Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Darria spune:
Adrienne, daca vrei un catel trebuie sa iei in calcul urmatoarele: timpul acordat(nu-l poti lasa singur acasa toata ziua, mai ales cat este puiut si tb. invatat, disciplinat) si banii pt. ingrijirea lui de la A-Z.
Rase: pe langa ce au enumerat fetele, canish, cocker(fiind posesoare de urecheata - recomand ), pechinez, beagle, etc.. sunt multi pitici draguti. Fetitele sunt mai iubarete dar nu e o regula.
noi
Yrys78 spune:
I-am facut 2 seturi de analize si am mers la 2 veterinari. Toate ii ies super bine, e mai sanatos decat mine chiar. Il dor oasele de la batranete si i-au dat niste analgezice extrem de scumpe, insa are in continuare probeleme.
LauraNicole spune:
Ieri le-am facut poze matzelor mele cum ma pazeau la baie .Le puteti vedea aici :http://community.webshots.com/user/nickysweet4u la "Animalutele noastre" .
Comorile mele:http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
adrienne12 spune:
Fetelor multumesc mult. Am vazut pozele cateilor vostri si sint toti f. dulci. Categoric trebuie sa citesc mai mult despre fiecare rasa si despre ingrijirea cateilor in general. Imi plac toti; greu sa a decid. LauraNicole pisicle tale sint neaipomenite. Ma mir ca n-au cazut in buda. Sammy a mea a sarit odata cind era puiut chiar in WC, Era obisnuita ca e capacul lasat si ca sare pe suprafata tare si cind a sarit a nimerit chiar in apa. Ramonika eu am inteles ca pisica a doua vine ziua dar lipseste noaptea. Poate si-a gasit un loc special de dormit. Si eu am cautat-o pe a mea de n ori si de multe ori se baga in cele mai neasteptate locuri. Ultima data cind am cauta-o era sus pe biblioteca, in spatel unor teancuri de carti! Am gasit-o pt. ca in mijlocul noptii a impins cu picioarele un teanc de carti jos, incit am sarit de 3m crezind ca au intrat hoti in casa!
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Ramonika eu am inteles ca pisica a doua vine ziua dar lipseste noaptea.
pai nici eu nu am inteles bine daca a disparut de tot sau numai noaptea nu vine. tre sa ne lamureasca adusca... oricum, astea sunt riscurile, de dat oricum trebuia sa le dau. si asa mai am 4 pisici care din ce in ce mai mult stau prin casa, ca se face frig afara de acuma.
adrienne, succces in cautarea unui catelush.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
monagan spune:
Adrienne, eu nu ma pricep la catei, dar poate fi si o pisica, de exemplu una birmaneza ca a mea , ca musca ca si un caine.............
MG
Anderra spune:
fetelor ...nu v'am vazut ..iertare vin si eu umila sa ma inscrieti pe listutza iubitorilor de animale ,mandra posesoare de motan tomberonez frumos foc si inteligent ceva de speriat pe nume Mitsos (stiu,suna pompos da' voi prietenele mele ii puteti spune Mitzu ).
Are 5 luni e una din bucuriile vietii mele ,pentru el ma las de fumat (ma rupe mancarea). Nush ce natie de motan e asta da' deja are 5 kile si nu are burta pur si simplu ..e f.bine dezvoltat ,il vedeti in poze in albumul meu la categoria "cele mai recente".
tre' sa mai mimez activitatea prin birou da' promit sa revin
Adrianai spune:
Mandra posesoare a doua bucati mate. Mimoza fulga, de rasa europeana, pofticioasa si somnoroasa si motanul Cenush, metis, gri inchis, mare amator de taclale.Vorbeste tot timpul si cand mananca si de o rautate incredibila. Ei sunt sufleticile noastre mici.
monagan spune:
Anderra, sa-ti traiasca motanelul, l-am vazut in poza ,e super. Poate ne incuscrim. ha ha
MG