Scorpiutze...unde sunteti ? (22)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
mi-am rezervat putin timp special pt Dc. desi citisem ce ati scris nu vazusem pozele lui Yrys ,m-am dezmeticit acu!superbe! si rochia m-a dat gata!sa va bucurati impreuna dragilor de tot!
Ema,care bucatareala ca mai mult stric si mai sunt si obosita!pic de somn,dar azi sunt fericita ca Anda mea a papat mai mult ca de obicei ,si cand ziceam si eu ca a terminat mi-a cerut un iaurt de pe masa si l-a dat gata aproape tot.eu il cumparasem de curiozitate ca nu-i luasem inca gigantino de la Danonino si am cantat pina la papat ,plus i-am subtilizat si 2 linguritze de branza de vaci ,ceea ce e mare victorie,ea nu pune gura pe asa ceva.sunt in al noualea cer!mi-au iesit si mie prajiturile azi ,si i-au placut Andei,deci sunt bune,ca a mai cerut!ma laud si eu,doar n-o sa zic ca-s rele!
Ema,draga mea,daca sunt injectati cu aceeasi substantza de ce al tau gateste si al meu asteapta sa-i mestec ca nici macar din frigider nu-si ia singur?or fi gresit astia formula ?mai bine greseau sa nu-i mai vina idei de plecare.eu fac ca trenul,ma crizez daca mai pleaca!n-am vazut ultimele poze la voi ca am nimerit intre albumele alea multe si nu mai stiam la care sa ma uit.iepurasul ala mic e tare scump,asa ca sa-i faci tort cum vrea ea,chiar daca e ziua ta,ce mai conteaza.ce as vrea si eu sa nu mai robotesc de ziua mea!anul trecut am reusit,dar acum nu prea vad sa scap.poate ma rapeste (inca mai visez)sotul meu si petrecem in familie,undeva departe .asta ar fi singura solutzie,dar ....de fapt as putea sa fug eu de acasa si sa-l las sa primeasca musafiri!ce ar fi?doar e ziua mea,nu a lor!
Va pupacesc ca debitez prostii,sunt super-obosita!miine o iau de la capat ,ca vreau sa termin tot.sotul a terminat azi treaba lui,dar eu mai am .....
"La multi ani !"pentru sarbatoritele de miine.
Noapte buna dragelor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor frumoaselor,
la multi ani ! scorpiutelor nascute astazi, multa sanatate si tot ce-si doresc si sa mai treaca si pe la noi
ieri sotul mi-a luat niste ghetutze, cica fac si ele parte din cadou dar nu puteau fii cumparate fara mine, fiindca sunt o tapalagoasaabia astept sa le incaltz azi.
wow, cat e ceasul...deja trebuia sa fiu la poarta gradinitei cu alex...am fugiiiitttttttt
va puuup paaaaaaaaaaaaaaaa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata!
la multi ani sarbatoritelor de azi.
eu am facut putina treaba de dimineata.doamne ce bine e cu caldura.am murit de cald aseara.eu ma chinui cu razvan sa-l reobisnuiesc la el in pat, ca si-a cam facut de cap cat a fost bolnav.vad ca nu prea vrea dar nu ma las.
va pup pe toate.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!!!SCUZE PENTRU INTARZIERE!!!LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE PANA ACUM,SANATATE MULTA VA DORESC SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!VA PUP! Deci,in primul rand YRYS, eu probabil din cauza nasului nu vad pozele de la nunta!La cununia civila,ati fost superbi amandoi(nu ma indoiesc nici de nunta!),inca o data va urez CASA DE PIATRA SI O LUNA DE MIERE ASA CUM VA DORITI!!!Cum te simti in randul doamnelor?Te-ai dezmeticit?TE PUP!EMMA, chiar exagerezi cu 58 de ani!Chiar ca m-ai facut sa rad ca lumea!Scuza-ma,nu stiu despre ce mare eveniment mai intrebat!De operatia lui Alin ,cumva?TE PUP!ANA, ma bucur ca v-ati distrat la deschiderea Mall-ului.Si la mine in zona s-a deschis unul!Abia astept sa-l vad!Ai auzit ce-au patit Holografii?Vai de ei saracii!TE PUP!HELLENE, ce mai faci?Nu mi-ai zis daca dupa operatie, a mai avut George probleme.Cica din 50 de baieti numai unul are problema asta.Cum de tocmai copilasii nostri au fost asa de ghinionisti? TE PUP!Scorpiutelor,va pup pe toate si sa auzim numai de bine! Lory_klui
ALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119
HelleneC spune:
La multi ani scorpiutelor sarbatorite azi!
Vikinga, mereu am apreciat modul in care te implici in toate cazurile si aduci zambetul pe fata atator oameni nenorociti!
Fetelor, e tare bine ca au inceput petrecerile, samapania mea e la rece, desi nu stiu cum voi sarbatori ziua de 13 nov, ca pe 12 ma intorc de la cinferinta, alerg la nunta prietenei mele (contra cronometru) si probabil dimineata voi fi mai mult decat obosita!
Deci o las petrecerea pentru la anul, ca sa uit ca fac 32 de ani... iar la anul voi gasi motiv de amanare!
Lori, la noi operatia a fost in primul rand de reparat hernia, apoi s-au uitat mai jos si slava Domnului ca nu am mai patit nimic dupa, desi am fost avertizati de recidiva. Tu gandeste-te ca va fi ok, ca faci parte din cele 49 de cazuri, va pup si capul sus!
Yrys, NU AI VOIE SA FII SUPARATA IN PRIMA SAPTAMANA DE MIERE! De ce nu vad pozele de la nunta???
Carmen, cum stai cu pregatirile? Sper sa iti placa tortul si sa avem aceleasi gusturi, ca daca nu, imi fac bum-bum pe aici!
Monica, daca ai timp de scris la pc dimineata esti tare, adica ai copil de treaba, noi alergam prin casa o ora sa ne imbracam si tot intarziem mereu!
Adriana nu te lasa, ca eu ma chinui cu George sa il obisnuiesc in alta camera si e groaznic, cu cat e mai mic, cu atat e mai usor!
Ema, daca castigi la loto, milostiveste-te si spre mine, ca sa fac si eu liposuctie, ca daca castig eu, dau si la tine!
Iri, ce faci?
Ana, ma bucur ca v-ati distrat, ai copii care te lasa, eu nu as putea cu zgubiliticul meu sa stau la un concert, poate sa fie si mama favoritilor lui, ca e vesnic in miscare = alergare.
Gabriela, vad ca deja ti-ai gasit si tu cuscra! Si sa stii ac dependenta de DC nu se prea vindeca!
Hai ca va pup, revin la munca, imi astept seful ca am evaluare (tot un scorpion si el, ca si sefa de aici)! A, noi am facut in reteaua noastra de secii Fratia Scorpionului, ca suntem tare multi, cred ca asta a fost criteriul de angajare, cata vreme sefii sunt scorpioni!
O zi buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
emma27 spune:
neatza!!!
hai,mai,yrys,cum sa fii bosumflata.lasa ca o sa te imbune luna de miere...asteptam sa te vedem miresica.
carmen,bine ca ai o fata care apreciaza buntatile facute de tine.daria nici macar o data nu facut asta.sa nu fiu eu o buna bucatareasa??!!!nu m-ar mira.
cat despre barbatel,fiecare are lipsurile lui,stai linistita.de ex,al meu uraste sa dea cu aspiratorul sau sa culce fata,nu conduce.nu le insir,ca ma ingrozesc,si ma iau de el acasa.nu te gandi ca nu bodoganeste,cat timp spala vasele,dar bine ca le spala.aseara de ex,l-au apucat nervii de ce nu i-am spus ca am platit doar ratele si curentul,si i-am spus ce mai avem de platit.e dus siiigur.
dar e al meu,ce sa-i fac????
monica,sa le porti cu placere!!!
lory,la operatie m-am referit.cred ca ai niste emotii!!!!lasa ca trece repede.bine ca vb cu elena,parca atunci cand ai informatii,te mai linistesti un pic.chestia asta cu cazurile:eu am avut apendicita,prelungita pe intestinul gros,cica un caz la 100,si vecina de pat avea la fel.
elena,sa dea d-zeu sa avem gura aurita.dar ce ne facem,caci nici una din noi nu cred ca joaca??!!cum sa nu sarbatoresti???lasa ca e mai bine pe fuga.de fapt,ar tb sa te sarbatoreasca altii.aviz,carmen,tu stai si primesti invitatii si sotul sa fie spiridus in bucatarie,macar sa serveasca bucatele facute de tine si tot e bine.
la multi ani,sarbatoritelor de azi.desi nu le cunosc din pacate!!!!!!
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_id=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, scorpiutzelor !
Acum suntem bine, doar cu moralul cazut. Am tras o sperietura groaznica vineri dimineata. Cristina nu dadea semne ca s-ar simti rau la trezire, ca in scurt timp, dupa injectarea insulinei, sa-mi spuna ca mana stanga este grea. Isi prindea mana stanga cu cea dreapta si spunea ca este grea. Am crezut ca se joaca, caci mai facea asa cu una din verisoarele ei. Apoi a cerut sa faca pp si doar atunci mi-am dat seama ca nu putea sa-si miste partea stanga a corpului, nu avea control asupra mainii si piciorului, defel. Iar capusorul il tinea aplecat spre stanga. Pana atunci, ea stand sprijinita pe perne.
Am crezut ca paralizeaza, nu altceva. Era perfect constienta, suparata ca mana nu o asculta. Imediat am chemat salvarea si am plecat la spital. Acolo, avea glicemia 66mg/dl, ca in fiecare dimineata si reusea sa se tina pe ambele picioare. Nu apucasem sa-i dau sa manance decat vreo 12 HC. Imediat i-au pus o perfuzie cu glucoza, moment in care a inceput sa-si revina, adica sa miste manuta si piciorul. Dar avea greata si somnolenta. Se pare ca a facut o hipoglicemie manifestata prin hipotonie cu scaderea fortei musculare in hemicorpul stang. Dupa 3 zile de spitalizare, am revenit acasa cu doza de insulina aproape injumatatita(3u Humulin N dimineata si 3u Humulin N seara) si cu gustarea de la ora 22 scoasa si adaugata la ora 11, deoarece seara are glicemiile mai ridicate. Vestea buna este ca, mititica noastra a intrat in remisie.
"In tipul 1 de diabet, la 1-5 saptamani dupa descoperire poate apare o remisie (disparitie) tranzitorie (deci nu tine mult!) a diabetului. Ea poate fi totala, cu valori glicemice absolut normale fara nici un fel de tratament pentru diabet sau partiala, in care necesarul de insulina scade foarte mult, uneori el devenind aproape simbolic. Insulinoterapia este bine sa fie mentinuta insa si la un necesar infim de insulina pentru ca previne instalarea brutala a cetoacidozei la sfarsitul acestei "luni de miere" care este remisia tranzitorie. Remisia tranzitorie dureaza de obicei 1-3 maxim 6 luni. Nu se poate mari in nici un fel prin tratament medical sau nemedical (vraji, etc.) aceasta perioada. Dupa ce dispare remisia tranzitorie, necesarul de insulina creste, ajungind "la normal"." www.diabetzaharat.ro/vindecare_dz.htm" target="_blank">Sursa
Doar ca, inca nu ne putem bucura...suntem sub imperiul celor intamplate vineri.
Fetelor, va invit la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60384" target="_blank">cap. 23 !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
danielac spune:
quote:
Originally posted by HelleneCLa multi ani! Pentru cele doua printese: Diana-Maria si Alexia, sa fie fericite si iubite si mult noroc!
Mira, sa ne traiesti ca esti de n ori super-femeie! Si sa ai sarcina usoara mai departe, sa te bucuri de cele 3 minuni ale tale!
Ii spun si lui Tumpi la multi ani si urari de bine si sanatate!
Pentru ca sunt la lucru... fug si ma rezum la urari! Ma simt bine in zodia noastra!
Va pup cu drag!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Multumesc mult de tot in numele ficei mele, Diana-Maria care a implinit ieri 4 anisori!!!
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
monica-elizabet spune:
hello fetele, eu acum am terminat cu toata munca pe ziua de azi ma duc la mama sa-mi recuperez puishorii...dar inainte am trecut si pe la voi sa vad ce mai faceti.
eu maine plec dis de dimineatza si poimaine la fel, la patriarhie la sf dumitru.
va pup si va doresc numai bine
nina...doamne ce speriatura....micutei tale
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
LA MULTI ANI, GABY!sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se implineasca.sa te bucuri de rares si de sot si sa aveti o petrecere frumoasa.
LA MULTI ANI, ANDA!carmen, sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa., cuminte, sa te asculte si sa aveti o zi super frumoasa.
va pup pe toate.revenim mai tarziu cu amanunte.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004