trecut ... Face numai traznai si murim de dragul ei.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici si de la noi!
Nu am avut net cateva zile si in rest....f ocupata cu job-ul suplimentar.
Multumesc tare mult pt. urarile facute sotului meu!

Adriana, cand ai venit in C-ta nu aveam net. Am banuit oricum ca nu ati mai avut timp de alte intalniri, fiind pe fuga. Poate cu alta ocazie ...ne vom vedea!
Roxana, vrem pozici cu Alexuta in costumasul de vrajitoare!Ce scumpica trebuie sa fi fost...
Noi suntem la actiunea...olita... dar nu avem spor deloc. Ba mai mult a capatat aversiune fata de olita si cum o vede o arunca cat colo si tipa la ea < no, no, no kk> Dar nu renunt, mai ales ca am un aliat de nedejde in soacra mea care zilnic o pune din ora in ora si...tot nu face nica".... Socrela sta de 3 saptamani la mine pt. diverse pb de sanatate, dar pe annsamblu m-a ajutat tare mult cu prezenta ei. Desi e mai in varsta decat mama cu 10 ani e mai in putere decat ea!Gateste si are grija apropape tot timpul de fete...Vedeti de ce o laudam eu tot timpul...Si este prima oara cand stam asa mult una cu alta si nu mi-a zis nici da-te mai incolo. Sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alex din pacate e racita rau. Sta acasa cu mama, saraca mama. Asa beteaga cum e, sta cu fata, ce sa facem. Ma decisesem sa o duc asa usor racita, dar a stranutat si a umplut de muci. Si ii curge nasul continuu. Asa ca...Macar 2 zile sta acasa. Asa e cu gradi asta.

Poze cu ea vrajitoare caut acum si incerc sa incarc in albumul de aici, macar 2 sau 3. Asta daca nu a pus Ioana la ea in album. Ca sunt toti 3, Alex si Arturicii. Oricum saraca era vai de ea, nu ii inchiseserea bluzita aia si e desalata si dezbracata rau. O sa vedeti, eu am ras cu lacrimi.

Eu din pacate nu sunt prea bine. Am facut o alergi crunta ieri, asa cum a fost si a Alexandrei. Nu se stie de la ce, probabil de la salata de ton sau ciocolata vechi de la mine de la serviciu. Mi s-a umflat fata, eram numai basici. Noroc ca am ajuns la Medicover la urenta si mi-au facut vreo 3 intravenoase de sunt ciuruita toata si rade lumea ca ma droghez. Oricum eram film horror si nici nu imi putea misca partea dreapta de fata de la basici. Se intinsese si la ochi. Crunt. Imi imaginez ce rau a fost ptr Alex care la vremea aia nici nu deschidea ochii si i se umflase tot corpul.

In fine...Am mai banuit noi o cutie cu betigase parfumate (cu Cannabis, apropos de droguri), pe care am aruncat-o deja. Insa...Nu e sigur, parea alimentara.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput