Scorpiutze...unde sunteti ? (22)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
desi am citit in ultima vreme nu prea am timp de scris.ma agit si de fapt nu fac nimic concret.Anda imi ocupa timpul si tati m-a lasat exact zilele astea,azi voia sa faca curat!duminica !pai a afost ocupat toata saptamina!
La multi ani sarbatoritelor si "casa de piatra!" pentru Yrys si George.
Eu sunt in febra pregatirilor de miine,incerc sa intru sa mai scriu dar nu stiu cand .
Ema,parca a avorbit sotul meu la faza cu "spartul in figuri".cred ca astia or fi frati si noi nu stim!
Elena,astept cu nerabdare tortul cu poza de la Belpan.sper sa fie si bun la gust ,ma bazez pe gusturile tale,am incredere.initial sotul comandase cu cioco si am schimbat eu cu fructe,m-a asigurat o doamna ca e totul natural,ca e pt copii.ca ne indopam si noi astia mari pe linga ei ....asta e alta poveste!
pupici la toate scorpiutzele si o saptamina excelenta!
La multi ani! Mira si le urez si fetelor pe care nu le cunosc dar sarbatoresc miine!pupici si sa chefuitzi si pt noi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
BUNA SEARA SCORPIUTE,
LA MULTI ANI! MIRAsa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, sarcina si nastere usoara
yrys, sunteti niste frumoshi amandoi, casa de piatra, la multi ani si numai bucurii impreuna
eu azi ama vut o zi plina, am mancat cu totii in familie la pranz, a venit si socara-mea de la fagaras si apoi am iesit cu totii in parc.
sunt franta de oboseala, ma duc sa ma bag in pat ca maine ma trezesc de dimineatza.
va pupici si noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
Buna seara scorpiute,
Uite ca Yrys s-a distrat si se distreaza inca....Sa aveti parte de tot binele din lume,Yrys si George!
Elena,sanatate puiului tau mic si sa il pupicesti si din partea mea!
Dragelor,ieri a fost deschiderea Mall-ului din Timisoara.Am mers si noi,dar cum ne-am trezit prea tarziu ca vrem sa il vizitam,se inchisese deja ,era ora 8 seara.Dar am stat la concertul care urma.Ne-am distrat la greu si eu si copiii ,Alex a dansat,a tipat,a cantat....Luana a cantat si ea si a dansat,caci au fost in concert si dintre favoritii ei,adica:Activ,Class si Dana Nalbaru(fosta componenta a trupei HQ)...Ce sa va spun?Holograf-ii au fost cei mai tari,cred ca au fost singurii la care a urlat lumea si a dansat la greu....Noi am stat pana a intrat Pro Consul,am ascultat doua melodii si ,spre dezamagirea mea,a trebuit sa plecam caci Luana mai avea putin si adormea in brate la Marius...Am ajuns la 1 si un sfert acasa,dimineata(sau in toiul noptii,cum vreti).
Dragelor,va doresc sa aveti o saptamana buna si plina de realizari.
La Multi Ani!,Mira si sa ai un bebe sanatos si nastere usoara,tot ce iti doresti sa se implineasca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
klumea_blondy spune:
LA MULTI ANI!pentru scorpiutzele de pe 24!
ieri am reinstalat windows-ul si am avut probleme cu netul!abia in seara asta am revenit!credeti-ma ieri am fost in doliu din cauza asta!ce mai sunt dependenta dc!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
klumea_blondy spune:
doar ce ne-am intors de la ziua verisoarei lui rares!sa-l fi vazut cand a vazut el atatea fete frumoase ce bucurie pe el!daca ar fi putut ar fi facut tumbe nu alta!si unde mai pui ca era si singurul barbat de acolo!dar stai linistita emmaca l-am tinut sub papuc!am sa va pun niste poze,dar maine ca acum mi-e somnic!
Yris,ai avut o vreme frumoasa pe sufletul tau,nu alta!
ai vazut ca a iesit mai mult decat perfect?acum banuiesc ca te pregatesti pentru luna de miere,nu?pai,distractie placuta si poate o pui de un strumf pe acolo
mira,inca o data LA MULTI ANI!FERICIRE SI SANATATE!
VA UREZ NOAPTE BUNA!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze, sa aveti o zi minunata si
voi cum petreceti de ziua voastra?
eu si sotul ne-am gandit la si apoi o petrecere mai mult in familie(fiindca multi din prietenii nostri sunt plecati)
va pup si am fugit sa-l pregatesc pe alex de gradi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.
la multi ani, mira!tot ce-ti doresti, sanatate si fericire.
yrys, foarte frumosi ati fost amandoi.casa de piatra si o luna de miere pe sufletul vostru.
ma duc sa-mi beau cafeluta sa ma trezesc si sa cobor sa iau laptic sa le las la baietii mei orez cu lapte, apoi imi misc fizicul la munca.va pup pe toate. o zi minunata.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
emma27 spune:
neatza!!!
mira,LA MULTI ANI, CAT MAI MULTA FERICIRE SI SA AI TREI COPILASI - O SPLENDOARE!!!!
yrys,superbe poze.stii ce mi-a placut cel mai mult(pe langa fusta,de senzatie)????ca radiai toata.si chestiile alea cu confetti.offf,tineretile astea.niste frumosi amandoi si stai ca nu am resuit sa ma uit la toate pozele.
m-am cinstit cu vin rosu sambata,a fost zi de sarbatoare.
lory,eu cred ca se mandreste,dar nu ar recunoaste lucrul asta,nici torturat.hmmm.....cred ca mie cantarul tau mi-ar arata 58 ani,de fapt nici asa,caci o data cu varsta te stafidesti.chiar ce ma mai chinui atat????
si eu cica la apa si grasimi stau f bine,iar al meu sot cica e obez
,si sincer,el chiar are alura atletica...ma si bufneste rasul ,ma cantaresc cand ies din baie,dupa ce mananc.o sa fac depresie sau o sa-l injur in gand pe.... tata
.tu chiar ca ai false obsesii.esti foarte bine asa.din invidie,as spune ca esti chiar f slaba,dar mi-as dori sa fiu in locul tau..
bafta multa cu mr. keanu jr.cand e marele eveniment?
elena,trebuie sa ma impac cu gandul ca sunt o mamica mai plinuta,asa ca increderea in mine, nu e punctul meu forte.poate castig la loto si fac o liposuctie.
carmen,spor la bucatarit.hai ca mai e un pic pana la nebunia mare!!cum sa nu fie frati,sunt vaccinati cu aceeasi chestie.
monica,cand iti incarci tu bateriile?cat despre aniversare...noi cum nu avem mai pe nimeni pe aici,or sa vina vecinii si atat.nu am chef de cunostinte.de ziua mea,sa stau in picioare si sa robotesc....trebuie insa sa ma tin de cuvant fata de fiica-mea,care isi doreste de ziua mea sa sufle intr-un tort cu iepuras.asa ca o sa am tort cu iepuras.
ana,vreau si eu concert.stiu ca si fiica-mea se distreaza ceva de pseriat.si daria a fost dimineata la o aniversare,iar seara la alta,cu tot familionul.dar probabil ca am asteptat prea cu sufletul la gura,de nu am reusit sa ma distrez pe cinste.poate la a mea,imi iau revansa.
gabriela,astept.lasa sa vada cat mai multe fete,asa apreciaza mai mult ceea ce e special.
numai sa nu inceapa sa le si pupe.
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_id=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
HelleneC spune:
La multi ani! Pentru cele doua printese: Diana-Maria si Alexia, sa fie fericite si iubite si mult noroc!
Mira, sa ne traiesti ca esti de n ori super-femeie! Si sa ai sarcina usoara mai departe, sa te bucuri de cele 3 minuni ale tale!
Ii spun si lui Tumpi la multi ani si urari de bine si sanatate!
Pentru ca sunt la lucru... fug si ma rezum la urari! Ma simt bine in zodia noastra!
Va pup cu drag!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Yrys78 spune:
Nu sunteti prea active azi...multumesc frumos pentru aprecieri.
La multi ani Mira, sa traiesti sanatoasa alaturi de minunata ta familie. Numai bine si sracina usoara! Gabriela, numai maine nu-i poimaine...petrecem...imi place treaba asta...m-am obisnuit in ultima vreme...:)
Seara buna si frumoasa
pupici
PS: sunt un pic bosumflata si de-asta nu sunt in verva care ma caracterizeaza...