Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
dyadya spune:
Cat despre partea cu vazutul rochiei, nu m-am hotarat inca...nu stiu daca nu o sa vada rochia, sau nu o sa ma vada pe mine imbracata cu rochia. Oricum e ciudat, ca locuim impreuna si eu una nu-mi las rochia pe mana nimanui, sa nu mai dorm noaptea ca daca i se intampla ceva acolo?! Daca e sa i se intample, Doamne Fereste!, macar sa stiu ca era la mine in casa. Si asta fiind situatia, de vazut tot o sa vada....ceva alb intr-o folie de plastic.
Krelia, scuze pentru partea cu galbioara, si felicitari totodata! Cat despre forumuri de masini: al meu lupta pe baricade pe forumul Dacia. Ar fi o chestie sa se converseze ai nostri!!! Aflam noi imediat!
krelia spune:
magdala...cam rarurz, pe la subiectul general ...eh, noua oricum ne esti draga , pentru ca esti miresica de-a noastra, de 2006 - esti surata noastra ....sa le spui si celorlalte miresici noi de la subiectul vostru ca pot intra oricand aici - n-avem limita de varsta !
Te pup si da-i bataie cu cautarile...ca, ai vazut..noi deja am rezolvat-o si cu biserica, daramite restaurantul...unele dintre noi!
Hai, serviciu usor si sa mai vii!!!
Andita, sunt pe locu' II - veterana e nevasta bortoasa ... ca are mai multe mesaje in fata mea...dar...zau ca nu asta e important!!!
Apropos de mariaj lux...eu cred ca voi vorbi intai cu mama, sa o intreb ea ce parere are...sa ma sfatuiesc...sun sau nu sun...ca parca sutn asa..in impas...nu'sh ce sa fac....mai astept ...provincia...
Ah, nici eu nu vreau ca iubi sa vada rokita pana in ziua nuntii...cand voi intra la brat cu tata in biserica...sper sa nu-i provoc soc puternic cand va vedea ditamai stralucirea-n persoana ...iar de povestit, nici atat!!!
ralu, cand mai ai tentative de aparitie prin cartier...da' fata si tu un tzar, auzi?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Krelia, scuze pentru partea cu galbioara, si felicitari totodata! Cat despre forumuri de masini: al meu lupta pe baricade pe forumul Dacia. Ar fi o chestie sa se converseze ai nostri!!! Aflam noi imediat!
Stai linistita, nu-i nici o problema!
Ah, parca l-am vazut si pe-acolo, dar el mai mult pe un forum al unui club ford si pe 4tuning.ro este ....masini tunate, gagici alea alea....iubita tipa disperata din bucatarie.....hai la masaaaaaaaa...iubi..imediat...(dupa vreo 15 min)
26 august 2006
Giova spune:
EEE Magdala, sa inteleg ca ne citesti totusi, de ai scris asa de repede cand ti-ai auzit numele!!!!
Multumesc de urari!!!
Ce mai faci? Ce-ti mai face printesa? Mai da un semn din cand in cand, ca de nu...... te cautam la subiectul.... stii tu care.
Gata am pus toate pozele. Sunt 83- le-am mai redus. Le gasiti in albumul Cununia civila. Nu apar ultimele 6 poze, nu stiu de ce. Asa ca mai asteptati putin.
poze
gio si bb Marco 27+
ooana spune:
Krelia...felicitari pentru stelutele galbene!
Gio...ma tot uit la pozele tale...ai fost frumusica foc!
Magdala mai traiesti...mai vino pe la noi si mai da-ne cate un semn de viata!
Eeeeee clarrrr........daca nu apuc sa vin anul asta prin capitala...cu siguranta la targ ne vedem ca niste viitoare "duamne" ce suntem!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
magdala spune:
Sigur ca mai traiesc..
Din pacate scumpa mea este foarte racita, deja a trecut la al doilea tip de antibiotic, mai puternic, sper sa se faca bine cat mai repede.
In rest, ma uit la listutza, si nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut, si imi pare atat de rau ca nu pot sta mai des de vb cu voi.
Si tot incerc sa ajung sa rezerv un restaurant, si nu reusesc deloc. Si parca nici nu am chef de altceva daca nu stiu ca macar cu asta am rezolvat.
Krelia, felicitari pt stelutze. Dau si eu de desi sunt la anemica stelutza nr. 2. .
toate
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
krelia spune:
magdala, mersic..si tie, felictari
Sanatate micutei tale si succes tie la cautari!!!
26 august 2006
jesia spune:
Am si eu o problema ......cine ar fi atat de amabil sa-i explice unei "fraierici" chestia asta cu targul ca nu am prea inteles ce , cum, cand,?????????
se indura cineva??
magdala spune:
quote:
Originally posted by krelia
magdala, mersic..si tie, felictari
Sanatate micutei tale si succes tie la cautari!!!
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Krelia, te rog mult spune-mi si mie ce nr. sa aleg la efectul de Glow, ca pot si eu sa-mi pun, upiii, si nu stiu ce sa aleg, si nu am nici un preview.
, multumesc.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!