Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 2
Danna spune:
Yrys78 si monagan va rog sa ma scuzati pentru ca nu v-am trecut pe listuta in timp util, insa in ultima vreme am fost tare ravasita de pierderea suferita.
Sper sa ma intelegeti . Acum sunteti pe listuta si va asteptam cu povesti despre prietenii vostri.
loredanap spune:
maruta ,imi pare tare rau pt pierderea ta si stiu cat de mult poti suferi cand piezi un animalut (sunt aproape 7 luni de cand a murit motanelul meu iubit)nu l-am uitat si inca imi dau lacrimile cand ma uit la pozele cu el.
acum am un alt motanel ,un Mishu tare alintat si jucaus pe care mi l-au adus prietenii pt a nu ma mai gandi atat de mult la tantza.
Yrys78 spune:
Multe multumiri si sincere regrete pentru pierderea suferita. Scuze pentru indrazneala si ton nepotrivit. Am vazut site-ul Azarei si am inteles in totalitate despre ce e vorba. Sincer sper ca Azara sa umple golul lasat si sa va aduca numai bucurii. E superba si ma intrebam cate kilograme cantareste "micuta". Inca o data scuze, Danna.
Promit ca pun poze cu Fox sa vedeti ce minunat e. Azi are o dispozitie mai proasta pentru ca i-am pus pe balcon o scandura sa nu mai stea pe ciemnt si e profund nemultumit si dezgustat si nu mai iese deloc si e suparat foc. Trebuie sa gasesc solutie sa il multumesc ca e neprietenos. El are probleme cu soldurile si cu picioarele din cauza varstei si nu se poate sa stea pe ciment. Daca ii punem ceva presuri groase sau chestii mai mici, le da la o parte si tot pe ciment sta...O sa incerc sa ii fac un patut cu burete care sa ii placa.
O zi buna si numai bine
monagan spune:
danna,mii de scuze, inteleg perfect starea ta, dar incercam sa-ti mai distrag putin atentia de la gandurile tale.Inca odata scuze ca am fost poate putin prea insistenta.
Imi pare rau ca nu am poze cu Viky, ca nu am digital. Dar poate intr-un viitor apropiat sa pun si eu aici ceva pozici.Acum doarme ca o puturoasa, in pat in dormitor.Yrys, poate saracutul are si dureri de aceea prefera locurile reci.
MG
adusca spune:
scriu repede ca-s pe fuga.
Ramoniko, cre'c'o sa ma bati, insa io de marti is in spital, abia az' am fugit doo ore si ma'c repede inapoi.
pisicile se obisnuisera cu noi, le-a dat drumul Emil in toata casa si ele ieseau afara pe gura de aerisire de la subsol, insa noaptea vine in dormitor numai una, au organizat baietii mei cautari intense dar nu au localizat-o pe-a doua deloc, iar pe Negruta am tinut-o inchisa, n-a existat posibilitatea sa dea nas in nas si sa le sperie.
Io nu pot sa-mi inchipui cum de una este si vine seara de seara in dormitor si una deloc.
Oricum daca mai am noutati te anunt cum reusesc sa pun mana pe un pc
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
adrienne12 spune:
fetelor ma bbate de ceva vreme gindul sa iau un catel mic (adica dimensiunea lui la virsta adulta sa fie mica) pechinez, soricar ceva nu stiu. Ce rasa imi sugerati? APoi ce trebuie sa stiu despre ciini? Caci eu sint un cat-lover dar mi-ar place sa am si un catelandru dolofan cu care sa ies la plimbare, picnic etc. Multumiri anticipate.
Ramonika spune:
adusca, da de cat timp lipseste al doilea pisoi?
nu vine deloc, nici ziua la voi, sau numai noaptea? ca nu am inteles prea bine? ma gandesc saracul ce mananca?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
slakje spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
fetelor ma bbate de ceva vreme gindul sa iau un catel mic (adica dimensiunea lui la virsta adulta sa fie mica) pechinez, soricar ceva nu stiu. Ce rasa imi sugerati? APoi ce trebuie sa stiu despre ciini? Caci eu sint un cat-lover dar mi-ar place sa am si un catelandru dolofan cu care sa ies la plimbare, picnic etc. Multumiri anticipate.
adriana iubita, uita-te la poze la catelul meu, e maltez cu yorkshire, daca iti iei yorkshire e si mai mic , pana in 3 kile, o bijuterie, nu ti-ar place?
da vezi ca canele nu-i matza, pe caine trei sa fii cu ochii pe el, nu poti sa-l lasi singur cate o zi intreaga, trebe scos la pisu/caca, etc.
pupe,
alina.
Danna spune:
Yrys si Monagan nu este nici un fel de problema, nu m-ati deranjat in nici fel.
De la Mura mi-a ramas o urmasa, Ambra, care are un loc aparte si ea in sufletul meu. Pe fiecare dintre animalutele mele le iubesc din tot sufletul, insa Mura va ramane pentru mine primul meu prieten care mi-a oferit afectiunea sa neconditionat.
Azara are 17 luni, la ultima masuratoare avea inaltimea la greaban 75 cm, intre timp a mai crescut 1 - 2 cm si la ultima cantarire avea cam 70 kg.
Este tare poznasa si nabadaioasa, in fiecare zi ne ofera cate o mica trasnaie, dar este micul ursulet al familiei in ciuda staturii ei impresionate.
Ai discutat cu medicul veterinar despre probleme lui Fox ? Exista medicamente care ii pot alina durerile.
Ii doresc lui Fox sanatate multa.
Danna spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Adrienne depinde de ce fel de caine iti place chiar daca este de talie mica. Si aici ma refer daca vrei sa aiba blana scurta sau mai mare.
Eu daca mi-as lua un caine de talie mica, ceea ce de fapt mi-am si dorit inainte sa o vad pe Azara, ar fi fost un Bichon Havanese - il poti vedea aici http://dogtracker.slweb.com/breeds/havanese.html
sau un West highland white terrier pe care il poti vedea aici http://www.dogbiz.com/dogs-grp4/westie/westie.htm