"Pauze de memorie"- inceput de tzacaneala?...
Raspunsuri - Pagina 2
Loma spune:
quote:
Imi zice si mie cineva de unde luati capshoru' ala rosu care se tavaleste de ris? Io nu-l vad in lista mea de smilies.(sau poate am uitat?)
Denizel te duci la smiles si click pe
Show Entire Smile List
Iren si eu am cateva de arhiva, am pus carpa de sters chiuveta in frigider, altadata am pus-o barbatului la pachet cu mancarea ; ochelarii barbatului in frigider si nu ma intreba de unde i-am luat ca el nu-i lasa la intamplare prin casa, de obicei si-i pune pe biroul lui.
Eu cred ca singura explicatie este ca te gandesti la prea multe lucruri dintr-o data.
Loma
iren spune:
Deci e normal...hm, barbatu meu nu zice-asha, aseara ma-ntreba daca nu cumva acu fro 10 ani nu le-aveam cu alcoalele, de mi-am distrus in halu asta celulele cerebelului
Ma bucur cel putzin ca mai sint tzacanitzi shi p-acilea, adeka nu ca ma bucur de rau altuia , da ma bucur ca nu-s singura cu "pauze" , merci frumos de idei
Iubika, merci de sfat, da nu-l poci urma din cauza de plozi, ca altfel ce zici tu acolo suna taaare-mbietor
Teo, vitamine iau, cind imi amintesc -trio de calciu, magneziu shi zinc, da vaz ca nu m-ajuta
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Mik, super bancu
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Principesa spune:
Iren, tind sa cred ca nu e ceva grav. Faptul ca tu ai momente in care nu acorzi atentie activitatilor pe care le desfasori se poate datora unor preocupari, unor framantari care se pot derula si la nivel inconstient, iar activitatile cotidiene automatizate nu au nevoie permanent de control constient, care, asa cum spui se activeaza doar daca se produce o modificare a rutinei. Deci atentia ta probabil se concentreaza in alta parte, unde? numai tu poti stii asta.
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
nematics spune:
Sa bagi receptorul "fixului" in dulapul din baie printre prosoape (precum cratita goala in frigider) si ca sa-l gasesti sa rogi vecina sa te sune (pe cind inca nu se inventase celularu') vi s-a-ntimplat? Poate da, poate nu.
Sa nu stii unde ai pus celularul si sa-l suni de pe fixul din casa vi s-a intimplat? In mod sigur! Dar cind ati ajuns la celular - vi s-a-ntimplat SA SI RASPUNDETI LA APEL??? Mie da - pina l-am gasit mi s-a mutat gindul la altele la fel de urgente si-a zburat din minte ca eu dadeam telefon...
iarina spune:
iren mama, bine ca nu te-ai clatit pe dintisori cu apa din buda....stai linistita, se intampla si altora. Io am pus stiloul in frigider, eram studenta, in sesiune...deci stressul.....l-am cautat de mi-au iesit ochii din cap, l-a gasit maica-mea cand a venit de la serviciu si a vrut sa incalzeasca mancarea...ieri aveam o meditatie cu un pusti si am uitat de el...ma suna maica-sa aseara, sa mor de rusine. Insa am o perioada mai incarcata.
Mi s-au intamplat mai multe, da' astea mi-au venit prima data in cap.
april spune:
apoi stai linistita ca nu esti singura.
eu sunt cu gandul departe dar trupul roboteste ce stie el mai bine prin casa, asa ca ma "trezesc " facand tot felul de lucruri automat.
eu cred ca ar trebui infiintat un CLUB al celor cu multe pe cap.
n-avem nimic. suntem DOAR obosite de atata
ne-ar prinde bine o, o plimbare cu , si un sa ne ajute
dada
Rayuela spune:
mai irenule mai...pai daca tu esti tzacanita,io ar trebui sa chem deja ambulanta!
Acum citeva zile am facut curat in bucatarie,am dat cu spray d'ala pe dulapuri,dup'aia sters cu cirpa,am facut luna.Am iesit un pic afara pe terasa m-am invirtit vreo 5 minute dupa care:ZBANG!Una pe frunte:domle,trebuie sa fac curat in bucatarie!Si o zbughesc in bucataria mea care era deja luna ,si incep sa mazgalesc iar toate dulapurile cu sprayul ala.Cind am inceput sa le sterg,mi se parea ca am un deja vu!
Asta ca sa nu mai povestesc o faza de cind era Amelie de vreo 2-3 luni,eram cirpiti de somn si io si consortu,si am vrut sa bagam bietu cupil in portbagajul masinii,cu tot cu scaunel!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Teodora D. spune:
Rayu, bestiale fazele, da' asta cu scaunelul si copilul m-a dat gata, ar trebui sa intre in antologie la "Best of DC"!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
flavia maria spune:
Fetelor hai sa va povestesc ce am patit eu....
Ma intalnesc intr-o zi in oras cu o doamna respectabila pe care o cunosteam... intru in vorba cu ea... BOOON... imi spune ca i-a nascut nora... si povestim... povestim si iar povestim vreo ora despre nepotelul ei care avea acum deja doua saptamani... si ii dau sfaturi (pentru baietel)... ca mamica de baiat.... competenta ce sunt ... si iar povestim... si cand sa ne luam ramas bun ii transmit politicoasa doamnei: la revedere si va doresc multa sanatate la NEPOTICA!!!... la care doamna socata : dar e BAIAT!!! va dati seama ca era sa intru in pamant de rusine... dupa o discutie asa de aprinsa despre baietei... pur si simplu am uitat ca are nepotel si nu nepotica... la mine nu mai sunt gauri de memorie ci prapastii...
va pup si ma bucur ca nu sunt singura!!!
mama lui bebita(29.05.2004)