Cum sa opresc o infidelitate????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyany/dyany.jpg)
acum ceva timp am aflat ca mama mea il inseala pe tata si nu stiu cum sa fac sa discut cu ea pentru ca ea nu stie ca eu stiu,am vazut niste mesaje pe telefon ........si o suna toata ziua.Bine ca nici tata nu e usa de biserica ,mai bea si nu se comporta frumos cu mama dar parca nu as vrea sa se intample asa ceva!Dati-mi niste sfaturi va rog!!!!!!!1
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Ramba spune:
Mai bine nu te bagi.
Stiu ca doare, dar daca ii spui mamei tale, probabil ca nu obtii nimic. Daca ii spui tatalui ... nu e bine.
Doar ii poti cauta alte preocupari, ocupatii mamei sa mai uite de EL.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaB/NinaB.jpg)
NinaB spune:
si daca mama se se simte bine...ce motiv ai sa o impiedici? crezi ca tie ti-ar conveni sa se bage cineva peste viata ta? cel mult poti sa-i spui ca nu-ti convine! ceea ce e dreptul tau. insa nu te baga sa o judeci, pt ca n-ai dreptul!
Elenalove27 spune:
draga dyany,
eu l-am gasit pe tata in pat cu cea mai buna pritena a mamei...si i-am spus mamei ...nu ma crezut pe moment pana a trecut o perioada si l-a prins ea si a vazut cu ochii !!! au ajuns la divort.
parerea mea sa nu te bagi.
Elena
monagan spune:
Nu te amesteca, chiar daca e dureros pentru tine.Probabil mama ta are destule motive.Lasa treburile asa cum sint ele.
Sper sa nu te pripesti si sa te gandesti inainte de a actiona.Nu avem dreptul sa ne judecam parintii.
MG
michelle7 spune:
acum ceva timp am aflat ca mama mea il inseala pe tata si nu stiu cum sa fac sa discut cu ea pentru ca ea nu stie ca eu stiu,am vazut niste mesaje pe telefon ........si o suna toata ziua.Bine ca nici tata nu e usa de biserica ,mai bea si nu se comporta frumos cu mama dar parca nu as vrea sa se intample asa ceva!Dati-mi niste sfaturi va rog!!!!!!!
Toti avem dreptul la fericire si fiecare si-o gaseste unde poate. Ai recunoscut chiar tu ca tatal tau o neglijeaza pe mama ta. E greu sa fi obiectiv cand e vorba de proprii parinti dar incearca sa te pui in situatia ei s-ar putea sa ajungi la concluzia ca si tu ai face acelasi lucru.
michelle7
ankalaura spune:
Eu zic ca mama ta face foarte bine.
Spui ca tatal tau mai bea si ca nu se poarta frumos. E posibil sa fie mai mult de atat, si tu s nu stii, sau sa nu spui aici.
Fidelitatea mi se pare ceva sfant, dar nu mi se pare conditionata de o hartie care se numeste certificat de casatorie. Fidelitatea tebuie sa vina din iubire si din respect.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
delsim spune:
Nu prea este problema ta si nu e bine sa faci pe justitiara in astfel de cazuri.Ce poti sa faci este sa-i dai de inteles mamei tale ca stii despre asta si sa incerci sa afli ce simte si de ce a ales sa insele in loc sa divorteze daca nu este fericita langa tatal tau.Dar fa-o cu tact, sa nu se simta judecata si pusa la zid.
Elise spune:
Dyany,
eu in locul tau as discuta cu amindoi, in parte, daca amindoi gresesc.
Nu poti sa le tii predici, dar poti macar sa le asculti argumentele si sa ii rogi sa faca ceva de dragul tau. Tu esti, poate, unicul liant dintre ei. De pasat, le va pasa de parerea ta....
Nu vad de ce iei in tragic comportamentul memei, si pe al tatalui nu - o femeie nu e mai scandalos sa insele pentru ca e femeie. Asta e o prejudecata. La fel de vinovat e si un barbat care inseala.
Elise
dulcetica spune:
Fiecare are viata lui si chiar si mama ta are dreptul sa traiasca cum doreste.Cred ca e nefericita cu tatal tau !E simplu sa fii moralist cind nu esti afectat direct si ar fi aberant sa-i impui sa renunte.Incearca sa intelegi situatia !