Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici si pupici la pitici!

Nu stiu cine a fost Mamica de mai harnica, io una nu, ca de abia acum am intrat la voi!!!

Aveti grija cu vaccinul antigripal, mai ales la copii. Cum spunea si Vanessa, eu m-am imbolnavit mai rau in anul cand l-am facut ... adica in sensul ca am zacut calumea, pe cand alti ani am avut gripa usoara sau deloc. Eu una nu-l fac lui Cris.
Am auzit si eu acum ca inca nu s-a dovedit ca ar fi gripa aviara periculoasa ptr. oameni ... insa mi-a explicat Boby ca poate sa muteze virusul si sa devina si ptr. oameni periculoasa ... Doamne fereste!!! Deja m-a avertizat tati sa nu mai mergem la rate (noi le dam paine sa pape), ca nu se stie ... Ts, ts, ts, ce grijuliu am! ;)

Nallysor, multa putere!!! Ne gandim la tine!

Hai sa va zic ca a facut fi-miu prima lui boacana. A desenat pe parchet. Cand l-am vazut sa pic jos ... avea baiatul un creion in mana si mazgalea fericit. L-am certat, s-a pus pe plans si a uitat. Cand l-am luat pe tati de la servici (cand apucam facem o plimbare pana la el si ne intoarcem in trei) i-am povestit de fapta lui fi-su ... sa moara de ras. Ajunsi acasa iar a luat Cris un creion si iar se indrepta mandru spre "locul" lui de desenat ... am sarit amandoi - cu toate ca Boby nu stia cum sa se piteasca de ras - si l-am pus la masuta lui cu foi de hartie si creioane colorate ... insa asa n-a mai fost atat de frumos ca s-a plictisit repede. Am facut poze sa documentam "fapta". :) In rest tot mucios, dar vesel si vioi! Azi seara pleaca la München si pe noi ne asteapta multa munca...

Va pupic dulce! Trec sa-i fac bagajul ... ca ii dau atatea cu el de zici ca sta cu lunile :) ... dar trebuie sa fie baiatul frumos imbracat! :) Pupici si o zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa eu am fost in Delta in luna august si atunci am papat doar peste si ce am mai avut noi la pachet.
Vaccinul asta antigripal e cu dus si intos. Eu am facut intr-un an vaccin, ne-au obligat la serviciu, si dupa el am avut o gripa de abia ma mai tineam pe picioare.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vanessa si eu pina acum eram contra vaccinului antigripal si nu am facut.Verisoara sotului meu a facut acum 2 ani vaccinu si imediat a prins o o gripa urat de tot.

Da eu zic ca totusi acum merita o protectie,inca nu m am hotarat 100% sa facem sau nu vaccinu deocamdata de informam.Nu vreau nici sa i fac puiului meu degeaba vaccin.

Da nu exista un vaccin contra gripei aviare dar apar complicatie daca se amesteca cu gripa umana.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fete dragi! Ne-am intors din Egipt. A fost super, desi nu se poate spune ca am fost in Egipt ca n-am iesit din Hurghada, cu pruncul dupa mine a fost imposibil. A fost cald dar cu o briza super placuta, curat, frumos, muuuuulta mancare, bautura dupa pofta inimii, cumparaturi, nebunie si negocieri, prunci maraiti, de toate.
Marea albaaaaastra si calda, limpede si cu pesti chiar la mal, sezlonguri si umbrele cate vrei pe plaja, piscine limpezi, animatie toata ziua. Super. Nici nu stiu ce sa va povestesc.

Avem si poze, la semnatura.

Stiam dinainte sa plec ca sunt insarcinata, dar am mai tinut un pic secretul pe forum, dar acum cred ca pot sa spun. Asa ca vine bebe 2...

Dragelor, am vazut ca v-ati certat, si chiar imi pare rau, pana acum am fost ferite de asa ceva. Nu mai arunc si eu cu pietre sa nu mai starnesc apele, dar va felicit si pe cele care ati luat atitudine...
Laura, sper ca vacanta urmatoare sa-ti mai indulceasca parerea despre tara care o iubesti atat de mult (sau asa declari) si despre noi astia fraierii care inca traim in ea.

Gripa aviara, brrr, nu exista vaccin pentru ea din pacte. Deocamdata probleme nu sunt cata vreme nu vii in contact cu pasari infectate si virusul nu se modifica genetic sa se transmita de la om la om. Daca se modifica, Dumnezeu cu mila ca vaccinul e fix apa de ploaie in fata unei tulpini noi capabile sa produca pandemie...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

Sieu am fost in Delta in septembrie pe 17-18 , dar cu totul nu cred ca am stst 24 de ore si am mancat numai peste sper sa nu fie problema.

Noi , adica eu ,sotul si bona am vaccinul antigripal anul trecut si a fost super, dar am auzit si eu ca ar fi probleme daca nu esti complet sanatos.Noi suntem acum in refacere cu totii dupa viroza asta care a circulat si am luat unul de la altul, dar vom face vaccinul.Il am deja cumparat dar am sa astept cel putin 10 zile de la ultima sfirnaiala de nas , abia atunci pere sigur de facut.

Pentru baiat, ca este sub 2 ani ,mie mi s-a recomandat Ribomunyl, dar tot asa va trebui sa astept pana se insanatoseste complet.
Am cumparat Ribomunylul( care fie vorba intre noi mi se pare cam scumput)si astept ca Teo sa fie sanatos.
Parca am citit mai de mult ca si alte mamici de aici au dat ribomunyl, ce parere aveti de el?
A A si inca ceva nu scrie nicaieri in cata apa se dizolva pliculetul. Voi cum ati procedat?

Dar ce ne facem cu carnita de pui si cu ousoarele? Baiatului meu ii plac la nebunie si sunt tare hranitoare.

Sanatate multa tuturor

Anca si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Waw Diana,vroiam sa te felicit pentru vacanta,dar acum te felicit in primul rand pentru bb2!

Sa fiti sanatosi,fericiti, ma bucur extrem de mult!!!
care este DPN?

acum o sa vizionez si pozele,dar sunt sigura ca sunt foarte frumoase!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

O sa fii "colega" cu Irinel la mamici de mai-iunie 2006?
Toate cele bune!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

REVIN si imi cer scuze pentru cat de naspa am scris mesajul anterior, dar a fost o adevarata batalie pe tastatura calculatorului.
Dar pana la urma se pare ca am pacalit piciozaurul. Acum se joaca cu vechea tastatura( pe care tot el a stricat-o acum o luna)pe care incearca sa o introduca in calculator

Anca si piciozaurul Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, multumesc. DPN -ul e undeva intre 22 si 30 mai, 22 dupa UM, si 30 dupa prima eco, se pare ca am ovulat tarziu. Vad mai multe la sfarsitul lunii cand merg la doctorul meu la eco.

Nally, imi pare foarte rau de bunica ta!

Mona, mor de curiozitate sa vad si eu chestia cu votatul dar vad doar o poza a lui Maya (o scumpa si o dulce, tuc-o mama pe ea) si mai departe nu pot face nimic! Ma lumineaza cineva, please? Pupici pe burtica!

Vanessa, nici nu ma asteptam ca o avocat sa nu reactioneze asa! Brava!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Felicitari tuturor mamicilor pentru BB 2.
Ce bine e sa ai mai multi copii! Si familia se mareste si mai apare inca un suras in casa, dar si pentru copii.

Mai ca imi vine sa zic ca as vrea si eu , dar la cei 4o de ani ai mei mai bine ar fi sa ma gandesc la pensie...

Anca si Teo

Mergi la inceput