"Pauze de memorie"- inceput de tzacaneala?...
Raspunsuri - Pagina 3
alinaxeni spune:
Mai nasol e cand pleci si nu mai stii drumul inapoi spre casa,eu am patit-o,s-au am plecat si pe drum nu mai stiam unde ma duc.
Stresu, batal vina.
alina
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by nematics
Dar cind ati ajuns la celular - vi s-a-ntimplat SA SI RASPUNDETI LA APEL??? Mie da - pina l-am gasit mi s-a mutat gindul la altele la fel de urgente si-a zburat din minte ca eu dadeam telefon...

ai fost bestiala la faza asta, am ras cu lacrimi"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
lorelei_19 spune:
Mi s-a intamplat cand avea fiica-mea vreo cateva luni: am iesit in fatza blocului cu ea si ma intalnesc cu vecinul nostru, domnul Vatamanu. Eu eram cu fata in bratze. Il salut: sarumana doamna Vatamanu. Omu' se uita lung la mine si ma saluta aiurit de tot. Imi dau seama de gafa si incerc s-o repar: scuzati, v-am confundat cu doamna Vatamanu. Sa nu mai zic ca intre sotzi nu exista nici cea mai marunta asemanare. Si auzi si la mine ce explicatie, ca l-am confundat cu nevasta-sa 
Asha ca, Irenucule, esti inca puiutz. Da cel mai mult mi-a placut la tine cand ai luat fixu' in geanta si l-ai carat toata ziua pe post de mobil, cu toate ca e un colos mare si greu 

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Siminaf spune:
Si eu am blank-uri de memorie, da' de unele nici nu-mi mai amintesc 
De ex, intr-o vreme, cind dadeam peste colegi care erau in pauza de masa si mincau in bucatarioara pe care o aveam la servici, in Buc, le uram... ce credeti? "La multi ani!"
de ramineau oamenii cu furculita in aer si cu gura deschisa! Pina la un moment dat, cind s-a indurat cineva sa-mi spuna ca eu le ziceam "LMA" in loc de "pofta buna". Nici nu i-am crezut! Adica nu stiam ce am zis... 
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
arboria spune:
nematics, buna faza cu raspunsul la celularul la care tot tu sunai 
noi avem fo' dooj de telecomenzi, celulare, fixe fara fir etc.
intr-o zi, cand suna unul din telefoane, a raspuns maica-mea (asa credea ea, c-a raspuns) si se rastea la omu' de la capatul firului, cica de ce nu zicea nimic. 
nu si-a data seama ca, inca pe cand mai zbiera, taraitul se auzea in continuare.
ea vorbea... la telecomanda
de obicei, io imi caut ochelarii, pe care ii am, evident, la ochi ![]()
incerc si io sa evit automatismele, pe cat se poate, dar nu totdeauna imi reuseste
monagan spune:
am ras cu lacrimi, dar ma bucur si m-am linistit ca nu sint singura.....
Intr-o dimineata, ma urc in tramvai sa merg la servici si.....tot merg , merg, merg uitand sa cobor la statia care trebuia, asa ca am facut putin turul orasului la 6,30 dim.si am si intarziat la servici-normal.
MG
Luizax spune:
Astea cu bagatul lucrurilor in alta parte e din cauza ca va ganditi la altele. Stres. Pauzele de memorie pot sa aiba cauze fiziologie, am patit si eu. Ori scade tensiunea si/sau glicemia si creierul nu se mai hraneste/iriga cum trebuie si ..... uiti :o).
iren spune:
quote:
Originally posted by Luizax
Astea cu bagatul lucrurilor in alta parte e din cauza ca va ganditi la altele. Stres. Pauzele de memorie pot sa aiba cauze fiziologie, am patit si eu. Ori scade tensiunea si/sau glicemia si creierul nu se mai hraneste/iriga cum trebuie si ..... uiti :o).
Luizax - karkotash shef!
Banuiam io ca lipsa de cioco-i de vina...
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
KUKI spune:
Suuuper !!!! Am ras cu lacrimi. 

Acu' sa nu credeti ca la mine merge totul ca uns, am si eu blank-urile mele si nu putine, doar ca mai am si o eclipsa mare de tot ca nu-mi vine nici un exemplu acum in minte. Dar sunt in club, alaturi de voi, asta e important.
Iulia
monagan spune:
am vrut sa mai adaug ceva , dar tocmai gatesc si......nu-mi mai aduc aminte ce vroiam de fapt.Asa ca m-am asezat la calc. si...pauza.Vorba lui KUKI '' sint in club'', ce mai.
MG