Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 7
preda_vicky spune:
Pupici, racusoarelor, prezenta si eu, tot de la serv. Recomand cu caldura ceaiul "Relax tea", de la Plafar si ceaiul cu echinaceea! Beau seara 2 cani de ceai, si adorm spunand povesti, inaintea piticului. Asa am scapat si de raceala, si de tuse. Si mai des, ma relaxez total! Mai ales dim. si seara, cand plange piticul ca-si aduce aminte si nu mai vrea la gradi!
Lucia, unde-i soarele promis? Ca nu mai putem de frig?
la si la mamici!
Vicky
MirelaV spune:
fetele? adunarea!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
preda_vicky spune:
buna dimineata. Prezenta la datorie - forum DC adica si servici. Preferam mai mult acasa cu puii mei. Taciturne mai suntem noi, racusoarele. Eu una, am momente cand nu ma mai opresc din turuit, si momente cand scoti vorbele cu clestele. Azi e ziua cand nu am chef de vorba, e frig, ploua si ma asteapta si multa treaba de facut.
O zi usoara, fetele.
Vicky
cookie spune:
Fetelor, voua va place vremea asta?
Eu zic asa, ca orice racusor care se respecta, pentru ca suntem nascute vara, vremea asta e
Eu as sta numai la caldurica,in casa, cu o buna, o carte...vise, taica, vise!
Pentru cele care sunt la serviciu si
MirelaV spune:
Buna dimineata! Ha..si mie imi place ploaia..dar sa fiu in casa..in varful patului
eu dorm tare bine noptile cand ploua...ce-mi mai place...
monagan, ce e cu tine?
Lucia, nu esti prin zona? nu te lasa bebelina?
fetele...dana o sa mai lipseasca cateva zile..are ceva probleme cu netul..dar eu sper sa vina fuguta inapoi k tare ii simt lipsa.
va pupicesc..si va urez o zi usoara..ma apuc si eu de treaba..
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Lucia_B spune:
'neata pe la prinz
Mirela- prin preajma si cu fata la titi, a facut ochi si cere papa.
si mie imi place ploaia, mai ales cind e cald. mi-e dor de o plimbare, cu piciorele desculti, prin glod . cred ca fac parte din zodia porcului da nu a racului .
Vicky - io cre ca astea de la vama au confiscat caldarile mele, si le-au oprit lor, asa ca mai trimit citeva.
Azi am treaba, tre sa calc camasi si sa gatesc ceva de haleala. Mai intru mai in seara.
Spor la munca celor de la scirbici si odihna celor ce stau acasa.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
preda_vicky spune:
Fetelor, mie una nu-mi place vremea rece, intunecata. Parca mi se inneaca toate corabiile. Imi place ploaia de vara, calda, dar si atunci sa fiu in casa si sa numar bani sau sa . Si cum abia s-a finalizat divortul, stau f.f.f. prost la ambele capitole.
Lucia, e cuminte galushca? Doamne, mi-e groaza sa-mi aduc aminte, piciul mic a avut colici pana la 4 luni jumate! Nu stiam ca-i zi sau noapte. Am incercat toate leacurile, toate siropurile. Bine ca a crescut si i-a trecut, dar ma ia cu fiori pe sira spinarii cand aud plans de bebelush. Sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
fetele, ne mai auzim si maine!
Vicky
monagan spune:
Buna fetelor. Aici sint. Scuze, scuze, dar am avut iar niste zile de pomina si nu am intrat ptr.ca daca deschid pe DC ma ''prinde'' si mai bine am renuntat.
Vremea ploioasa !!!!!! nu-mi place nici mie, dar totusi cand e asa, prefer sa stau in pat si sa dorm,.Somn si atat. Nimic nu echivaleaza cu un somn bun atunci cand ploua (cel putin ptr. mine).
Mai revin spre seara, acum merg sa fac ceva de mancare.
MG
Lucia_B spune:
buna
ce mai faceti, gata cu plinsul, hai la treaba. las ca vine vara si vom avea parte de caldura si ploite cu soare. amu la treaba ca sa ne incalzim (a se citi - sa va incalziti, ca nie ni-i cald )
fata-mi doarme da eu am o lene de numa-numa, of-of si tre sa fac ceva mincarica. da o fac repede.
apoi eu deam is in bucatarie, nu va miroase a zeama?
o zi buna in continuare
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
MirelaV spune:
Lucia, de la tine mirosea?
va urez si eu o zi minunata. eu sunt inca la birou..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca