La France (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare fetelor..
Lu cred k o sa aiba nevoie lumea pe aici de traduceri k eu am umblat o saptamana dupa tanti romanca pt permisul de conducere si tot nu am dat de ea si m-am dus la una de engleza..k sa aflu k nu prea era oblgatoriu sa-l traduc.ce sa va mai spun k pt accelasi permis una lua 30 euro si alta 70,50..e cam mik diferenta n'est pas?
Eu am fost uimita sa descopar k in tot Toulonul si in imprejurimi nu exista decat 2 traducatori..astia nu prea invata aici limbile straine sau ce?
Pana la urma ce iti trebuie Lu k sa poti incepe modulul?k eu am intrebat-o pe tanti kre mi-a facut traducerea si cik ti-ar trebui studii de drept dar eu nu prea cred asta.
Eu totusi cred k vei avea de lucru pt k am auzit k mai exista o interpreta la St raphael kre e toata ziua la tribunal cu romanii asa k nu se stie niciodata.
Si acum din nou problema mea care se adreseaza informaticienilor de pe aici?
aveti idee de ce camera mea web imi cere Logitech USB Video Camera si zice mereu k e debransata chiar dak ea este.am mai intrebat dar revin poate cine stie.
o seara buna.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

cait cind ai cumparat camera web nu avea si un CD?
Eu nu mai stiu exact, imi dau doar cu parerea (eu imi folosesc aparatul foto numeric pe post de web cam) I-am pus la o prietena mai demult o camera Logitec . Parca din vagile mele amintiri avea si un CD livrat cu ea si trebuia sa isi instaleze driver-ul . Poate asta iti cere.

Pentru ce zici ca ti-ar trebui studi de drept?? Pentru traducator autorizat? Eu am o prietena (nasa fetitelor mele) care e traducator autorizat aici la Bordeaux ea a facut franceza. Daca aveti nevoie careva si nu va e prea greu sa trimiteti prin posta apelati, poate va face si ceva preturi mai bune.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dia am reinstalat driverul si merge k si aparat foto problema este k nu merge k si camera zice mereu k nu e bransata..nici nu stiu ce sa-i mai fac.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... Iar Lulu cu pildele ei...

O tanara statea si astepta avionul in sala de asteptare a unui aeroport mare. Pentru ca trebuia sa astepte mult timp, si-a cumparat o carte si un pachet de biscuiti, ca sa treaca timpul mai usor. S-a asezat in sala de asteptare si a inceput sa citeasca. Langa ea, pe scaunul alaturat erau biscuitii si pe urmatorul scaun era un domn care citea ziarul.

Cand a inceput pachetul si implicit primul biscuite, domnul de alaturi a luat si el unul. Ea s-a simtit indignata, dar n-a zis nimic si a continuat sa citeasca.
In interiorul ei isi spunea "ce fel de pesoana e acest barbat ! daca as avea numai putin curaj, i-as face morala ..."
Si asa de fiecare data cand ea lua un biscuite, lua si el unul pana cand a mai ramas in pachet ultimul biscuite. Ea gandea: "ah, acum vreau sa-l vad !!" Barbatul a luat ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a dat jumatate.

"Asta-i culmea !", gandi ea si isi lua lucrurile, cartea si geanta si se indrepta spre iesirea salii de asteptare.

Cand se simti un pic mai linistita si nervii ii trecusera, se aseza pe un scaun de-a lungul unui coridor mai ferit de priviri indiscrete.
Inchise cartea si deschise geanta pentru a pune acolo jumatatea de biscuit ramasa cand.... deschizand geanta vede ca pachetul de biscuiti era intreg, in geanta. Se rusina de modul in care se comporta si abia atunci intelese ca pachetul de biscuiti pe care il mancase nu era al ei, ci al domnului de alaturi care a impartit cu ea chiar si ultima bucatica, fara a se simti indignat, nervos sau superior, fata de ea care se comportase urat si isi simtise orgoliul atins.

MORALA:

Cate dati in viata am mancat biscuitii altcuiva fara sa ne dam seama ?
Inainte de a ajunge la o concluzie si inainte de a gandi rau despre o persoana, UITA-TE atent la ceea ce ai in jur, de obicei ceea ce vezi nu e si adevarul situatiei !!!!

Exista 5 lucruri in viata care NU SE RECUPERA:
- o piatra, dupa ce ai aruncat-o;
- o vorba, dupa ce ai spus-o;
- o sansa, dupa ce ai pierdut-o;
- timpul, dupa ce a trecut;
- iubirea, pentru cel ce nu lupta.

Acum poti face doua lucruri: poti sterge acest email sau poti sa o trimiti persoanelor la care tii cu adevarat.

Ca sa nu pierd timpul scriind emailuri, eu vi-l trimit asa, la toate odata.
Si va pup cu drag
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Da, Lulu, frumos spus...Merci!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by lu.more

MORALA:

Cate dati in viata am mancat biscuitii altcuiva fara sa ne dam seama ?
Inainte de a ajunge la o concluzie si inainte de a gandi rau despre o persoana, UITA-TE atent la ceea ce ai in jur, de obicei ceea ce vezi nu e si adevarul situatiei !!!!

Exista 5 lucruri in viata care NU SE RECUPERA:
- o piatra, dupa ce ai aruncat-o;
- o vorba, dupa ce ai spus-o;
- o sansa, dupa ce ai pierdut-o;
- timpul, dupa ce a trecut;
- iubirea, pentru cel ce nu lupta.

Acum poti face doua lucruri: poti sterge acest email sau poti sa o trimiti persoanelor la care tii cu adevarat.

Ca sa nu pierd timpul scriind emailuri, eu vi-l trimit asa, la toate odata.
Si va pup cu drag
Lulu

Dragii de noi [/i]
La Rochefoucauld

bihhh, astea-s balarii de spus la copii inainte sa doarma.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Lulu,te rog s anu te superi pe mine daca ti s-a parut "intonatia" mea deplasata ,eu vroiam doar sa te pun in garda sa nu cumva sa-ti lasi serviciul inainte de a fi sigura de celalat cistig!
Uite ca sa ma ierti i-ti trimit acum o floricica!
caitsi eu tot logitec camera am ,si daca zici ca poti sa faci poze cu ea dar ca nu poti sa te bransezi la messenger asta inseamna ca ai o problema cu messengerul ,doar el nu o poate vedea ,nu si ordinatorul tau (din moment ce cu el o folosesti)!!
Cauta sa fii sigura ca ai ultima varianta de program,ca e bine instalat !
Un messenger care functioneaza normal ar fi trebuit sa-ti detecteze camera imediat si sa te "intrebe" daca vreis a faci testul de "ligibilitate" son si imagine !!!
Mie asa mi s-a intimplat cind am instalat-o prima data !nu inteleg ce CD i-ti cere!! un CD de instalatie este cerut in general de ordianteur nu de un program!ori ordinateurul tau ,c'est bon ! el a instalat-o bine din moment ce faci poze cu ea!
Mai da detalii,ce windous ai? Ce varianta de messenger?!!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
gata, azi ne-am intors si noi de la maternitate, merci tuturor pentru urarile voastre, mi-a facut mare placere sa vad ca v-ati gandit la noi.
Am pus aici cateva poze cu noul si grasunul membru al familiei.
la toate frantzuzoaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sa-ti traiasca, doruletz, e frumoasa, frumoasa, frumoasa tare!!!! Ca si mami, care nici nu zici ca abia a nascut. Sa fi sanatoasa Alexandra! Pupici de la Seb pentru ea.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by chatonel
bihhh, astea-s balarii de spus la copii inainte sa doarma.

Oups, Chatonel, m-ai prins! Ati dormit bine azi-noapte?
Acuma, stiu ca dl. Ovidiu Bufnila le-ar fi spus mai bine decat cel care a scris povestea de mai sus, dar eu una in sinea mea incerc sa fiu asa... sa nu dau cu piatra, sa nu spun vorbe in vant, sa lupt pentru ce iubesc. Mai greu aia cu timpul, cat despre sanse, nu prea le vad trecand pe langa mine, si nici nu ma pricep sa le provoc.

Aurelia, nici gand, nu m-am suparat, nici macar n-am observat vreo tonalitate mai rece sau deplasata! Cat despre traducatorii autorizati de aici, cum spune si Cait, nu sunt cu sutele pe Coasta de Azur! Cand am avut nevoie eu, am gasit pe cineva (1) la Nice,iar de cate ori am vorbit - la TGI, la comisariat, chiar si miercuri la primul curs, ni s-a spus ca sunt deficitari la capitolul asta, la unele limbi. Pe foaia de prezenta erau vreo 20 de nume, majoritatea slave, cateva italiene. Nici un roman nici in sesiunea asta.
Mai stiu - si asta ni s-a confirmat - ca poti sa fii autorizat si sa nu se apeleze niciodata la tine... fiindca judecatorul are deja pe cineva, care poate nici macar nu are agrementul, ci doar ani de colaborare in spate. Deci o regula nu exista. Uite, imi permit s-o dau exemplu pe Corina, care a colaborat cu autoritatile fara nimic altceva... Deci nu exista o regula, sau daca exista, nu e musai respectata.
Cate despre ce ti s-ar fi spus tie, Cait, ca-ti trebuie studii de drept pentru asta, nu e asa. Nu sunt studii, e un stagiu de pregatire unde ai tangente cu notiuni de drept, dar nu numai. Ni s-a explicat ca vom ataca, de exemplu acele articole din Codul civil care se refera la statutul expertului judiciar. Apoi un modul despre deontologie, altul specializat pentru traducatorii-interpreti, in fine... nu pot spune ca dupa cateva ore de curs o sa am studii de drept, ci doar cateva notiuni stric la obiect.
Dar mai e pana acolo.
Cat despre intrebarea Oanei, daca o sa iau bani la toata lumea sau o sa fac tarife preferentiale, raspund tot cu o intrebare: ghici?
Dar n-am ajuns inca acolo.

Ce vorbarie pe mine asa dis de dimineata!
Va las sa va treziti si va doresc o zi buna!
Doruletz, sa va traiasca frumusica! Sa creasca mare si sanatoasa!

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput