Miresele anului 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Vreau si eu cu voi la targ.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Si cine te opreste? Esti binevenita! oricum eu si Krelia mergem. O iau de aripa si mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Dar......pe mine de ce nu ma luati cu voi vreau si eu sa merg de mine de ce nu va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fetelor, ultima bomba a soacra-mii:
De ce facem noi totusi nunta? Ca si asa nu o sa ne iasa nimic si cheltuim banii aiurea. Nu ne ajungea doar cununia civila?Ea n-are sa ne dea nimic la nunta, sa ca sa nu ne bazam pe ea. M-am enervat si i-am spus ca nici nu am nevoie de ea la nunta, iarv de ajutorul ei cu atat mai putin atata timp cat mama mea e langa noi si ne ajuta cu mare drag.
Dar azi pleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor eu nu mai am timp nici sa mor, de aia nu sunt prea activa pe forum, dar sa stiti ca asa printre picaturi-dimineata la cafea, sau seara inainte de nani- citesc tot ce scrieti. In plus ma dispera o masea de minte pe care tb s-o scot in curand, dupa ce-mi trece o nenorocita de infectie si mi-e fricaaaaaaaaaaaaa!!! Eu care si cand ma tai la bucatarie urlu 5 minute...numai cand ma gandesc la operatie si extractie...ce sa zic...v-am iubit fetelor...sper sa supravietuiesc fizic si mai ales psihic....o fi innebunit cineva la dentist?! hai ca aberez!
Revenind, Gio, felicitarile mele, super poze, se vede si bebe Marco in ele
kateryna si tie felicitari, si pozele tale sunt superbe, le-am vazut de sambata dar n-am mai apucat sa scriu.
Krelia, "iote ce galbioara e fata!" iote, iote, dar unde ca ma uitai si nu vazui nimic! O fi de la masea?!
Cu biserica n-am apucat sa facem inca nimic, dar sper ca nu e deja tarziu. Mi-a ajuns stresul cu "e tarziu" la alegerea restaurantului. Acum vrem sa ne tragem un picut sufletul pana ne apucam si de altceva.
Apropo de faza cu ne intalnim la targul de nunti. Auziti, da de ce nu ne intalnim noi si pana atunci? Adica, da, veteranele forumului se cunosc deja, dar ar fi frumos sa facem odata o adunare sa ne cunoastem cu toatele(macar cele din Bucuresti). Stabilim de comun acord o zi, un loc accesibil tuturor(undeva in centru) si o ora si ne vedem si noi la fata, la un suculet, la o vorba, la o poza, etc.Al meu viitor sot este "inregimentat" pe un forum de masini si ei au o zi pe saptamana si un loc prestabilit in care se intalesc. Si chiar daca nu pot sa vina toti in fiecare saptamana, tot vin cativa si stau la vorbe si impresii despre..ce-or vorbi ei acolo. Si ma gandeam ca ar fi super daca am putea sa facem si noi asta. Hai nu chiar in fiecare saptamana, dar macar o data pe luna sau din cand in cand sa stabilim niste intalniri si cine poate veni bine, cine nu, data viitoare. Ce ziceti? Stiu ca noi, fetele, suntem mult mai comode de felul nostru si ne deplasam mai greu(mai ales daca nu avem masinuta la dispozitie) dar putem sa-i punem pe ei sa ne duca/aduca la locul de intalnire. Poate mai schimba si ei niste impresii cu ocazia asta. ca nu strica, asa ca de la ginerica la ginerica! Iote si poiata de geniu unde era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Fetelor, ultima bomba a soacra-mii:
De ce facem noi totusi nunta? Ca si asa nu o sa ne iasa nimic si cheltuim banii aiurea. Nu ne ajungea doar cununia civila?Ea n-are sa ne dea nimic la nunta, sa ca sa nu ne bazam pe ea. M-am enervat si i-am spus ca nici nu am nevoie de ea la nunta, iarv de ajutorul ei cu atat mai putin atata timp cat mama mea e langa noi si ne ajuta cu mare drag.
Dar azi pleaca

Unde nu ar zice si socrii mei asa ceva? Adica nu neaparat sa nu facem nunta, dar macar sa facem cu mai putini invitati?!...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

La nunta o sa am nasica Tocmai m-a sunat si m-a anuntat ca are o sarcina de 4 saptamani. Sunt asa fericita... La nunta o sa am 3 burtosi (nasii si iubi) si o
Daca vorbesc cu preotul, oare va fi de acord sa scurteze putin slujba de la cununia religioasa avand in vedere ca nasa e insarcinata (tunci va avea 5 luni), iar eu nu prea suport mirosul de lumanare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Vorbim, fetelor! Si ne intalnim toate la targ!!
Eu cu ralu suntem vecine, si de-asta ne perritem sa ne luam de aripi ... hihihihi

a.cicel, apropos de soacre...IAR, mama ma intreba acum vreo 2 zile daca soacra-mea nu a zis nimic cand a aflat ca am rezervat restaurantul, ca ai mei au dat avansul, ca am rezervat biserica...la care eu am zis..pai ce sa zica...bravo ...si apoi am intrebat-o...auzi, tua i kef sa se ridice cu pretentii??? Normal ca nu are kef, drept pt care...mi-a dat dreptate ...desi, nu mi-ar displacea macar pe fi-su sa-l ajute cu un costum mai ca lumea...nu de-ala de 3 milioane....of...numai cand ma gandesc ce-o sa se iste (eu sper sa nu)...de la bani.....daca ne luam dupa traditie (baiatu' face nunta...)...pai...raman nemaritata mult si bine......sper din tot sufletu' sa n-am surprize cu doamna.......sa se laude dupa..ca vai ce-a facut...si ce-a dres....

dyadya, si al meu e impatimit cu MAI MULTE forumuri de masini..insa, el e de curand si n-a apucat intalnirile....ai idee pe ce forum? (te pomenesti ca s-or conversa )
Si...desigur ca mi-ar placea intalniri stabilite si concretizate ...o data pe saptamana sau la 2 saptamani, sau cum vreti voi
Galbioara - era vorba de culoarea stelutelor din dreptul nickului

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by Giova

Asa e Oana, noi suntem veteranele. Cred ca prima a fost Krelia. Oricum si eu stiu de noi 3 de tine si de Magdala care nu mai scrie la noi.
Sper din suflet sa pot sa-mi las odorul acasa in martie si sa vin la targul de nunti, ca altfel.....

poze
gio si bb Marco 27+

Bine v-am regasit, fetelor!
S-o credeti voi ca nu mai scriu, dar nu mai am nici un fel de noutati la acest capitol, din pacate.Si nici timp de scris nu am la schimbarile care au loc pe la mine la munca.
Insa va citesc si ma bucur ca suntem atat de multe miresici de 2006.
Felicitari pentru noul nume, d-na Purdea. Sa fiti fericiti toti trei, si sa aveti o viata minunata impreuna.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Krelia, te-ai ingalbenit de tot! Felicitari, esti veterana, nu gluma!
Fetele, contati si pe mine pentur intalnire. daca nu s-o putea si nu s-o putea pana la targ, atunci contati pe mine 100%!
Vad ca mai sunt fete pe aici care au luat decizia de a nu le arata rochita viitorilor sotiori! Eu sunt una dintre ele. Sunt absolut decisa sa nu i-o arat, sa nu-i povestesc despre ea. Cum o iau, o sa o duc la domnisoara de onoare, care sa o pazeasca cu pretul vietii. Si va dati seama ce provocare o sa fie pentr al meu, cand o sa-mi iau rochita aia.... pe care o sa dam amandoi o caruta de bani....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput