Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by adusca
Ramoniko, zau nu stiu ce-o avut motanul de n-o mai venit, pisica Tina (c-asa o botezat-o ai mei) se simte excelent si e o alintata.
vreau sa zic ca s-a si ingrasat, o pot da de-a rostogolu', si e jucausa foc.
iese singura din casa si revine, Negruta inca e inchisa, nu-mi pot inchipui de ce motanelul n-a mai venit.
imi pare rau de nu mai pot.
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
imi pare rau si mie...
![](icon_smile_disapprove.gif)
daca vrei inca una... ti-l dau pe Fulgusor sau pe Bubulina...
![](icon_smile_big.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramonika spune:
fetelor, am primit un mesaj pe tel de la Viorella Hoff. ea e bine, mi-a trasmis sa va pup pe toate din partea ei. deocamdata nu are acces la net si nu a mai fost in Romania anul asta.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
Aduscha imi pare rau ca motanelul nu a aparut, dar imi plac pozele cu fetele de pe DC. Sint super.
MG
adusca spune:
of Ramoniko, Tina imi da dureri de cap in plus....de parca n-avem destule.
isi facea nevoile numai la tavita, dar cand baiatul meu nu a dormit 3 zile acasa a gasit de cuviinta sa faca pipi pe pernele lui. era tot patul ud, inclusiv salteaua noua de pe pat.
am dat-o cu nasul acolo, am spalat totul si am inchis camera doo zile.
a facut iar la tavita pana az' cand am pus iar lenjerie si perne curate.
am gasit-o pe patul lui cu o privire vinovata. m-am uitat pe pat, daduse pelota deoparte sa ajunga la perna, ca e pretentioasa fata, vrea numai pe perna curata.....am crezut ca morrrr, nu stiu ce sa mai fac.
Fetele de pe DC
Ramonika spune:
adusca, imi pare rau, chiar nu stiu de ce se comporta asa... la mine NICIODATA, te rog sa ma crezi, puii nu au facut pipi in alta parte decat la tavita. cand am luat-o pe Bubulina prin februarie a inceput sa se comporte asa. a facut pipi in pat si in cizmele lui maica-mea in blana aia, iar apoi la 2-3 zile a intrat in calduri. ma gandesc ca Tina e prea mica sa intre in calduri (are cam 5 luni jumate), dar cine stie, poate e un semn. mai bine intreaba veterinarul daca e posibil asa ceva si ce sa faci. poate tre sa ii dai pastile contra caldurilor, asta DACA e intr-adevar in calduri.
pana atunci, ca sa nu mai ai probleme, nu o mai lasa in dormitoare, las-o numai in bucatarie, pe holuri, unde nu ai paturi. mai las-o si pe afara daca e in siguranta sa isi faca nevoile pe pamant.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Oreo a mai incetat cu scarpiniciul, dar l-am trecut iara pe multi vitamine, si ulei de peste cu omega 3. Din cauza samponului nu este ca l-am mai folosit, iar dieta este pe raw food.
Adusca, nasoala faza cu pisoiul pisercios. Si Mishu al meu mi-a facut cateva faze, dar el prefera cosul cu rufe murdare a baietilor. Asa ca noi tinem rufele murdare inchise in dulap, sa nu aibe access la ele. Cu perna, nu stiu ce sa zic, arunc-o si iati alta, sa nu-l atraga totusi mirosul. Fac asa ca sa prosteze la ceva care nu le convine lor. Trebuie sa fii atenta sa aibe nisipul curat, ca daca nu e curat la al meu nu-i convine si ma cearta...
adusca spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Adusca, nasoala faza cu pisoiul pisercios. Si Mishu al meu mi-a facut cateva faze, dar el prefera cosul cu rufe murdare a baietilor. Asa ca noi tinem rufele murdare inchise in dulap, sa nu aibe access la ele. Cu perna, nu stiu ce sa zic, arunc-o si iati alta, sa nu-l atraga totusi mirosul. Fac asa ca sa prosteze la ceva care nu le convine lor. Trebuie sa fii atenta sa aibe nisipul curat, ca daca nu e curat la al meu nu-i convine si ma cearta...
Sanca, am schimbat mereu pernele, pe patru s-a pisat, iar nisipul i-l schimb mereu ca altfel miroase, desi ii cumpar din ala special, nu cred ca asta-i motivul.
Ar putea fi ce-a zis Ramonika, adica sa fie in calduri.
Tin dormitoarele inchise pana vad de ce face asa.
Fetele de pe DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_B/Laura_sp_B.jpg)
Laura B spune:
Fetelor, sunt ingrijorata. Totanelul meu, de obicei jucaus, azi e apatic; mi se pare si ca are ochii tulburi. Ce poate sa aiba? Are cineva vreo idee? ( ... Acum ma apuc sa caut pe net cabinete veterinare deschise pana tarziu)
Laura
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by adusca
Sanca, am schimbat mereu pernele, pe patru s-a pisat, iar nisipul i-l schimb mereu ca altfel miroase, desi ii cumpar din ala special, nu cred ca asta-i motivul.
Ar putea fi ce-a zis Ramonika, adica sa fie in calduri.
Tin dormitoarele inchise pana vad de ce face asa.
s-ar putea sa fie in calduri. desi e cam devreme. poti sa testezi daca e in calduri daca vezi ca e mai lipicioasa. mangaie-o pe spate si daca vezi ca se lasa cu labele din jos in fatza si isi ridica fundul e clar ca e in calduri. nu se poate opera pisica atata timp cat e in calduri. asa ca tre sa o lasi sa ii treaca perioada si apoi o operezi daca vrei. e un pic de chin, Adusca, dar dupa aia scapi de tot de probleme. eu asa am facut cu Bubulina si acuma e OK, nu mai am nici o problema cu ea.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)