Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
laureta spune:
Anca bine ai revenit
.De Ribomunylul nu stiu ce sa zic eu nu l am folosit.
Diana felicitari pentru bebe2
.Mamaaaaa se inmultesc mamicile cu bebe 2.Meyyyyyyyy deja mi e "pofta" de bb2 nu ma mai ispititi
.
Vazut pozele super vacantza cu mult soare.Si Vladutz incantat de nisip si apa
.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
anacami spune:
Diana,si eu am vazut pozele "insorite":mare de turcoaz,cristalina,statiune linistita.M-a amuzat ideea de a le pune bratari de identificare (asa arata), foarte buna idee!
Vladut nu a avut nici o problema,nu?
In privinta bb2, eram foarte hotarata si eu; acum m-am razgandit,am amanat acest "proiect" pentru 1-2 ani (pana conceptie),desi mi-am dorit la un moment dat sa fie de varste destul apropiate.De o luna,pentru prima data in viata, am inceput sa iau si anticonceptionale (Yasmin)...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
pd spune:
Diana, felicitari pentru bb2! Bine ati venit din vacanta! Ma duc si eu sa ma uit la poze.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya
alus spune:
Buna fetelor
Sa nu credeti ca vam parasit, dar nu prea am timp sa stau pe net. la noi nimic nou si bun, Julia si eu am avut noapte alba din cauza dintisorilor nr. 3
ziua a fost numai cosmar
, acum sa linistit putin, i-am dat Calpol, de la cacuta i sa facut funduletul numai rani, oribil.Cum vedeti la noi nimic bun ![]()
Nally- imi pare rau de bunica ta !
Mammy- ai dreptate, nu conteaza cum arata copii nostri acum, este important sa fie sanatosi.
Diana- felicitari ptr. bebe 2, ne-ai dat o veste super.
Irinusha- copii nostri sunt niste picasso foarte talentati, nu crezi, trebuie sa se intoarca unde au lasat neterminat.
despre ce cearta este vorba daca pot sa stiu? Fetelor
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
mammy2706 spune:
alus mai bine sa nu stii ce cearta a fost - abia s-au mai linistit spiritele. Ati incercat un unguent cu galbenele pt funduletul Juliei? - face minuni (m-am convins singura).
diana FELICITARI !!!! teoretic si eu as mai vrea macar unul, practic e imposibil in viitorul apropiat.
cami ai avut dreptate cu traducerea pe care mi-ai dat-o si iti multumesc pt ea; inseamna un fel de plapuma sau pilota.
Andrei parca ar lua energizante; a plans sa mearga la vecinii usa in usa cu noi si acolo a inceput sa se topaie pe parchetul lor si sa dea in acelasi timp repede din manute zici ca era bagat in priza. Abia l-am luat de acolo (a vazut pisicul ca e bine tratat cu mancarica si dragoste), si acasa incepuse sa alerge dintr-o camera in alta si incerca sa se suie pe scaune indiferent cat de inalte erau.
Acum i-am dat lapticul sa si-l bea si poate adoarme. Ma oftic intr-un fel ca daca eu lipsesc (in seara asta am avut cursuri) nu-l scoate nimeni afara - adica parintii mei. Cred si eu ca trebuia sa-si consume energia cumva.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
monet spune:
fete dragi,
uite ca ati deschis un nou capitol, dar eu tot in urma ramin....
nally, o ruga pina la cer pentru bunica ta, sa fie cum e mai bine. doamne-ajuta.
diana, felicitari de mii si mii de ori!!! sa ai grija de tine, sa dormi bine, sa minci bine, sa nu lucrezi prea din greu. io, una, is taaaare obosita, cred ca sistemul meu imunitar e la pamint, bebi2 ma tot buseste dinauntru, eu o tot rog sa iasa ca mi-i tare greu:). cred ca la tine, diana, diferenta de virsta o sa fie cum nu se poate mai potrivita! brava!
nici eu, ca irinusha, n-o sa-i fac vaccinul antigripal liutzei. nu-mi suride. iar de gripa aviara ce-am auzit ca bintuie printre aripatele din plaiuri romanesti, va doresc sa nu se faca mutatii si sa ramina doar la stadiul pasaresc!
ma apuc sa fac poze cu lentila panoramica, ca femeia de la agentia de imobiliare care s-a apucat sa ne puna casa pe piata a facut niste poze de m-a luat groaza: intunecate si tremurate! si sint pe un site online, sa le vada potentialii clienti. offffff.
va pup cu drag!
ps am intrat, de ieri, in saptamina 38!!!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (37+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
tnicoleta spune:
Diana Felicitari pentru bb 2. Sanatate multa si sarcina usoara.
Alus
Juliei sa treaca mai repede durerile de dintisori.
Irinusha Mey, tu ai un mic Picaso in casa si nu-l lasi sa-si termine treaba? Pai se poate. Fai si lui un coltisor in camera lui unde sa-si faca de cap.
E aseara l-am intrebat pe sotul meu daca nu vrea sa mai avem un bb si mi-a zis ca ii ajunge deocamdata unul.
Bia iar a facut febra si nu-mi dau seama de la ce, maseluta sau de la raceala. Oricum daca mai face pana maine dim nu mai plec la tara.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei
cius22 spune:
Mey fetili! da' va apuca o harnicieee,ca de aseara pana asta seara ati umplut 3 pagini! Bravo voua! mai ales ca in mare sunt vesti bune...mai putin Julia -blondina care sufera de maseluta...
Diana,felicitari pentru BB2...sa ai o sarcina usoara si sa faci un bb sanatos,papacios si frumos!...mey,o sa fie un "calator" daca deja de la 6 saptamani s-a plimbat prin lume...
Anca,bine ai revenit...Victor a luat ribomunyl si il apara de 4 germeni...da' el a facut o bronsita de curand si a trebuit sa intrerupem tratamentul pana se reface...eu zic ca i-a ajutat...oricum nu poate sa-l fereasca de toti germenii.Noi l-am dizolvat in bibi mic de ceai in doar 10 ml de apa( e foarte putin praf intr-un pliculet).Lui Victor i-a placut,are gust dulceag si il dadeam dimineata inainte de laptic.
Irinusha,Crisuletul tau e mare smecher si artist!...da-i un pupic mare din partea mea.
Laureta In ceea ce priveste vaccinul si eu sunt cam impotriva dar sotul meu ar vrea sa il facem...si noi suntem in cercetare sa vedem daca-l vom face.
Eu nu prea ma tem de boli,dar Dan este foarte precaut cu gripa asta aviara si deja am inlocuit carnea de pui...pentru o perioada ,pana se linistesc treburile...sa speram ca nu o sa sufere mutatii si sa devina periculos pentru om.Oricum,dupa boala recenta Victor de abia mananca...Acum le inteleg si eu pe mamicile care alearga cu papica dupa puiuti.Dan e hotarat sa-l lase flamand,pana papa ce i se da,fara mofturi...deh-taticii...(oricum,el sta cu Victor toata dimineata,si ieri am avut surpriza ,la 3 cand am venit acasa,sa-mi spuna Dan ca Victor nu a mancat nimic, de la ora 8 am...am crezut ca moare de foame baiatul,da' cand l-am imbiat eu cu supica si alte papici...m-a refuzat...tot la pufuleti am ajuns)
Anca,sa nu-ti faci probleme de varsta...oricum veterana din acest forum sunt EU!...Victor a venit la 42 de ani...asa ca nu zi nu...la bb2...orice este posibil pe lumea asta.
Mammy-pe tine doar te pupic si pe Andrei!![]()
Nicoleta,ai dreptate,fiecare copil cu ritmul sau de crestere...uite,Victor s-a nascut bine cu 3100 g si 53 de cm,iar acum de abia are 11 kg si 80-82 cm...da' noi sa fim sanatosi!...va pup pe amandoua!
Cat despre noi,ce sa va spun...suntem si noi la faza cu cataratul pe orice...de-mi sta inima in loc cateodata.Azi a facut si Victor o faza dragutza...noi ,pana acum nu lasam usa de la baie deschisa si el nu avea acces,dar era tati in baie si se spala pe fata...Victor se uita la el din usa tare curios si apoi l-a imitat...se spala pe fata cu manutele...dar fara apa,bineinteles...apoi,a intrat in baie ,s-a aplecat deasupra WC-ului si a inceput sa linga colacul
...noroc ca nu ajunge la apa din bazinet...hihihi
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
cius22 spune:
Mona si Nicoleta,am postat aproape deodata...
Mona,hai curaj,ca nu mai e mult si Maya va face cunostinta cu lumea!...tine-te tare!
Nicoleta,imi pare tare rau sa aud ca Bia mica sufera...ooof,pup-o dulce din partea mea,sa-i treaca si sa puteti pleca...
Copiii vostri sunt generosi?...Victor de cate ori papa pufuleti,vine si ne da tuturor cate unul in gura si insista sa il mancam...dar daca pui mana pe punga cu pufuleti,ti-o da la o parte...hihihi
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
DianaR spune:
Cami, erau bratari care aratau ca ai all inclusiv. I-am pus si lui Vladut ca daca Doamne fereste se pierdea sa stie lumea de la ce hotel e.
Mona, pupici pe burtica. Mai un pic... Eu stau inca acasa cu Vladut, deci nu ma muncesc prea tare.
Tot nu m-ai lamurit cu linkul ptr. Maya...
Laureta, am bagat eu de seama ca te trage ata la bebe2, prea intrai tu pe la mamici...
Fetelor, va multumesc la toate de urari si va pup. Noapte buna!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005