Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83
Raspunsuri - Pagina 4
ramonaa spune:
Cu parere de rau il inscriu si eu pe Robert in randul copilasilor bolnavi.
Alaltaieri pe o vreme in care nu scoteai nici un caine afara (ploua si era foarte frig), sotul impreuna cu o scumpa matusa l-au scos pe Robert afara, imbracat destul de subtire si fara umbrela. Rezultatul...azi tuseste sec. Nu are febra dar nu prea vrea sa manance. Sper ca nu are rosu in gat, pt. ca pana acum ar fi avut febra, asa pateam. I-am dat sirop de patlagina, suc de portocale, lamaie. I-as da inca ceva pentru tuse dar nu stiu exact ce. Ce spuneti? Mucisori are putin. Cum avea inainte. Respira bine. Nu as da fuga la doctorita.
Sanatate multa celorlalti bolnaviori, multa rabdare parintilor!
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
magda30 spune:
Salutici si de la noi!
Mica mea e tot muciosica si tot tuseste. Alalteieri seara chiar a vomitat de la tuse. 
Am zis sa o duc azi la doctor sa vad ce imi spune. Totusi e bine ca nu face febra. De mancat mananca bine... doar ca o sacaie tusea.
Ramonaa, multa sanatate lui Robert si "bine ai venit" in clubul muciosilor 
Helen, asa am patit si eu cu Miruna randul trecut cand mi-a fost bolnava. Cred ca o durea rau in gat si nu putea sa inghita. Cred ca dupa ce scapa de raceala o sa reinceapa sa pape. Multa sanatate Cosminelului. Si mica mea e super vioaie de zici ca nu are nimic. In schimb eu ma stresez mai tare
ca nu stiu ce sa-i mai fac!
Va pupam si va uram multa sanatate la bolnaviori, si vorba Ramonei, rabdare la parinti. 
ad_risnov spune:
Seara buna dragelor!
Multa, multa sanatate copilasilor bolnaviori si insanatosire cat mai rapida
!!!
Emilly, tare frumoasa ideea cu gradinitele familiale
! Uite, eu as pute-o pune in practica, mai ales ca am terminat liceu pedagogic
. O sa ma gandesc la treaba asta
.
Tania, ne vedem sambata in Constanta? Noi sigur vom veni la nunta, la rest. Zorile (parca???). O sa vb. la telefon.
Rares e bine, sanatos, voios cat cuprinde
. Daca va fi totul ok sambata ii facem vaccinul antigripal.
E din ce in ce mai afectuos si mai grijuliu cu mine. Azi m-am simtit tare rau si el a simtit asta. A venit m-a pupat, m-a luat in brate, parca nu stia ce sa-mi mai faca sa-mi fie mai bine. Scumpul mamei
!
In rest parca e un burete care absoarbe tot ce aude si vede. Stie pe zi ce trece mai multe si spune mai multe cuvinte. Cu olita am cam abandonat lupta. Mai las ceva timp si vom incerca din nou sa-l punem sa stea.
Eu sunt la fel de obosita si solicitata la servici. Azi am lucrat atat de mult incat mi s-a facut rau. Abia m-am tarat pana acasa unde am zacut de durere de cap. Sper sa rezist si sa nu clachez tocmai acum cand chiar am sansa de a da concurs pe un post de lector.
Deja am hotarat ca prima saptamana din nov. o sa-l duc pe Rares la ai mei pt. a avea mai mult timp pt. doctorat.
Am fugit la
.
Va pup.
magda30 spune:
Salutici!
Cam slaba activitate!
Noi suntem in continuare muciosi! Si tuseste puica. Am fost cu ea la doctor si a zis ca am facut bine ca am bagat-o pe sumetrolin si mi-a dat si reteta de antibiotic in cazul in care nu cedeaza la sumetrolin. Azi-noapte mi s-a trezit urland si nu-mi puteam da seama ce are, ca febra nu avea... bine-nteles ca de la plans a dat in tuse... m-am plimbat cu ea in brate mai bine de o jumatate de ora. Cand voiam sa ma asez incepeau iar urletele. I-am dat pana la urma o lingurita de panadol si am culcat-o intre noi si s=a linistit. Ca sa-mi spuna tata azi ca s-a scarpinat pe gingiuta (ii dau maselele) de i-a dat sangele ca s-a si speriat bietul de el cand a vazut-o cu sange la gurita. Dupa ce a cercetat-o mai bine a vazut de unde provenea sangele. Cred ca si azi noapte a avut durere de gingii iar eu nu mi-am dat seama si am dat vina pe raceala!!
Cam atat despre noi! Sa speram ca la urmatoarea intalnire sa va dau vesti mai bune.
Multa sanatate puiutilor care mai sunt bolnaviori si we placut la toata lumea! 
Emilly spune:
Adriana ce bine ca mai dai un semn de viata
si lui Rares.
Asa-i ca-i buna ideia??chiar ma gindeam ca nici una n-ati zis nimic...
Nu te lasa si poate, poate o pui in practica.
Bafta la servici si in toate!!
sanatate Mirunei!!
fug la gaza si poate mai revin...
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
RUSINICA!!![]()
Sper ca bb-i sunt bine, sau cel putin spre bine.
sanatate maxima!si mai dati si pe aici...acu cind am si eu un picut de timp n-am cu cine ma intretine...
Emilly cu gaza ei
Helen spune:
Buna seara si de la noi!
Cosmin e mai bine, adica azi a mancat cat de cat ca altfel oricum nu parea sa aiba ceva. Atat ca de ieri arata cam palid, ciudat sa arate mai rau acum spre sfarsitul tratamentului. Poate e si din cauza ca nu l-am mai scos afara zielele astea ca a cam batut vantul, a si slabit, altfel e super vesel, se joaca toata ziua
... oricum o sa luam si vitamine dupa ce ne facem bine. Cu vorbitul nu am mai avansat
![]()
Magda, care maselute ii ies Mirunei, ultimele 4 din spate... si Cosmin de cateva saptamani baleste iar rau si baga tot ce poate in gura sa ajunga acolo in spate...
Chiar, este vre-un copil care a terminat cu iesitul dintilor sau caruia i-au iesit si o parte din ultimele 4 maselute?
Ramona, sanatate multa lui Robert si poate nu trebuie antibiotic!
firutza spune:
Bun gasit!
Sanatate multa copiilor bolnaviori!
Eu sunt singurica,tati la serviciu ,imi astept baiatul de la tara....s-a ivit ieri un chef si pe Edi l-a luat socrul meu la tara si il aduce acum ,l-as fi lasat eu pana diseara dar e problema cu alergia...
Vecinii de deasupra isi renoveaza apart.

,e un zgomot cumplit!sa vedem cum il adorm la pranz?!
Adrianaspor la invatat,bafta la concurs!
va pup!
Dalia&Edi
Roxana_G spune:
Fetelor m-am intors. Sunt bine si Alex bine, nu pare insa complet vindecata. Nu am apucat sa citesc nimic nici acolo si nici acasa. Recuperez maine si trimit si povestiri.
Pupici.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
ramonaa spune:
Buna! Afara ploua si e urat. Eu la servici. Ma pregatesc de examen pentru post la politie.
Robert e mai bine, mai tuseste din cand in cand si nasul nu mai curge asa tare.
Helen si lui Robert ii mai iese un rand de maselute, ar fi al doilea rand. Acum il chinuie mai mult decat primele 4 maselute. Ieri s-a trezit la 7.30 plangand , aratandu-mi cu degetelul in gura si spunand buba. M-am uitat in gura si i-au iesit pe jumatate, deci mai are de chinuit saracul...![]()
Cu vorbitul sta bine spun eu. Incearca sa repete aproape tot. Te intelegi cu el destul de bine. Recunoaste cateva culori, si e foarte incantat. Canta la microfon si danseaza.
Cu olita nu am avansat. Spune caca dar dupa ce face. A mai anuntat el dar nu voia sa stea pe olita. Mai incercam. Ieri dimineata a fost un scump: avem un Twity pufos si a vrut kk dar sa stea Twity pe olita si apoi el. Rezultatul a fost ca nu am avut cum sa-i dau pantaloneii jos pentru ca statea pe Twety.
Deci baiatul a fost corect a spus si a facut la olita...
Sambata am fost in Iasi si am fost incantata de lucrurile pentru copii din mall. La noi ce e ieftin e si de slaba calitate, ce e mai bun abia te apropii.
Mai vorbim noi.

http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)