Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Adrienne,
daca lasi mancarea pisicii afara, o sa ti-o manance cainele, ca miroase mai bine si mai apetisant decat cea de caini.
Pisicile mele sant hranite o data pe zi, si pe caine la fel. Stau la coada si asteapta randul fiecare . ..
Ai putea sa-ti inveti pisoiul sa manance cand i se da, ar fi mai bine pentru el, si pentru tine, ca daca ar fi sa nu se simta bine ai stii cat mananca.
Annie, pe unde mai esti, si din ce tari straine ne scrii tu. Parca ziceai ca mergi in Elvetia, ce e cu steagul ala?
Pe Oreo trebuie sa-l duc la veterinar ca se scarpina intr-o fericire. Nu stiu ce are. De fapt stiu... Mancarici . .. . I-am dat cu Advantaje, deci nu sant puricii. Am incercat sa-i dau ulei de peste, ulei din seminte de in (flax seed oil) si tot cu scarpinatul non stop este.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Sanca spune:
Slakje,
vreau sa-l vad si eu pe Domn director, daca nu e postat pe web, scrie-mi sa-ti dau adresa de email intr-un PM
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Sanca eu inghit flax seed oil tinindu-ma de nas ca sa-mi scada colesterolul. Are un gust groaznic. Oreo are colesterol? Sklaje nu e Tom dom director sau mi s-a urcat mie flax seed oil la cap?
slakje spune:
Ba da, Tom e Domul Director, sau Domnul Tip sau ingrozitor de parosul drag ingeras :))) , in fine, Sanca da-mi adresa pe privat sa-ti trimit poze cu Tom daca nu le-ai vazut inca.
Adrienne cu caoinele trebe sa iesi afara si la -20 de grade, zilnic, asta-i, cainele e ca si un copil, ttrebuie sa-i acorzi timp sa te joci cu el, etc, altfel mai bine nu-ti iei caci daca iti iei caine iti iei "stapan" , director.
Sanca spune:
Oreo nu are colesterol, ii dau flax seed oil sa nu mai aiba pielea asa de uscata. Am inceput sa-l strigam Itchy and Scratchy.... Purici nu are, nu stiu de ce scarpina intr-o fericire. O sa-l duc la vet sa vedem ca ne zice.
Alti bani, alta distractie.
slakje spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Oreo nu are colesterol, ii dau flax seed oil sa nu mai aiba pielea asa de uscata. Am inceput sa-l strigam Itchy and Scratchy.... Purici nu are, nu stiu de ce scarpina intr-o fericire. O sa-l duc la vet sa vedem ca ne zice.
Alti bani, alta distractie.
copii ca ai mei nu are nimeni
Sanca inainte sa-l duci la veterinar ar fii bine sa-l tii putin sub observatie, caine se poate scarpina si de stres(sta mult singur????), sau pe fond alergic(care tot de la stres poate sa fie, sau de la sampon) sau din cauza mancarii(ce ii dai?i-ai schimbat mancarea de curand? ai putea sa o schimbi si sa vezi cum se comporta) .
Am citit ca l-ai spalat de curand, o fii de la sampon?Tine-l sub obs un timp.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Nu prea am mai avut timp sa intru pe la animalute, dar azi chiar am stat mai mult pe aici si am admirat poze noi si vechi cu dragalasii nostri prieteni. Sunt toti minunati!Si eu imi doresc ft tare un caine, unul mic si flocos eventual, dar deocamdata nu imi pot permite unul, nu am timpul necesar si nici pregatirea psihica .Plus, sunt de parere ca ei trebuie sa aiba spatiu mult, si intr-un apartament s-ar sufoca (stiu, depinde si de rasa). Poate cand o sa am o casuta a mea...de fapt atunci sigur, si o sa am mai multi catei, nu doar unul, ca mi se rupe sufletul cand mai vad pe strada cate unul singur si amarat. Intr-o zi am intalnit un pui de catel, era cat jumate de pisica adulta, si s-a luat dupa mine, nu mai puteam scapa de el. Nu facusem nimic, doar l-am mangaiat putin.Am un vecin de garaj care isi tine catelul acolo. Nu pot sa inteleg chestia asta. Cum naiba sa tii un caine inchis toata ziua intr-un garaj. Cand au ei treaba acolo, il scot in fata garajului, in lant. Si cand pleaca, asa mai plange catelul ala, de ti se rupe inima...Cat despre motanul meu,am o problema cu el: miauna dimineata la usa camerei in care dorm ai mei, ma trezeste din somn cu miorlaiturile lui, nu stiu ce sa ii mai fac. Ai mei dorm cu usa inchisa, iar eu cu ea deschisa, ca sa aiba acces pisoiul la baie daca are nevoie, dar el dimineata se pune pe miorlaituri, ca vrea la ai mei in camera. Ma dispera. Si in general, daca e o usa inchisa si el nu are acces e jale. Cum sa il dezvat de obiceiul asta oare?Lasa ca o sa am eu casa mea curand, si nu o sa mai aiba la cine sa miaune...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
adusca spune:
Ramoniko, zau nu stiu ce-o avut motanul de n-o mai venit, pisica Tina (c-asa o botezat-o ai mei) se simte excelent si e o alintata.
vreau sa zic ca s-a si ingrasat, o pot da de-a rostogolu', si e jucausa foc.
iese singura din casa si revine, Negruta inca e inchisa, nu-mi pot inchipui de ce motanelul n-a mai venit.
imi pare rau de nu mai pot.
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
adrienne12 spune:
Dragelor, atunci mai astept cu ciinele caci acum nu am nici timp pt. mine dar sa mai ies cu ciinele afara la -20. Dar as vrea unul. Meanwhile o sa ma documentez. Fiu-meu ce-mi zice azi ca se duce la un prieten sa ia un pisoi! Eu sa fac atac,ce pisoi, e vaccinat, castrat, ce sex, ce virsta? Cica are 10 sapt, alb cu negru mascul. Intrebarea e pisi a mea care are 2 ani si e fetitza se poate intelege in casa cu un cotoi, fie el si in fasa? Eu avea impresia ca baietii trebuie sa fie singuri ca sint teritoriali. Ah sa va pun miine niste poze cu o prietena a ;lui Sammy, pisica unor vecini. O dulceata de mitza.