Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83
Raspunsuri - Pagina 11
ramonaa spune:
La multi ani!Mihaela, Gabriela, Mihai,Gabi.

O zi frumoasa tuturor.
Poze proaspete in albumul toamna:
http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
mav spune:

Sa inchinam un pahar de vin rosu pt adulti si un pahar de nectar pt puiuti!
LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi:
Tania-Gabriela (dady68), gabiarama, Miky24, Gabriela, Mihai-Alexandru (Andra28), Mickyyy si celor care nu-s trecuti in listuta, asemenea!

Nu v-am mai scris de mult... Noi suntem ok! Sebi este taaare nazdravan! Nu-mi vine sa cred cat de mult si cat de repede a crescut!!
Scuze pt absenta.... suntem foarte ocupati....
Vic &
Sebi (04.02.2004)
Roxana_G spune:
Sfintisorilor de azi, Mihail si Gavril! 
Magda, nu am facut nici un test pana acum pentru ca nu am mai avut probleme. Insa voi merge la un alergolog.
Tania, eu i-am dat zilnic o saptmana pentru ca a fost racita. De acum ii voi da insa saptamanal.
Eu sunt la birou ajunsa iar cu intarziere si plina de nervi. Vorbisem sa o ia pe Alex si dimineata de acasa, ca eu intarzii prea mult. Si mi s-a transmis prin bona sa fiu jos la ora 8. La8 fara 5 eram acolo si am inghetat si eu si Alex vreo juma de ora. Am sunat soferul si era la mama naibii, deja intarziasem la serviciu si pana la urma am dus-o eu. Insa soferul sustine ca i-a zis bonei sa nu cobor, ca ma suna el. Nici nu stiu ce s amai cred. Cert e ca am ajuns inghetata la serviciu si Alex la fel, si cred ca va raci mititica. Imi vina sa plang, ma doare sufletul sa stiu ca raceste iar.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Andruska spune:
Roxana sper sa nu se imbolnaveasca Alexandra. Va tinem pumnii sa fie bine !!!
La multi ani sarbatoritilor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil !!!
Sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti, armonioasi si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca !!!
O zi buna 
gabiarama spune:
Multumim pentru urari !
La multi ani celor care isi mai serbeaza azi ziua numelui !
Gabi
Poze
ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi,va doresc sanatate si multa,multa fericire!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
TatianaG spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, SF. MIHAIL si GAVRIL!!! 
Tatiana
31+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Roxana_G spune:
Fetelor, voiam sa va intreb de ceva vreme cum petreceti voi timpul in parc cu piticii? A mea nu mai sta in carucior de la 1 an si nici in tricicleta. Asadar merge numai pe jos si ne cam plictisim. Vara mai stateam pe iarba, se mai juca in nisip. Acum totul e ud. O mai dau din cand in cand in leagane sau pe topogan, ude si alea. O mai dau in trenulet, mai cautam copii mai mari, dar...Plictiseala.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
magda30 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE MULTE MULTE BUCURII!