BB o streseaza pe mama!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

off topic - sigur iren!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Initial creeata de flavia maria

Nu cred ca exista o mamica care sa nu se fi enervat niciodata din cauza lui BB... sau exista??? pe mine cel mai tare ma enerveaza la BB :
> ca se trezeste f des noaptea
> ca nu mananca ceea ce-i gatesc
> ca baga toate prostiile in gurita
> ca ma trage de pantaloni sa ma faca atenta la el
> ca nu ma lasa sa-l tin de manuta pe strada.. vrea singur...
> ca nu ma lasa sa-l clatesc pe cap dupa ce il dau cu sampon...
.... ar mai fi multe de spus dar va las si pe voi sa mai adaugati... stiu ca multi copii se aseamana in ceea ce privesc lucrurile care le scot din sarite pe mame...
Haideti si voi sa va descarcati...

mama lui bebita(29.05.2004)

hi, hi, hi....ma cam regasesc si eu in cuvintele tale.Probabil ca imi cresc exclusiv fetita, nu am asteptat ajutor de la nimeni, (bine impreuna cu sotul), dar el nu se implica prea mult, cum ar fi sa ii dea de mancare sau sa o schimbe....si toate astea probabil ca la un moment dat nu mai rezisti la anumite lucruri minore, practic.

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcris spune:

Este extraordinar ca mamele recunosc ca nu sunt toate superfemei! Eu una recunosc cinstit ca daca sunt ff nervoasa iau un calmant. Acum cativa ani am trecut printr-o perioada nefasta, o depresie nenorocita. Si stiu ca trebuie sa am grija de mine. David are 3 ani, ii face duminica. Timp de 2 ani si ceva eu nu am stiut ce este o noapte de somn normala! Si nici acum nu pot spune ca toate noptile sunt ok. Iar pe mine, chestia cu somnul ma da gata. Sunt o fiinta mai slaba. Ce sa fac?
Acum se scoala pe la 6 dimineatza si primul lui gand e la lapte. Mamiii! Lapte! Repede! Hai odata! FA MULT! Asa imi porunceste baietelul meu, iar eu nauca de somn, incep sa rad. Vars laptele, il incalzesc prea mult - dar rad!
Pentru ca il iubesc enorm pe micul meu tiran si nu stiu cum as trai daca lui i s-ar intampla ceva.
Totusi, gandul de a mai avea un copil si de a mai trece prin ce am trecut cu david, ma sperie.

Va iubesc pe toate! Pentru ca sunteti cele mai tari mamici! Ca si mine, dealtfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

mcris dragut baietelul tau cu laptele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

flavia, felicitari ca ai deschis subiectul!!! vad ca sunt muuulti copii atomici pe forum si alex se incadreaza cu succes in aceasta categorie.

si eu ma alatur mamicilor care n-au dormit o noapte intreaga de cand li s-a nascut minunea... ca sa nu mai zic ca se trezeste de 3, 4 ori pe noapte si, de cateva saptamani, ora lui de trezire este 6 dimineta. in cursul zilei doarme de 2 ori cate jumate de ora, maxim o ora si, de o saptamana numai langa mine (de cand am fost in spital). cand simt ca dau pe dinafara de stress, nervi si toate celelalte, ma pun pe un bocit... am zis c-o sa-mi iau sac de box, poate o sa ma ajute sa ma descarc nervos mai usor... nu mai pun ca mai am 2 barbati in casa (sotul si fratele meu) care vin ca la hotel, sa doarma si sa manance... asta le e meseria, n-am ce face, insa, uneori simt c-o iau razna...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mama, dar eu credeam ca al meu e obraznic... dar ce de treburi va mai fac copilasii vostri... in orice caz, sa va traiasca...

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Al meu are 2 ani si 2 luni si de tot atita timp eu n-am dormit o noapte intreaga. Uneori se trezeste de cite 7-8 ori pe noapte.... ma cheama, trebuie sa il iau din patut 10-15 minute, apoi il pun la loc, doarme poate o ora si iar o iau de la capat. Sint groaznic de obosita tot timpul, desi deja e o stare naturala si cred ca si organismul mi s-a obisnuit cu somn putin, pentru ca atunci cind se trezeste (doar!) de 4 ori de exemplu, zic ca sunt odihnita:-) Nu stiu ce sa ii mai fac, nici nu stiu cind o sa doarma toata noaptea...
Uneori sint intr-o stare de depresie de pling tot timpul. Acasa, la servici, in autobus.... Mi-am dat seama insa ca imi afecteaza munca, ca imi afecteza relatia cu sotul. Nu am chef de nimic si mai ales nu pot sa ma concentrez asupra copilului. Am invatat sa imi controlez starile astea si sa mi le ascund. Pling 2-3 zile cind nu ma vede sotul si apoi am 2-3 saptamini mai bune. Iar cu copilul incerc sa ma joc cit mai mult, ca e greu ca atunci cind faci ca vaca, porcul sau toate cele sa mai si plingi.
Face si el o gramada de boacane, are nervi si tot tacimul....Dar cind ma duc sa il iau de la tanti care are grija de el si imi zimbeste cu gura pina la urechi si vine fuga, fuga la mine si ma ia de git, uit de toate si imi trec toate. Asta pentru inca citeva ore, pina la urmatoarea boroboata.
Acasa nu am absolut nici un ajutor, parintii ne sunt toti departe. Sotul ma ajuta, insa vine pe la 6-7 de la servici. Si ma enervez la culme cind sta cite o jumatate de ora la baie, cind eu de cind am venit acasa nici pipi (scuzati) nu am putut sa fac ca oamenii ca in timp ce eu "prestam" copilul era sa cada in cap in vana.... Si pe urma maninca tacticos la televizor, fara nici o graba, cind eu am inghitit ceva in picioare, in timp ce pazeam ficusul sa nu se darime sau cd-ul de la calculator sa nu se transforme in suport de pahar... Dar dupa toate "tabieturile" astea ia el in primire copilul, asa ca am si eu timp de ... gatit, spalat vase, aragaz, calcat rufe si cel mult un dus de 5 minute, ca pe urma trebuie culcat copilul si nu vrea numai cu mama. Cind in sfirsit doarme, m-as uita si eu la un film, ca sa nu mai zic de altele, dar sint rupta si ma duc sa ma culc, ca stiu ca in 2-3 ore iar incepe trezirea din ora in ora.
Dar ii iubesc pe amindoi si sint ai mei si nu i-as schimba pentru nimic in lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

prag, baietelul meu are 6 ani si inca se mai trezeste noaptea sa-i dau apa. insa eu l-am culcat cu mine in pat ca sa scap de calvarul prin care treci. bineinteles , nu-ti recomand asta.

insa ma auzit ca se poate da copilului apa fiarta si racita sa bea ca sa nu mai ceara noaptea. are un gust groznic si cica nu va mai cere. insa el te chinuie asa pt ca sa-l iei in brate. n-ai incercat sa nu te mai duci la el ? sa vezi ce face?

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

daca nu ma duc la el urlaaaaa

Mergi la inceput

da urla pana vomita... nu merge faza... stiu ca se trezeste doar sa vada daca ma duc la el... apropo acum nu dorm pentru ca stiu ca atunci cand ma pun in pat se va trezii... asa ca astept sa se trezeasca sa-i dau laptele....

Mergi la inceput