Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Te rog, mamica mea scumpa sa ma ierti si sa ma lasi sa ma uit la filmul meu preferat. Ma culc imediat si te consider zana mea iertatoare si iubirea mea cu ochi caprui ca margelele!
Cum sa rezisti la asemenea rugaminte...si era pedepsita toata ziua...E vorba de Anduta, bineinteles. I-am spus oricum ca, ulciorul nu merge de multe ori la apa....bla, bla , bla... si iar am ochii inlacrimati....Doamne ce buni sunt copiii si ce suflete sensibile.....
O sa dorm linistita....si ma gandesc acum ...la tati!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

...scumpica rau Anduta...ce pozna facuse?
Am vazut si pozele din octombrie, Doamne ce frumoasa e Bibi!!s-a schimbat teribil de cind nu am mai vazut-o

eu cica incerc sa gatesc ceva, am o pana de idei...as face si ceva dulce...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Bianca...:
-o ciulama de pui cu smantana?
-o mazare cu pui?
-un ostropel de usturoi cu pui?
-o musaca?
sau
-ciobita de perisoare
-supa de galuste
-supa radauteana
Pai cand nu e pedepsita??...Defapt e pedepsita continuu si ii dau recompense ridicand din pedepse----ce mama rea sunt, nu? Acum... nu respecta ora de culcare si mai fura juma de ora aiurea si dimineata e nauca si cu ghiozdanul nefacut!
Spor la treaba!

Poze octombrie!!

Mergi la inceput

merci Tania in final am facut o supa de pui cu galuste, salata orientala si crema de zahar ars, am fost tare harnicuta!!!

Ilinca e racita...ii curge nasucul ca la robinet, tare nu-mi place!!

pupicei si nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Bianca, ceaiuri caldute cu lamaie...si incearca schema cu oscilloccinum: jumatate de flacon, dimineata si seara, timp de trei zile(trei flacoane toate).Si vezi cum se simte...Si pt. a evita suprainfectarea bacteriana in zona gatului, nasului.... neaparat eliberata cale aerului: pompita de aspirare, wick vaporub, picaturi de nasuc...te descurci tu, ca esti mamica veche acum...Daca poti sa-i faci si niste vapori cu apa cu putin musetel in ea si s-o tii putin cu fatuca deasupra...ar fi super.Sanatate multa!
O zi minunata!...in C-ta e jaleee.Friggg si bate un ...taifun...

Poze octombrie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Maria mea se simte bine ,mai avea o haraiala care insa i-a trecut dupa ce i-am dat Humex.
Robert a fost singurul care a scapat de raceala.
Tania tare scumpa Anduta cu rugamintile ei.
Emilly sanatate Ilincutei!
Magda draga ,soacra-mea imi facea capul calendar de acum 10 ani ce mult si-ar dori o nepoata si acum cand o are nu sta nici 5 minute cu ea,asta a fost si motivul ultimei suparari.Au fost plecati si nu si-au vazut nepotii timp de 3 saptamani asa ca ma cheama la ei zor nevoie ca le e dor de copii si cand ajung acolo oamenii au avut treaba asa ca ne-au intors spatele si au plecat asa ca eu am ramas de proasta acolo cu tot cu copii.Asa ca daca te consoleaza cu ceva mai au si altele "podoabe" de soacre .

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Salutare fetele, mama ce activa sunt, se vede ca se apropie vacanta!!

Tania mercic mult de sfaturi!
De dimineata parca era mai bine, nu a mai stranutat si nu i-am mai sters nasucul nici macar o data pina a plecat la gradi.I-am dat aseara o doza de Tylenol pentru raceala si se pare ca a dat rezultate.A si dormit foarte bine.Sa vedem cum s-o intoarce acasa ca toti din trupa de la gradi sunt cu mucii in valuri.

Si la noi e frigggg si ploua.Cica miine avem soare...

Mai fetelor, m-am gindit ca in Ro ar avea trecere mare gradinitele in mediul familial.Grupele sunt de cite 6 copilasi si se poate face acasa intr-o camera.Jucarii, o masuta cu scaunele pentru papa, desenat, jucat, citeva saltele de nani si gata afacerea.Aici merge de minune si eu prefer mai degraba asa decit intr-o gradi mare cu multi copilasi.

o zi tare buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Tania, multumesc mult ptr raspunsurile legate de tratamentele naturiste.

Eu sunt tare suparata. Cosmin nu prea papa de vre-o saptamana dar altfel era f ok. De 3 zile e in greva foamei dar totusi mai reuseam sa-i dam chair macar putin... de ieri insa si mai rau, scoate mancarea din gura cu mana, asta daca cumva reuseti sa i-o bagi in gurita. Dar doarme bine, nu tuseste, nu-i curge nasul, stranuta rar insa are un pic de febra. Am fost ieri la dr de fam care a zis ca are un USOR rosu in gat si i-a dat biseptol... Sumetrolim.
Azi si mai rau, era deja ora 12 si nici macar o linguritza de mancare nu a vrut sa inghita. Asa ca s-a panicat si soacramea si m-a sunat disperata la serviciu sa duc copilul la pediatru. L-am dus si a zis ca are gatul FOARTE inflamat... deci antibiotic (Klacid). Nu am mai luat niciodata si sper sa-i faca bine si asta repede ca sa inceapa sa manace...
Mai exista vre-un coplil care la cea mai mica infectie nu mananca nimic insa doarme, danseza, chiuie si alarga de nu se poate... pai daca-l doare gatul cum de e asa bine dispus??? Ieri seara din jum in jum de ora am incercat sa-i dau ceva de mancare si nu a vrut nimic... vre-o 5 feluri am facut... insa a baut apa si ceai. Am reusit sa-i dau un Danonino si atat. Nici nu il fortez ptr ca imi e frica sa nu vomite si apoi e si mai rau, dar nici nu am cum sa-l fortez ca nu deschide gura, ma bate cu palmele, cu picioarele si fuge! El s-a culcat vesel si eu plangand... azi a facut-o si pe soacramea sa planga... Tot incerc sa ma calmez si sa astept sa-i treaca ca pana la urama nu am mai auzit de copil mort de foame cu mancarea langa el, numai de ar raspunde la tratamentul asta!!!

Sanatate multa tuturor coplilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Helen sanatate multa lui Cosmin!!sa-i ajute tratamentul si sa inceapa sa pape!!sa ne tii la curent cum mai e nazdravanul.

numai bine tuturor!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Helen, asa aface si Albert, o sa vezi ca o sa manance dupa ce ii trece gatul!!
Emily, da, stiu si eu de gradinitele din Canada, o verisoara de-a mea si-a facut sie a asa ceva acasa. Si eu as prefera, insa la noi nu exista . E mult pana sparge cineva gheata. Eu as prima care as prefera oa stfel de grupa mica si la cineva acasa, autorizat sa se ocupe de copilasi.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput