Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 9
monagan spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!!NIMENI???
Ce se intampla aici?
Eu am castile pe urechi si ascult Aquagen ca sa ma puna in miscare ptr. saptamana viitoare
Nu stiu sa va pun piesa ca sa o ascultati si voi.
MG
MirelaV spune:
Buna dimineata! Si io prin zona..cam adormita ce-i drept... cu dupa mine...si ma pregatesc sa mananc la 11 micu' dejun
ieri am fost libera si ma uit acu' pe geam k e asa frumos afara...ma batea gandu' de o plimbare prin parc ..
va doresc o zi minunata!
va pupicesc
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
Hello frumoaselor
Monagan - nu dispera, nici nu stii cum se intimpla minunea atunci cind nici nu te astepti ;)
Iaka si noi pe la orizont. Nu facem nika, azi lodarim. Fata doarme, eu prin casa ca o curca chioara. Nu fac nici mincare, o sa-mi hranesc sotiunea cu pizza din aia congelata.
Sa ma laud, imi creste fata, unele hainite nu ii mai vin :) Incepe sa gingureasca, ne topeste. Mai face cite un zimbet care-mi pare ca e din cel constient, sa ne vedeti atunci, suntem morti de fericire.
Gata, nu va mai zapacesc, o seara placuta ca de miine unii is la scirbici.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
preda_vicky spune:
Buna dimineata, racusoarelor. Va salut de la serv., sa aveti o sapt. minunata si multi si pt. toate. Eu, una, tare mi-as fi dorit sa mai dorm in dim. asta, puiul mic a facut putina febra azi-noapte, am luat pauza de gradi azi, fecioru' cel mare e in greva (nu el, profesorii), asa ca stau amandoi cuminti acasa ca 2 iezi cucuieti si o asteapta pe mamica-caprita sa le aduca ceva bun. Lucia, sa-ti traiasca, dulce foc bebelina!
Mirela, cand mai actualizezi listuta, poti sa-mi scoti sotu' capricorn? Ca am divortat. Mersi
, fetele!
Vicky
MirelaV spune:
ce e fetelor cu atatea divorturi? si io m-am despartit in iulie..offf...e ceva cu noi anu' asta? io abia astept 2006
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Salutari tuturor.
Lucia, mersi pentru incurajari. Speranta moare ultima, oricum.
Fetelor, ce faceti, cum sinteti? Viky, cum se mai simte puiutul tau?
Dana!! unde esti?
Sa-mi tineti pumnii, ca imi vine in vizita cumnata si deja ma doare stomacul.
MG
MirelaV spune:
monagan, dana s-a mutat de cateva zile si e ocupata cu aranjatul prin casa..si cu fetele..si tot asa..zice ea mai multe cand apare.
vicky, acum sterg..
MirelaV
pupicei pe burticei
AlinaN spune:
Ma bucur sa va revad...virtual .
Lucia_B, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!Am vazut pozele, e o dulceata de fetita!
Eu m-am mutat si am fost cam ocupata plus ca vreo 2 sapt nici n-am avut Internet.
Monagan, felicitari pentru dubla aniversare, chiar daca cu intarziere ! Multi ani si buni si sotului si casniciei !
quote:
Originally posted by MirelaV
e ceva cu noi anu' asta? io abia astept 2006
Cred ca este - cel putin pentru mine pot sa zic cu certitudine ca este cel mai greu an pe care l-am trait. Si inca nu e gata, mai este inca mai mult de o luna si jumatate !
O saptamana frumoasa!
Lucia_B spune:
hi frumoaselor
ce ma intristez cind citesc ca la voi nu e chiar bine. pentru mine a fost 2005 un an destul de frumos si cu realizari, una dintre ele e ingerasul meu - Laura.
Monagan - nu te incurajez, iti zic ce este ;)
AlinaN - merci mult de urari, si noi ne dorim sa fie asa.
Preda_vicky - cum reactioneaza copiii la ceea prin ce treci?
Noi de citeva seri ne luptam cu colicii, si e jale mare. Imi plinge fata de parca o taie cineva, mi se rupe inima ca nu o pot ajuta. In rest e bine, incepe sa gingureasca si sa faca cite un zimbet mai constient.
-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
MirelaV spune:
Buna seara. Cineva prin zona? Eu am ajuns ceva mai devreme azi...dupa o zi destul de linistita..
Va doresc o seara minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei