Bebelusi de martie - aprilie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
danna_J spune:
dariaevelin, m-am uitat cu Sara pe ultimile 2 albume si l-am vazut pe Brien cad suferea de durerea de la dintisori, bine ca l-a calmat suzeta, ne-a placut pozele la aman2ua, am stat cuminti si le-am vizionat. Ne-au placut si sepcutele cu numele lui Brien pe ele . Speram sa nu-l mai doara dintisorii asa de mult.mamacita, vizionat si albumul vostru la 6 luni, ne-a placut de Alexut, se vede ca e bine hranit, Felicitari mamacitei pentru productia de lapte, sa o tineti tot asa, Alex e fericit ! 
adseana spune:
Ninocikap si Mamacita aveti perfecta dreptate!
Aceeasi parerea o am si eu...nu mai comentez, ati spus-o voi foarte bine...si mie imi place foarte mult sa ma conversez cu voi pe aici, cu prietenele mele virtuale...
Gabrielaveres bine ai revenit printre noi si LA MULTI ANI lui Thomas!

Danna ma bucur ca ti-am dat un imbold...spor la treaba si la cat mai multe poze frumoase.

Si daca tot veni vorba de lasat de o parte, de Alessia105 va mai aduceti aminte? aceeasi parerea o are si ea, ca noi suntem prietene bune si ca ea simte ca s-ar baga ca musca...am incercat sa o conving ca nu e asa, nu stiu in ce masura am reusit (noi vorbim pe yahoo messenger)...este o fata extraordinara, sufletista si romantica...Alessia105 hai si pe la noi pe forum!

Ocrainic poate inca nu a ajuns acasa...stiti ceva de ea?
Oanamc tu unde ai disparut iar?!?!
lui Leti
Mamacita ai reusit sa vezi pozele noastre acum? ca la mine merg fara sa trebuiasca sa ma logez pe ID meu...
lui Alexutu
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
poze Alexandra si noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
adseana spune:
Claudia2803 bine ai revenit si tu!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
poze Alexandra si noi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
an-k spune:
fetele multumesc pt urari, astazi m-am trezit mai bine, mai tusesc insa dar febra si starea de rau au disparut, de dimineata chiar am fost si la market...
Ninocikap, si eu zic la fel ca si fetele, mai asteapta cu antibioticul si cauta alt pediatru, cat despre ce-i in spitale... ma si imaginam la doua sapt de la nastere in locul acelei mamici, si sper sa se faca ceva ca acele fiinte fara suflet sa-si piarda dreptul la a profesa!, altfel... sanatate multa lui Alex
gabrielaveres, bine ai revenit, si sper sa scrii cat mai des, pupic lui Tomas
dana, fata, acu-s acasa, ma apuc sa fac o tarta... vb la telefon,... si mie mi-au placut pozele, si arta ta fotografica
, iar cu Paella aia mi-ai facut o pofta...., poate duminica fac si eu dar cu pui ca mie nu-mi plac racii
![]()
dantje... pozele nu se vad, 
pupici tuturor
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
Alina doreste sa-si vada mamica
gabrielaveres spune:
Multumesc fetelor pt reprimirea calduroasa 

.Din pacate nu pot deoCamdata sa va scriu prea multe pt ca mai am foarte multe de facut si vreau sa ies si cu Thomas pe afara ca e o zi superba. Azi am spalat,calcat,curatat casa si mai am si de gtatit ca o sa avem musafiri la cina (nasi de botez allui Thomi),iar micutul meu strengar nu vrea sa ma lase sa lucrez. Striga intruna dupa mine ca sa nu jucam, in ritmukl asta o sa o iau razna.( nici de scris nu ma lasa sa scriu ca tot loeste tastatura.)ndscfbuij bvgfk,b mesanj pt voi din partea lui.Dxc la-ti descifrat spunetimi si mie ce-a scris.
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
cenia spune:
tot vroiam sa ii raspund mamacitei referitor la timpul bebelusului nu sta singur nici o clipa nici in fund nici culcat nici pe burta. asa ca merg de dimineata cu el il las putin in carut timp in care am concert, mai vorbesc cu el pina ii fac mincarea . mai trag de timp sa se faca 10 ca se trezeste la 7. apoi il hranesc cy fructe si apoi tzitza somn. o ora. apoi incepe subjugarea, afaraq la plimbare, mai cu carutul prin curte mai in brate, ne mai uitam la catei, la pisica, in leagan. astepta 12 ca sa mincam. la ora asta nu e prea mincacios. cu figuri mincam legume ceva carne, apoi somn dar cu tzitza ca altfel nu poate. dupa ce se trezeste incerc sa imi caut treaba in oras ca sa il mai obosesc dar stau departe asa ca ziua prin casa, prin curte. imi omoara spatele la 9 kg! cind vine populatia de la servici, cumnate, soacra ii pasez in brate la ei(de parca ei vin odihniti) ca face scandal. ii place sa fie interactiv, jucariile mai putin il intereseaza atit cit sa le muste, apoi vrea atentie deosebia. in timpul asta iipregatesc mincarea cereale cu lapte si mai astept sa treaca timpul de l aora 8 este foarte miriit, la 9 si ceva deja il adorm( cu tzitza si daca nu vrea la leganat pe picioare dar de obicei in brate. cind citesc ce cuminti sunt uni copii!! al meu a sta mereu in brate, sotul m-a apostrofat: "cit o sa il tii in brate? pina incepe sa mearga! apoi.. o sa mai vrei sa il tii in brate si nu o sa vrea! " m-am gindit ca are dreptate.
DAria evelin: merci pt ideea cu blenderul!
atit m-am chinuit! fetele ziceu mixer, tot incercam cu mixerul si nimic. a iesit pireul de legume cu carne mai fain ca la borcanase. si imi facusem o provizie mare in frigider ca le prefera.
gabrielaveres : citeam ce scriai cind erai insarcinata: bine ai revenit! sper sa fie frumos in Italia! si la multi ani lui Thomas, ii dorim o viata frumoasa!
zuzunaki spune:
Am tot vrut sa va scriu dar nu am avut timp.
Sunt intr-o stare de -mi vine sa o iau üpur si simplu razna...si tare ma tem ca am dat-o intr-o depresie nasoala...
Nu stiu pur si simplu ce sa ma mai fac cu Bubu...Tot timpul e agitat,carait,de durut nu- doare nimic(doar ce l-a consultat amanuntit pediatrul),dintii nu cred ca-i ies(inca),soacra-mea e toata ziua-bunaziua prin casa pe la noi,de nici nu ma trezesc bine si vine ba sa ia una ba sa ia alta...Cu mancarea cu Bubu e un intreg dezastru!Pur si simplu nu stiu ce metoda sa mai aplic si ce sa mai fac

Nu vrea sub nici o forma legume!Ia 2-3 lingurite si inchide gurita,incepand sa planga si nu mai primeste nimic.Ba da,lapte doar.I-am facut eu piure cu carnita,am incercat si de la borcanel,nimic nimic!Pur si simplu imi pierd rabdarea

.Stiu ca are atata nevoie si de legume si mor de ciuda ca nu pot deloc sa-l conving sa le accepte!
Nu mai zic de cereale ca nu vrea sub nici o forma decat "indulcite"cu fructe,simple nici o sansa!
Si a mai fost o faza azi care m-a innebunit mai rau de nervi_:ne imbracasem bine mersi sa mergem la cumparaturi cu tot cu Bubu si cand sa coboram nu e masina!Plecase soacra mea la plimbare(a lor era la socru meu ca avea treaba)
Pai sa nu innebunesti?Fara macar sa intrebe...nimic!
Hai ca v-am stresat dar sincer simt ca nu mai rezist,nu mai pot pur si simplu!
Fug ca deja s-a trezit in urlete(azi a dormit doar juma d eora)
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
an-k spune:
zuzu, of mai, hai linisteste-te, ca va papa si puiutul tau, incearca sa iei o pauza cateva zile si apoi sa-i introducilegumele din nou, sau sa-i introduci morcovel in piureul de fructe si sa faci trecerea treptat sau cum ne-a recomandat noua asistenta, ca prima masa solida din zi sa fie de legume- sa nu-i ramana gustul dulce ...cat despre soacra... macar bine ca nu mai sta cu voi, si niste pupici pt Alex de la Bia, si pt tine ca sa nu mai fii suparata
an-k spune:
cenia, ma gandeam acum citind... cred casotul tau are dreptate si cand or 'lua-o la picior', mai greu cu dragalitul, asa ca sa profitam acum si sa-i tinem in brate pe puii mici
Dantje spune:
Gata m-am luminat...am reusit,sper sa se vada pozele acum.
Zuzunacki,imi pare rau sa aud,eu la inceput i-am dat mai lichida, cu biberonul,adica ca o supita...nu foarte lichida dar nici foarte solida,ca nu avea rabdare.Acum insa e ok,nu are rabdare sa fac cursa de la farfuriuta la gurita lui..dar reusim in final.Da, imi place mult la voi,si-mi place ca sunteti asa active.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=f58c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pupici,
Dantje & Martijn(19 aprilie 2005)