Racusori, la apel! (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Mirela nu ai dreptate, nu eu sunt matinala ci fiica mea
Inainte de sarcina si in timpul sarcinii mai devreme de 10 nu faceam ochi, doar cit foarte rar sa-i zic o zi buna sotului .

Iti doresc sa scapi repede azi de scirbici si sa reusesti sa faci totul ce ti-ai programat.

Ah da' voiam sa te rog, cind ai timp, sa-mi treci si puicuta in lista.
Bebe - balanta, sot - taur. Merci anticipat.

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da.. am uitat sa o trec pe puiuta ta..uite acum o trec. pupicei.
sotul tau e deja pe listuta. daca vrei sa iti calculezi ascendentul sa-l trec..sa-mi spui..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Mirela - esti super obosita, lasa scirbiciul si fugi acasa. Daca mai stai acolo o sa incurci cum te chiama, te rog, corecteaza in listiuta ca bebelusa mea e balanta nu fecioara. Merci de operativitate.

Eu nu pot sa socot ascendentul ca nu stiu la ce ora m-o facu mama

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Lucia, sa va traiasca puiuta si sa va aduca numai bucurii !

Racusoarelor, sa aveti un we minunat, cu muuuulta sanatate!

Mergi la inceput

Lucia...e clar...tre sa imi iau o gura de concediu! scuza-ma iubita!
dana..unde esti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Salutare, racoaicelor. Ce faceti la ora asta?
Eu am fost tare harnica azi, adica am fost si la sv si la piata si la Metro. M-am miscat repede ca am pus mana pe masina.
In rest la mine nimic nou,pana acum am scapat de raceala, dar nu si de oboseala.Asta am sa o rezolv bineinteles cu sooooomn.
Va doresc numai bine si Mirela sa ne pove cum te-ai distrat.
Dana ce faci? Nu te-am mai auzit.

MG

Mergi la inceput

io acum am ajuns... si de povestit..maine..
sunt f obosita..dar nu m-am putut abtine sa nu intru sa vad ce faceti.
va pupicesc.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Buna dimineata racusori! Eu acum am ajuns la sv...si am o zi uratica..k m-am trezit pe la 3 si nu am mai putut sa adorm
visez deja la patul cald de diseara
sa aveti o zi frumoasa...afara-i tare frig..
monagan, Lucia..ce faceti?
Dana...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Hi frumoaselor

Mirela - ce ai de nu poti dormi? Cred ca e nevoie de un concediu. Eu chiar si in timpul sarcinii dormeam de puteai taia lemne pe mine de odihnita ce eram, asa ca ia masuri.

Ieri am copt un chek si facut o cratita marisoara de zeama care a fost toata mincata. Sa nu credeti ca suntem asa de mincaciosi, am chemat si un vecin in ajutor E aici fara nevasta si a fost foarte bucuros sa manince ceva "de acasa".

Astazi nu facem mare treaba. Fata inca doarme, dar da semne ca nu o sa dureze mult, eu deja mi-am luat micul dejun, cam repede azi, deobicei imi iau masa impreuna cu dejunul .

Imi pare foarte rau ca sunteti in frig basi mai raciti. Ca sa va mai incalzesc nitel, va timit niste caldai cu soare, ca avem de unde.

Mi s-a sculat buburuza dupa cum dadea de stire, asa ca va las.
O zi buna

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

hello.
Lucia, cred ca de oboseala..nu stiu..m-am dat peste cap cu programul...cu somnul..nici nu stiu ce sa mai zic..
ma gandeam sa iau niste spirulina..poate ma ajuta
acum sunt la sv...mananc..si vb cu voi
ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput