Bebelusi de martie - aprilie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

RRox imi pare rau ca nu a fost prea bun filmul...se mai intampla...iar de Ioana, nu stiu ce sa-ti zic, sigur nu e criza aceea ,mamara?Alexandra a facut, ce-i drept avea 2 saptamani...
Deci cu scrisul nu stati prea bine...e drept conteaza si acest aspect, dar...lasa poate se mai da pe brazda...

Zuzunaki cum stai cu socrosenia?S-au mutat?Dar cu papa cum stati?Papa Bubu al tau?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

rox, draga de tine, esti o dulce ca intotdeauna, ma bucur ca fetele se simt mai bine, iar Mariuca cu siguranta va fi mai atrasa de scris cand vur invata litere si mai ales cand vor lega cuvinte

oanamc bine ai revenit, ma bucur ca te-ai distrat pana dimineata, cat despre papat, si noi suntem o silueta(numa' Bia), nu-ti fa griji, va papa ea mai bine, fiecare bb are ritmul lui- in care cresc mari si frumosi, pupici Letitiei

Mamacita, fiecre bebe compenseaza, al tau e un papacos si are niste falcute, numai bune de pupacit

zuzule te pup si io pt sexul viitorului bb se poate? voi proba cu siguranta:D, pupici lui Alex

adsena imi pare rau ca si sotul tau va incepe cu delegatii, ai sa vezi cum te vei descurca mai bine decat crezi, plus ca ne mai intalnim aici la o sueta, iar Alexandra va incepe ea sa se joace singurica, stai numai sa-si dea seama cate lucruri noi sunt de descoperit, dar atunci nu le vom mai lasa noi singurele,

pupici tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

An-k si eu sper ca ma voi descurca singura...sotul meu lucreaza intr-o agentie de turism, iar delegatiile acestea pentru el sunt si distractie, nu numai munca, pentru ca, de obici pleaca in study-tour-uri, prin diverse locatii turistice...ultima data a fost in Egipt..iar eu stau acasa.Sau mai face drumuri la Budapesta,la diferite agentii cu care au ei contractm dar atunci pleaca dimineata si vine seara, cu astea m-am obisnuit, dar cele mai lungi...
pentru Bia, cea silueta...deh...fetelea astea tin la silueta lo de mici...numai noi nu le intelegem

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Dragele mele,va scriu si eu cu mare intaziere din pricina lipsei de timp. Multumesc intai adseanei pentru ca si-a adus aminte de mine cat si adrianeifedorca pentru urarea de bun venit din vacanta. Ariadnabr, multa sanatate Soniei, sper sa nu fie nimic grav si sa nu se mai repete. Sara a avut o voma serioasa pe la 2 luni noaptea in timpul somnului, si am gasit-o eu intr-o balta de 'voma' si ea continua sa doarma linistita. Speriata am schimbat-o de hainute, am pus-o iar la san, am culcat-o cu mine in pat si nu s-a mai repetat de atunci, ce pot sa spun este ca am tras o sperietura zdravana. Sa stii ca eu nu ti-am raspuns niciodata la nici un mesaj, imi cer scuze, eu nu prea stiu ce sfaturi sa dau pentru ca ma simt novice si eu am de invatat inca... va pupam.Eu am incetat cu alaptatul, se pare ca Sarei nu-i mai place laptele de la san de cand a dat de laptele praf. Se hraneste cu succes din el si nu am intampinat dificultati pana acum. Are doar 5 mese la un interval de aprox 4 ore. Este mult mai linistita si doarme deja toata noaptea ceea ce m-a facut sa cred ca nu se satura inainte si de aceea se trezea des noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Acu' v-am gasit...ma primiti si pe mine in clubul vostru?Daca ma primiti am si eu un Imparat,am vazut ca mai toti au ranguri inalte....hehehe,vite nobile.Si al meu Imparat se joaca cu mine....si vorba cuiva,n-am retinut nickul..(iertare),daca indraznesc sa nu stau dreptii...nu-i tocmai bine..dar o scoatem noi la capat.

Dantje & Martijn (19 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Danna_j, cum sa nu-mi amintesc de tine, de partenera noastra din ?!? Sper ca sunteti bine amandoua...Chiar voi nu ati inceput inca diversificarea?Doar ati trecut pe lapte praf?Si tu cum stai dupa intarcat? ma refer la "productia" de lapte proprie, ma intelegi ce spun, nu?

Multi Sarei, si asteptam detalii si din concediu....

poze Alexandra si noi

Mergi la inceput

Dantje bine ai venit printre noi!Asteptam sa ne spui mai multe despre voi, si sa ne arati ceva pozici cu Imparatul tau...

poze Alexandra si noi

Mergi la inceput

Va scriu mai multe mesaje asta pentru ca nu am postat mai mult si nu vreau sa scriu un singur mesaj lung si obositor. Noi vom incepe cu alimentatia diversificata de luni asta dupa ce am facut o pauza de cateva zile, la sfatul asistentei, dupa ce am incercat dar nu cu succes sa-i dau intai mar ras apoi banana din fiecare cate 3 zile.Am fost sfatuita in felul urmator: sa incep cu un sfert banana, un sfert mar, un sfert de biscuite fara gluten si un sfert de portocala stoarsa. Biscuitele se inmoaie cu sucul de portocale, restul se da pe razatoare apoi se mixeaza bine cu mixerul sa fie o compozitie omogena si fina. Eu am citit ca mixerul prin aerul care-l face in compozitie reduce aportul de vitamine din mancare deci nu prea e reocmandat sa fie folosit (stiti de asa ceva ?)... oricum... apoi saptamana viitoare 1/2 banana, 1/2 mar... si tot asa, apoi saptamana 3 se dau trei sferturi din fiecare iar saptamana 4 se da un mar complet, un biscuite complet s.a.m.d.Dupa o luna vom incepe cu legumele, am citit ca pentru cei ce incep diversificare mai tarziu adica dupa 6 luni se recomanda sa se inceapa direct cu legumele pentru a satisface necesitatea de fier.Laptele altul decat cel special pentru bebelusi nu se da decat dupa 1 an, si nici un preparat din lapte de vaca, branza, iaurt s.a.m.d. din cauza aportului ridicat care il contin de proteine care solicita rinichii... eu asa am sa fac, constat ca in Romania este altfel.La fel si supele nu sunt indicate inca deoarece nu pot inlocui un pireu de legume ca nutritie si umple repede burtica bebeului... se pot adauga cate linguri pentru a subtia pireul de legume.Pireul de legume trebuie sa contina in compozitia sa un sfert din cantitate de cartofi sau un sfert orez.NU va suparati pe mine ca v-am scris cu se recomanda aici, sigur multe chestii sunt diferite sunt doar niste informatii si trebuie luate ca atare.

Mergi la inceput

Adseana, te pup oradeanco. Cu diversificarea stau cam cum am scris in mesajul anterior, iar cu sanii, se comporta inca bine, nu s-au imflamat deloc, i-am mai dat Sarei cate un pic sa suga dar nu o incanta, o face cred mai mult din amintire. Eu simt ceva regret ca nu mai alaptez, in acelasi timp stiu ca a crescut mai maricica si eu sunt mai independenta putin din cauza asta. Pot sa plec de-acasa la cumparaturi si am deja o lista lunga si bani putin!pupici Alexandrei, prietena noastra :)

Mergi la inceput

Dantje si Martijn 'the king' bine ati venit! Ne bucuram sa va avem printre noi, eu mai ales ca stai aproape!

Mergi la inceput