Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83
Raspunsuri - Pagina 10
DARAEL spune:
LA MULTI ANI anda141
!!!
Chiar daca te ascunzi aici si te distrezi
cu noua lenjerie
, noi tot o sa asteptam invitatia oficiala la petrecere...... si unde o putem astepta decat aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61076
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Roxana_G spune:
Monica
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita si sa ai numai bucurii!
Emilly, imi pare tare rau pentru Ilinca. Multa sanatate. Vezi ca varsaturile sa nu fie de fapt intoleranta la antibioticul respectiv. Am mai auzit cazuri. la noi nu au fost niciodata probleme. Siropelele sunt bune la gust, de imi venea si mie sa le iau.
Andra, eu am tot donat pe la toate anunturile si nu mai avem nici haien si nici jucarii. Vorbim insa poate e nevoie sa le luam ceva de mancare, lucruri noi sau sa iti dau bani.
Noi suntem ok, ma pregatesc de weekend. Mi-a trecut alergia, ridic treptat regimul. Alex e bine, oscilococcinum ala a facut minuni si s-a refacut repede. Azi a si fost la gradi.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
buli spune:
La multi ani, Monica!!
sa fiti sanatosi si fericiti cu totii
frumos cadou. sa-l porti cu placere
Emilly, multa sanatate Ilincai
.
imi pare rau ca nu puteti lua medicamentul. nu stiu ce sfat sa-ti dau. lui Mati ii dau de regula siropuri. sint dulci si le ia cu seringa, asa ca nu avem probleme.
Emilly spune:
Buna fétélor,
multumesc ca v-ati gandit la noi
,am rezolvat-o cumva si aséara si azi de diminéata am reusit sa-i dau medicaméntul.Si la noi é bun la gust, ce a speriat-o,a fost cred, syringa de la antibiotic, am schibat-o si-i dau cu o pipeta de la Tempra cu care era familiarizata.
Monica
sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!
Gabi, sanatate maxima lui Mihnea!
Emilly cu gaza ei
Andruska spune:
Roxana si banii sunt buni, orice este binevenit, asa ca vedem cum facem. MERCI si ma bucur ca te simti mai bine
.
Tania multumesc ptr aprecieri, lasa ca nici cu ale tale nu imi este rusine. Am vazut aseara pozele cu Bibi si matei face "ooooohhh"...."ooooohhh".....am ras de m-am prapadit !!!!
Emilly sanatate multa gazei tale. Eu am avut otita cand am fost mica si doare tare rau....ai grija de ea. Eu ii dau lui Matei orice medicament sub forma de lichid cu seringa de la NUROFEN. Le ia tare bine si nu risc sa mi-l darame pe jos.
Am fugit la baieti si mai vorbim 
Weekend placut 

adlemi spune:
Buna seara si de la noi. Va citim mereu dar nu prea apucam sa mai scriem. Andrei face 4-5 pasi singurel, dar se grabeste si vine in nas.
Dar avem rabdare, berechet! Din pacate inca nu vorbeste, doar pe limba lui dar poate intr-o buna zi isi va da drumul si la mers...
Monica, La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!
Andra, ne inscriem si noi la actiunea ta care e bine venita! Avem munti de jucarii si la noi stau deggeaba! Alti copii ar putea fi fericiti cu ele...Trebuie insa sa stabilim o intalnire.
baietilor!
O seara buna tuturor!!!
P.S. Rox, mi-e tare dor de Alex!!!Vrei sa o pupi tu din partea noastra?
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Roxana_G spune:
Imelda,iubita, nu o pup din partea voastra. Astept sa o pupati chiar voi. Si asa nu ne-a vazut de mult, mi-e dor de ginerele meu frumos si acum ca merge singurel, nu mai are scuze sa nu alerge dupa aleasa. Iar despre tine, te rog da-mi PM cu nr tau de telefon, ca am tot sunat pe ala si nu raspunde nimeni niciodata.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Andruska spune:
Roxana si Imeldava multumesc inca o data ptr ajutor
. Eu nu am nr voastre de telefon, am sa vada PM cu al meu si vorbim sa vedem cum facem sa ne intalnim.
Albastrelului si ii tinem pumnii sa alerge dupa aleasa
.
Noi am avut un weekend incarcat: sambata cu Andrei la Atelierul de Creatie - i-a placut tare mult si a fost laudat de profesoara. Mergem si sambata viitoare - are program de inca 4 sedinte in fiecare sambata.
Ieri o mica plimbarica la tara iar seara gospodarie: mancare, baite, bagaje ptr gradinita, etc.
Ma cam resimt insa ma asteapta o saptamana mai usoara, deci ...miercuri am liber, ma duc la copii- camin, iar restul zilelor sunt OK. Acum sa vedem ce apare !!!
Va pupam pe toti si va dorim o saptamana frumoasa din toate punctele de vedere 
magda30 spune:
LA MULTI ANI MONICA!
sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Eu am fost super ocupata ca nu prea am mai avut timp sa intru sa va citesc, de scris nici atat! Avem foarte mult de lucru la serviciu, iar acasa... mica mea e super geloasa cand e vorba de calculator. Nu pot sa fac nimic la calculator ca trebuie sa o iau si pe ea in brate. Mi-am luat de lucru acasa si am lucrat cu ea in brate.
Imelda, multe felicitari micului tau si multa rabdare tie in continuare. Imi pare bine ca am mai citit cate ceva despre voi!
Rox, multa sanatate lui Alex, la fel si pentru Ilinca a lui Emilly!
Roxana, tu ai facut niste teste pentru alergie? Eu sunt alergica la multe chestii: praf de casa, fulgi, mucegaiuri (inclusiv medicamentele pe baza de mucegaiuri), polen... Si am facut un tratament timp de 4 ani cu vaccinuri si diferite alte injectii (diprofos, leucotrofina, histaminoglobulina) si pastile Tavegyl. Acum ma simt mult mai bine si nu mai am reactii asa urate. De exemplu primavara aveam reactii asa urate la polen incat mi se deforma fata si aveam crize de astm. Acum nu mai fac aceste crize destul de rar. In afara de tratament am tinut si un regim alimentar foarte drastic. Icearca si tu sa mergi la un alergolog daca nu ai mers pana acum si sa faci un tratament de durata. Claritinul te ajuta pe moment. Multa sanatate si sa speram ca nu mai ai asemnea reactii.
Mica mea e din ce in ce mai zurliuta. Inventeaza tot timpul cate ceva. Si ma uimeste din ce in ce mai mult. Mananca orice ii dau (multumesc lui Dumnezeu) si i-a trecut raceala.
Cam atat de la noi,
Va pupam si va dorim sanatate si o seara placuta
dadi_t spune:
Salutare!
In primul rand:
La multi ani Monica!
Sa fii sanatoasa si iubita mereu de baietii tai!![]()
Rusinicafetelor...asa putine mesaje in ultimul timp...
Bianca, multa sanatate Ilincai!
Gabi sa-ti traiasca crestinul si sa fiti sanatosisi fericiti alaturi de minunile vietii voastre!
Roxana, imi cer scuze...nu am vazut la timp intrebarea despre oscilococcinum, dar banuiesc ca ai aflat intre timp. Eu le dau fetelor oscilo, cate o doza saptamanal pana la 1 decembrie(timp de 6 saptamani). Apoi revin in jur de 15 februarie cu inca o serie de 6 saptamani. Ma bucur tare ca ai scapat de alergie...insa e bine sa faci niste teste alergice sa vezi care-i cauza.
Andra, saru-mana la randul nostru pt. aprecieri si scump tare Matei la faza cu... ooohhh....Eheee, cate of-uri o sa mai zica la adresa fetelor cand o sa creasca mare....
Si noi.... cu rusinica... recunoastem ca amfacut un We reusit in Bucuresti.Pe 6 a fost ziua nepotelei mele si am sarbatorit-o in familie. Au fost doua zile pline-pline.am fost si la Gradina zooologica-de care am fost tare incantata comparativ cu cea de la Galati. N-am apucat sa-mi vad nici unchii , cu atat mai mult alte intalniri....din pacate!Fuuuuug....
O noapte linistita!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!