Bebelusi de martie - aprilie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
dariaevelin spune:
Dantje Sa creasca mare,frumos,sanatos,cuminte,destept...imparatul Martjin!
cenia ma bucur ca te-am putut ajuta.
zuzunaki imi imaginez ce enervant trebuie sa fie.De ce nu-i atragetio atentia finut? Si, daca se repeta,lasati finetea deoparte!
Pofta buna lu' Bubu!
an-k sa te faci bine cat mai repede!
gabrielalevens spor la tr4eburi!
danna_j multumim de aprecieri.
Daria si Brien
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos
zuzunaki spune:
an-k si dantje,
multumesc pt sprijin!
gabiveres,
buon ritorno!Stii ca si noi ne bucuram ca sunteti iar aici!Pupam la Thomi!
dariaevelin,
am vazut pozele iar Brien e un dulce asa plangacios!Mamica lui la fel!
danna_j
in sfarsit am vazut si pozele voastre!Sara e buna de reclama asa scumpica e!
de la noi!Frumoase si pozele in natura,ai talent!
ninocikap,
sanatate multa puiului tau!Si nu te mai mira atat de cum se poarta medicii in Ro!Pe mine o vanzatoare ordinara de rosii m-a injurat,dracuit si altele,doar pt ca i-am cerut o punga!Uite unul din motivele care -mi declanseaza greata de Romania!
Ce-a zis sotul de noua freza?Ca nu ne-ai spus!
ariadnabr,
ma bucur ca Sonia e bine!Si noi am ami avut razlet cate o patatnie de-asta,chiar azi una.daca nu se repeta,nu e cazul sa te impacientezi.
Bubu e mai cuminte,la 7 a papat 150ml biscuiti cu 1 mar si juma de banana si a baut 100 suc de fructe cu morcov diluat cu apa(fifti fifti).Offf...maine incep prima masa de legume.Sper sa n-am circ asa ca n ultimele 4-5 saptamani(aproape zilnc)de cand incerc cu legumele![]()
va pup si sper ca n-am uitat sa raspund cuiva,dar,recunosc nici n-am apucat sa citesc tot.
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
andira spune:
aoleu, nu m-ai rezist....![]()
Zuzule - imi pare tare rau de faza cu masina si legumele refuzate de Bubu... Sincer nu stiu ce sa-ti sugerez, in afara de ce ti-am spus deja.
Dar nu te lasa, nu fii suparata si deprimata, stii doar ca Bubu te simte. Inarmeaza-te cu rabdare si sunt sigura ca o sa o scoti la capat.
Dantje - am vazut pozele, haios foc baietelul tau! Pupici de la Irina!
Eu nu prea stiu ce sa fac... Irina azi nu prea a dormit la pranz, e adevarat, dar doarme de la 6!!! Si e 10 fara un sfert... Eu vroiam sa-i fac baita, sa-i mai dau o masa si ea doarme de rupe... S-a trezit de vreo 2 ori in plansete, dar am linistit-o si leganat-o nitel si a adormit la loc. Ma gandesc sa nu o mai trezesc, dar ramane doar cu 3 mese azi si fara baita (aici ma simt mai tare cu musca pe caciula pt ca nu i-am facut de 2 seri: prima data mi-a fost mie rau, iar aseara am fost la restaurant cu nasii pana la 11.30, cand am venit noi Irinuca dormea de mult..)
Voi ati trezi copilul?
andira spune:
Stati ca n-am terminat, mi-am adus aminte:
Gabrielaveres - La Multi Ani micului Thomi, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Sa stii ca si eu am avut de multe ori senzatia ca daca nu scriu o perioada sunt imediat uitata (nu sufar de sinfromul persecutiei, sa stiti
) - Mamacita, Marox si Rrox m-au facut sa ma simt bine cand m-am intors din Grecia
- dar sunt constienta ca nu avem cum sa tinem minte pe toata lumea si sa raspundem tuturor.
Pe langa asta, multe fete s-au inscris la inceput si de-atunci n-am mai auzit de ele. Pana la urma, consider ca suntem aici ca sa ne ajutam si e normal sa se raspunda fetelor care scriu si cer un sfat / o solutie, decat sa facem prezenta - cine n-a mai scris si lipseste de la apel...
Ninocikap - multa sanatate lui Alex! Nu-mi spune de atitudinea doctorilor (a unora din ei) din spitale, ca-mi aduc aminte de ce-am patimit la Gr Alex si ma duc sa-i impusc!
Mai am o problema, sa mor daca sa stiu ce sa fac: soacra-mea iese la pensie la 1 dec. Deocamdata vine socrul meu sa stea cu Irina, si de bine de rau se descurca si face ce-i spun.
Ca solutie de rezerva am zis sa ne interesam si de o bona, sa nu ramanem chiar descoperiti in cazul in care se intampla ceva. Numai ca mama m-a luat foarte in serios, si desi i-am spus ca am nevoie doar de 1 luna jumatate, s-a agitat pana a gasit pe cineva.
I-am spus si ca nu vreau prin agentie, pt ca ne costa o gramada de bani, exact la agentii a apelat. Si a gasit pe cineva, se pare o persoana foarte potrivita (eu inca n-am vazut-o), care sta si aproape de noi si ar fi dispusa sa vina la noi, pe program de 11h 3 zile din sapt. Problema e insa ca vrea 6 mil, iar daca semnez contractul cu agentia ma mai costa inca 2,5 mil comisionul, adica jumatate din salariul pe prima luna (initial am zis ca pot oferi 5mil salariu).
Mi se pare exagerat sa dau 8,5mil pentru o luna jumatate, chiar daca persoana respectiva e de incredere (pana la urma nici asta n-am de unde sa stiu, ca nu o cunosc, nu mi-e ruda, nimic). Si cum sa-i spun femeii dupa o luna jumate "gata, multumesc, stiti, de fapt eu de atat am avut nevoie..."? E drept ca as putea sa incerc sa o tin mai mult, dar o sa-mi sara si soacra-mea in cap (impropriu spus, ca e o femeie de treaba pana la urma, s-ar supara, dar nu mi-ar face morala) dar mai ales Ionut, ca am presat-o pe mama lui sa iasa la pensie, si acum iau pe altcineva...
Sunt tare indoita, astora de la agentie mama le-a spus ca mergem luni sa semnam contractul, azi a venit la noi si ne-a zis fericita ca a gasit pe cineva, gata, facem, dregem. Eu n-am zis nimic pe moment, ca am vrut sa ma gandesc, dar sa mor daca stiu ce hotarare sa iau.
I-as da cu drag banii astia soacra-mii, daca as stii ca poate iesi la pensie de sapt viitoare, dar nu cred ca e cazul.
Pe de alta parte, Irina n-a racit atunci cand am gasit-o imbracata prea subtire afara, si in afara de o iritatie care nu-i mai trece la "dansa" si pt care o sa merg cu ea la doctor (iritatie dobandita de cand statea soacra-mea cu ea), in rest e ok. S-a obisnuit cu socru-meu, mananca, nu plange, se joaca, stiu ca are grija de ea dar...
Na ca am scris un roman... Dati-mi si mie un sfat, va rog!
Si repede, ca altfel ma simt ignorata si luni tr sa semnez si contractul!![]()
zuzunaki spune:
andira,,
io una as trezi-o,sincer.Chiar am fost in situatii de-astea(bine,oarecum asa,pt ca Bubu ziua doarme maxim 3 ore adunat),cand se culca pe la 8.Il trezeam usor si -l mai oboseam putin,altfel riscam sa nu doarma noaptea.
Mersi de incurajari.O sa incerc sa ma stapanesc si sa am mai muuulta rabdare(cu care oricum nu fac nimic,ca rabdarea cu chefu lui de a papa legume n-are nici o treaba
)
pupici
mersic si darieievelin
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
andira spune:
Zuzule - Irina are cam 3 reprize de somn ziua, a cate 1-2h. Dimineata mai bine, apoi la pranz, iar seara mai slabut, dar tot mai trage pe dreapta.
Acum, se pare ca si-a unit somnul de pranz (pe care nu si-l facuse bine), cu cel de seara si cu cel de noapte. E 11 fara un sfert aici, eu credeam ca se trezeste, dar acum daca o scol, cred ca fac noapte alba...
Mi-e ciuda mai mult de baita, ca ma gandesc la iritatia aia.. uf!
Rabdarea ta io zic ca are de-a face cu legumele lui, incearca sa gasesti moduri inventive de a i le da, mai schimba-le, da-i diverse combinatii si vezi unde ajungi. Daca cedezi nervos, sigur nu-l faci sa manance, ci doar o sa fiti 2 suparati, in loc de unul. Ai incercat sa-i combini cu un fruct? Nu stiu daca merge si daca e bine, dar ma gandesc la solutii. Sau lasa-l nitel, cateva zile, si incearca iar mai tarziu. Alex al Mamacitei nu mananca nici el legume, e doar pe laptic, si-l vezi ca o duce rau? Ok, e alaptat, dar ideea era ca nu e cazul sa intri in panica.
mamacita spune:
danna,tu ai pus problema foarte corect si cred ca ai intru totul dreptate:cred ca statutul de strain va face mai sensibile si inteleg ce trebuie sa fie in sufletul vostru,caci eu dupa o luna departe de tara innebunesc...Dar sa stiti ca noi nu va parasim,sufletul nostru e in permanenta cu voi
revin
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Mamacitaaaaa, Zuzuleee - vad ca doar voi sunteti pe aici, help!!
La a doua problema ma refer...
Zuzule, mesajul anterior a plecat fara
aferenti!!
adrianafedorca spune:
andira hai sa-mi dau si eu cu parerea ca vad ca nu e nimeni prin zona...
1. eu zic sa n-o trezesti ,las ca nu-i foc daca nu face baita , si daca ii era foame se trezea urgent asa ca eu zic sa o lasi sa doarma , stie ea mai bine ca noi ce are de facut
2. in problema cu bona ...cam delicata problema...sincer mi se pare cam mult pt o luna si jumatate, si daca zici ca socrul tau se descurca atunci de ce-ti mai faci griji? eu as avea mai mult incredere in el decat intr-o femeie pe care nu ai vazut-o niciodata in viata ta....parerea mea....si inca ceva o luna si jumatate trece repede , nici nu o sa-ti dai seama , eu zic sa nu te mai stresezi si sa-l lasi pe socrul tau sa stea cu ea
pupici si iti doresc sa iei decizia cea mai buna pt tine si irinuca
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian1
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian2
ligia13 spune:
Pai bine mai fetelor, eu va las la pag 5 si va gasesc la pag 7 , dar la cap urmator![]()
.
Am citit si aseara si azi ca sa apuc sa citesc tot, dar din pacate oarecum pe diagonala
.
SA va povestesc ce isprave am facut azi.
unu: la ora 2 hranesc copilul. la san si ma loveste un somn, de nu mai putea sta in piciaore. Adoarme si Radu in timp ce maninca, ma pun si eu pe pat si adorm instantaneu. LA un mom dat aud un batut puternic in geam. Ma uit, sotul nervos la geam tipa sa-i deschid usha. Merg la usha pe doua carari, aveam capul mare si nu pricepeam de ce e nervos. Ei bine el era la uasha de 15 min, sunase si la interfon si la tel mobil si pe cel fix si la soneria de la usha si eu nu auzisem nimic. Desi stam la parter, este uo cladire care are si demisol si ca sa ajunga la geamn s-a catarat intr-un pom. Pe scara erau toti vecinii, asteptau inmarmuriti sa vada ce e cu mine.
Eu inca sunt socata cum am putut dormi asha adanc.
isprava doi: la 6:30 plec la Carefour si las copilul cu ta-su, dar uit telefonul acasa. La carefour cumpar un mixer Braoun, si sta o graoza la coada la garantii. Cand am venit Radu urla neimpacat si ta-su fierbea. Radu suspina, se vedea cat plinsese. Il schimbase, il hranise, il leganase , il pusese in fund, etc, nu a putut sa-l calmeze. Dupa ce am aparut eu s-a potolit si a inceput sa rada. Ta-su si acu e suparat pe el , dar si pe mine ca mi-am uitat telefonul acasa.
Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor