Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Lucia_B spune:
hello-hello, eu prin zona :D
povesteste, cum a trect azi ziulica, cum te simti? ti-a trecut durerile de git, spinare? altele nu te-au napadit?
da restu fetelor ce fac, unde sunt?
-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
MirelaV spune:
iote rautatea, face misto de mine
inca tusesc, dar mi-e mai bine oricum..car despre spate...persista..se ingroasa gluma. vad k m=am oprit la doar atat sa speram k nu vin mai rele k sunt satula
va pupik...io-s in varful patului la tv..ne auzim pe dimineata
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Prezenta!!!la datorie.
La multi ani ! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Mai mult nu pot sta azi. Va pe toate si sa ne auzim, numai cu vesti bune.
MG
Lucia_B spune:
buna pe la prinz
Mirela- sa fac io misto de om bolnav, Doamne fereste :) departe de mine asa ginduri. zi-ne cum azi te simti, sper ca mai bine.
cam liniste pe aici, revin cin v-a fi gasca adunata, pina atunci - sanatate si numai bine
-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
MirelaV spune:
io-s la munci...tocmai am terminat de mancat si ma apuc de treaba iar k pana la 12 am lalait-o k am avut stricat un program si a trebuit gadilat
va urez o zi momoasa tare!
lucia...ma gandeam io k nu faci misto de mine un biet om bolnav
parca mi-e ceva mai bine azi..sunt pe drumu' bun
pupicei la Laura.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Mirela, ma bucur ca te simti mai bine.
Fetelor ce a-ti mai facut azi? Cum a trecut ziua? La mine usor, fara probleme deosebite.....deci zi calma. Ma uit acum la un site: merita sa va uitatimailto:www.annegeddes.com
MG
MirelaV spune:
si la mine zi "cuminte". acusica am ajuns acasa si parca as mai iesi..
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
Buna dimineata! Eu mi-am inceput ziua cu o schimbare radicala! Am fost la coafor si mi-am schimbat look-ul
acusica servesc si ma apuc de treaba..cu forte noi..normal.
trebuia sa ies cumva din starea in care eram de cateva saptamani
sa aveti o zi minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
buna fetele racoaicele!!!!
Mirela, ce ti-ai facut la par? Asa-i ca acum te simti mai bine? Eu cand am o problema, toate merg pe dos, nu-mi iese nimic etc, etc dau fuga la un coafor, putina cosmetica si.....ma simt altfel. Imi creste moralul si sint fericita ca am facut ceva ptr. mine(ptr. o perioada).
Eu acum am sosit acasa, nu am sa fac NIMIC in seara asta, nici macar de mancare, ca nu am chef, am sa ma sui in varful patului si la tv.
Celelalte fete? unde sinteti? Asa multa treaba aveti? Mai faceti cate o pauza!!!!!!.
Servus .
MG
MirelaV spune:
eu acum am ajuns...sunt nitel mai mult nervoasa..ma duc sa imi fac baie si mai departe nush..
m-am tuns....schimbare radicala fata de ce aveam inainte..a fost un sok palcut pt toata lumea..cica am 19 ani si io tare bine ma simt..
ma duc la baie..va pup
MirelaV
pupicei pe burticei