hiperprolactinemie (2)
Raspunsuri - Pagina 17
marynik spune:
Eu de o luna de zile merg tot la Parhon la dr Corina Neamtu de care sunt f multumita
Cam de 3 sapt am intrerupt dostinexul si marti ma duc sa repet analiza
Am emotii !!
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
giulia17 spune:
eu nu am intrerupt doxtinexul,iau 1 la 7 zile.tu cum ai luat?cand am intrerupt tratamentul am avut dureri de sanii,se umflau si ma dureau incepusera sa curga si prolactina a iesit tripla atunci.din noiembrie nu am intrerupt deloc
verygu spune:
Marynik-tu cat ai avut prolactina,am fost si eu la Parhon la dr.Cucu Constantin am repetat analiza si mi-a esit43
marynik spune:
eu luam 1/2 pastila de 2 ori pe sapt
de cand am intrerupt nu am avut probleme , ma simt f bine
sunt tare curioasa sa vad cum iese analiza
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
marynik spune:
quote:
Originally posted by verygu
Marynik-tu cat ai avut prolactina,am fost si eu la Parhon la dr.Cucu Constantin am repetat analiza si mi-a esit43
Eu am avut 53
Am inceput cu dostinex si dupa aprox 3 sapt am repetat analiza si era 7 , dar eram sub tratament
Acum am intrerupt ca sa o repet sa vedem daca a crescut din nou
Va dau de veste sapt viitoare sa va spun cum e
Numai bine va doresc
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
giulia17 spune:
salutare la toata lumea,nu ma simt prea bine ma simt obosita si mai scriu un pic sa ma descarc.am avut un examen foarte greu in seara asta,am dat 5 si mai am 2,parca nu mai trec.joi baietelul meu implineste 7 ani,nu stiu cand a trecut timpul mai sunt cateva luni si merge la scoala.sambata si a invitat prietenii acasa si e foarte fericit,toata ziua ii spune surioarei ca el are 7 ani.sunt ata de mandra de ei,sunt niste minuni care acum nu vor sa doarma si maine abia ii trezesc pt gradinita.va pup ,mai vorbim.maine primesc rezultatul la prolactina.
marynik spune:
Fetele , am repetat prolactina si e bine , este in limita
Nu mai continui cu tratamentul si o voi repeta din nou peste o luna
Sa auzim numai de bine
Va pup
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
giulia17 spune:
buna fetelor,am facut prolactina si a iesit bine.luni merg la parhon sa vad ce zice dna dr.sunt fericita.va pup.
marynik spune:
Bravo Giulia
Cat ti a iesit tie valoarea ?
Nu mai stiu , tu ai intrerupt tratamentul ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
giulia17 spune:
buna marynik,nu am intrerupt dostinexul iau 1 pe saptamana.sa vad ce zice luni dna dr,mia iesit sub limita dar mi sa spus ca nu e nici o problema.o sa vad luni,