Cum slabim??????Partea a 2 a

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Rodica,am citit la celalalt subiect intr-un mesaj de-al tau ca nu mananci 2 ore dupa fructe.Daca tii regim disociat,regula e sa nu mananci fructe 3-4 ore dupa ce mananci altceva,nu inainte.Fructele se digera foarte repede si poti manca altceva dupa doar jumatate de ora dupa ce le-ai consumat.
Vad ca-ti merge super dieta!Eu nu ma laud pana n-ajung macar la 55!Adica inca 9 kile!
Mult succes in continuare!

PS Mai fetelor,ce se ia pt.inhibarea poftei de dulce,zinc sau crom

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXANDRA MUTU spune:

PT. VEVE:
EU ZIC CA-I SUFICIENT SI ESTE FOARTE BINE, MA ROG SA POT SLABI SI EU CA TINE SAU OTILIA.... LA MINE PANA ACUM NU A MERS NICI O DIETA....DAR CRED CA ASTA DA ROADE....FRUMOASE!SPOR LA DIETA SI ITI DORESC SA AJUNGI UNDE VREI....LA 55KG.

AM SI EU O INTREBARE: IMI POATE SPUNE CINEVA CARE FOLOSESTE STEPPER, LA CE MA AJUTA SI CUM SA-L FOLOSESC, CORECT...? EU PANA ACUM NU AM FOLOSIT SI AM PRIMIT UNUL CADOU.... SI VREAU SA MA APUC DE TREBA!SI INCA O INTREBARE: CE POT SA FAC PENTRU DISPARITIA EFECTULUI "COAJA DE PORTOCALA"? A FOLOSIT CINEVA "PERFECTSLIM" DE LA LOREAL...? SI DACA DA,CE REZULTATE A-TI AVUT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

draga alexandra,in anul intii de facultate am slabit cam 10-12 kg.mi-a aparut coaja de portocala ca sa-i spunem asa (e celulita in toata regula)poate din cauza acestei scaderi bruste de greutate poate din alte cauze.oricum eu am incercat perfect slim de la l´oreal,e vreo 8 euro aici dar nu isi merita banii.asta e parerea mea.
eu am citit insa ca poti sa scapi de celulita prin masaje uscate cu o manusa lufa sau prin masarea cu zat de cafea.pt ca nu beau cafea,mi-am cumparat o manusa lufa si in fiecare zi la dus o folosesc.citeodata ,cind imi aduc aminte imi fac si masaje uscate ,dar destul de rar.
ei bine ,pot spune acum de la 6-7 luni de folosire a manusii ca celulita s-a mai atenuat.nu a disparut de tot dar nu mai e asa vizibila.
dupa folosirea manusii,trebuie sa te dai cu crema de corp caci am impresia ca pielea se usuca mai repede decit in mod normal.oricum depinde si de tipul de piele al fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Iris: MULTUMESC PENTRU INCURAJARI!!!!
Felicitari pentru rezultatele tale: 74-66-64-....60 hip hip ura!!!!
Pe mine ma cam streseaza dietele stricte, de genul mananci doar x,y,z.
Acum mananc disociat, la fiecare masa cate un element- ce am la indemana, in frigider sau la pachet, ca lucrez, si....uneori colegii iti fac pofta, dar rezist eroicmai ales ca ma ajutati voi. Spre exemplu colegii mananca acum.....si mie mi-a trecut pofta ca am citit ce a-ti scris voi, si mi-am amintit de ce trebuie sa rezist.
Nota pentru impactul psihologic :10 !!!!

Laura, azi am mancat asa: la 8-9 o conserva de ananas, goala fara altceva. la 12 doua snitele de pui subtiri-de la bufet, acolo fac economie la material...dar nu si la buzunarul nostru. la 14-15 am iaurt degresat amestecat cu branza de VECI 0% grasime si cu patrunjet-pusa la borcan de acasa. Pana cand plec de la servici- la ora 20, mai am de rezerva doua mere si apa la discretie.

Veve sa stii ca obiectivul meu principal e sa scad sub 60 de kg. Nici n-am curaj deocamdata sa ma gandesc la 55-52.....ehe...
Mersi pentru precizarile legate de fructe....

Alexandra:Am avut si eu un stepper dar m-am plictisit repede(in 1 luna) de el.

Fetelor, am o nelamurire:
De ce merge acu cantarului asa incet in jos??????
Ca hainele le-am strantat, ca-mi vine sa dansez si sa fac sport (nu mai e un chin), ca m-am masurat si am 2cm mai putin in talie si pe sold, dar pe cantar de ce doar 2kg?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Dieta inceputa pe 7 ianuarie, mancare disociata, fara dulce, fara gras, cu 3 l apa plata pe zi = 9kg in minus.
Tre sa recunosc ca nu am tzinut f strict, data trecuta cind am facut-o am pierdut 10 kg in 7 saptamani.

Corinna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rodica

[size=3]Veve sa stii ca obiectivul meu principal e sa scad sub 60 de kg. Nici n-am curaj deocamdata sa ma gandesc la 55-52.....ehe...
[/siz=3]

Eheheii,Rodica,pt.mine 55 e un tel generos avand in vedere ca greutatea mea normala (inainte de sarcina) a fost intotdeauna 45-48.Am de muncit serios la aspectul asta si de aia tac chitic si nu ma laud de rezultate;poate cand m-oi vedea sub 60 voi respira mai usurata.Pan-atunci insa,pe cai c-avem mult de mers!!!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Te rog Veve sa nu taci! Zii si tu, participa, ca asa reusim, impreuna.

Mergi la inceput

Pai particip!Va fac voua galerie si va mai spun cate ceva din ce-am testat sau auzit.Da nu pot sa ma laud cu ceva ce ma nemultumeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Fetele dragele,

Pot sa va spun ce N-A dat rezultat la mine:
-numaratul de calorii (imposibil de estimat cit de cit exact)
-numaratul de carbs (pofta de dulce ceva de nedescris) - cred ca la noi a circulat pe post de regimul Atkins, mai nou am auzit ca-i zice "in the zone"
-dieta disociata (sau ceva asemanator): o zi legume fierte, o zi carne slaba fiarta, o zi orez fiert, o zi lactate degresate - in orice cantitate. Asta a mai mers prin studentie, dar dupa aia nu s-a mai putut (foame, rau, lesin, etc). Asta e oricum o dieta saraca in proteine, adica taman d-alea de care organismul nu-si face depozit, asa ca cica nu-i nici prea sanatoasa.

Singura dieta care a mai dat rezultate dupa 30 de ani a fost dieta Bernstein, care nu stiu sa fie disponibila si altundeva decit in Canada, daca intereseaza pe careva revin cu amanunte. Eu am dat 15 kile in doua luni, fara celulita, fara nici un fel de rau, ba chiar dimpotriva, o gramada de energie si niscaiva probleme de sanatate rezolvate - care cred ca sint cistigul principal in dieta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

nici eu n-am slabit niciodata numarand caloriile(mai ales ca eu gatesc, deci mai si gust).
Ce pot sa spun e ca acum merg la aerobic, mai fac si masaj si incerc sa evit anumite alimente.De fapt mananc mai mult carne fiarta, iaurt, salata, oua fierte si paine deloc
Nu pot sa spun ca e usor mai ales ca sunt gurmanda, dar......
Ieri chiar am facut un tort cu portocale din care n-am mancat deloc
Aa, si nu mananc seara.

Mergi la inceput