Bebelusi de martie - aprilie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oanamc si Ninocikap noapte buna si somn usor!Ninocikap sper sa poti dormi la noapte!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hello,hello!

Mamacita,
in primul rand mersi frumos ca ne-ai simtit lipsa

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gata, am venit de la film. Cam deprimant filmul, desi foarte bine facut. Ajung eu acasa, cam suparata ca am ales filmul asta in unica fereastra in care puteam sa merg la un film, si cand o schimb pe Ioana observ ca-i rosie la un mamelon. Cand pipai, simt un nodul sub piele, destul de mare, cam cat un bob de fasole si tare. Am sunat pediatra, banuieste ca-i un abces si mi-a recomandat comprese cu rivanol. De la ce poate fi? N-are sigur legatura cu criza mamara, e prea tarziu sa-i apara acum, Ioana nu a avut nici o criza mamara. Mamacita stii de la ce poate fi? Scuze ca te bat mereu la cap, dar am mare incredere in ce-mi spui si nu ma pot abtine sa nu te iau la intrebari

Ariadnabr cred ca ti-au venit ganduri d-astea suparacioase fiindca esti suparata cu vomitatul Soniei. Si eu patesc asa. Cred ca o poate durea in gat pe Sonia. Ar fi bine sa mergi maine dimineata cu ea la medic. Tinem pumnii sa treaca repede!

Ninocikap si eu zic sa incerci metoda Oaneimaria, e sigur eficienta daca te tii de ea. (apropo Oana, eu abia acum am citit ce postasei si am aprobat imediat, nu pot fi online toata ziua, inca ma conectez pe dial-up si imbogatesc Romtelecomul)
Asa ca poti sa profiti cand vine sotul, daca tot sta asa mult acasa (super ).

An-k uite ca-i si numele tau in lista Scuze daca nu ti-am raspuns vreodata, nu a fost cu intentie

Mamacita Ioana e o cumintica, bebe model ce mai (mai putin intr-ale imbolnavitului...). Sta singurica si se joaca cate o ora sau chiar mai mult. O las cu jucarii si vorbeste si le manevreaza cu mare energie. Din cand in cand ma mai duc s-o verific si sa-i mai dau alte jucarii sau sa o mut in alt loc. Mergem pe rand in patul nostru mare, inconjurata de perne, in patutul ei, in leagan, in scaunul de mancat si pe urma de la capat. E foarte fericita cand am timp sa ma joc cu ea. La fel si cand se joaca tati cu ea sau cand Mariuca presteaza pentru ea tot felul de sarituri si dansuri. Se intampla frecvent ca toata dimineata sa nu ma duc la ea decat ca sa-i dau sa manance si sa o schimb, fiindca am treaba. Ma mai duc si sa o culc. Noaptea nu se mai scoala de la 3 luni. Si nu prea plange. Incepe rar si daca vorbesti cu ea se opreste. Ii place la nebunie sa stea in picioare si in fund (deja sta bine) si daca ajunge pe burtica, se joaca putin si se intoarce pe spate. Ii place sa-si pape piciorusele. Se roteste in toate partile si aduna jucariile din jurul ei. Daca ii scapa vreuna, fuge dupa ea. Si cum ne vede, cum ne zambeste cu gurita pana la urechi. Asta asa, pe scurt, sa-ti faci o idee.

Oanamaria si eu ii verific respiratia Ioanei, dar vizual. Si Mariucai i-o verificam. Nu tot timpul, dar am momente in care efectiv sar ca arsa si simt nevoia sa ma asigur ca respira. Ma duc, ma uit si ma calmez.

Adriana si eu ma intrebam ce-i cu tine. Multa sanatate! Tinam pumnii sa fie Cezarica mai rezistent!

Oanamc bine ca ai aparut, ne faceam griji. Are simturi si instincte bune Leti! Sper sa si pape mai bine.

Adseana Multumim de intrebari. Mariuca merge bine, s-a obisnuit cu scoala. Isi face temele fara luptele pe care le dadeam la gradinita sa-si faca temele. Invata foarte bine, dar e un dezastru la scris. O plictiseste teribil repetitivitatea. Daca are de scris trei liniute (sau alte chestii) le face perfect, daca ii dai o pagina (cum se intampla) le face oribil. Cistita o tratam in continuare, dar nu o mai supara. Ioana, in afara de nodulul cel nou care ma ingrijoreaza putin, mai e mucoasa.

Hai ca am scris o gramada.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Oanamc scuza-ma, Condoleante pentru unchi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Rox, mercic ca ti-ai adus aminte de mine, nu era nevoie neaparata, pupici si de la noi
Cum se mai simte Ioana? sper ca si Mariuca se mai bine si ca cistita e pe trecute

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adriana,deci te-am ghicit ca se intampla ceva cu tine;multa sanatate!Sa-ti traiasca Cezarica,vad ca si el si-a pastrat gropita din obraji,aia adorabila,de-mi vine sa-i pup...
ninocikap,multumim pentru linkuri;pe-ala cu susotind n-am putut sa-l deschid,dar am ras cu pofta la celelalte.
daria,multumesc si astept;distractie placuta maine!
Sa stii ca as fi vrut si eu sa-l obisnuiesc singurel cu joaca,dar din pacate cu colicile lui pana la 4 luni zilnic,nu stiam ce sa-i mai fac,saracutul,sa-i alin suferinta si sa nu mai urle ore in sir.si de-aici obisnuinta.Nu ma gandesc decat la ce va face cand ma voi intoarce la serviciu.
oanamria,chiar ca ai batut recordul la mesaje azi;te asteptam la mai multe!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

deci se vede ca scriu de pe notebook si nu-l stapanesc ccc cum trebuie.Inca

...sa continuam...
in al doilea rand,mamacita,sunt,ca mai toate fetele,sclava Majestatii Sale!Pai pot sa misc ceva fara sa-i vorbesc,fara sa-l dragalesc,fara sa stau drepti cand arunca jucariile?No way,Jose!Arunca o jucarie,i-o dau,o tine 2 sec,iar o arunca...ce frumos sa fii mamica!
O felicit pe catXO si-i doresc o sarcina cat mai usoara si un bb2 sanatos!Io sincer-poate sunt si egoista-dar n-as putea asa repede.Abia incerc sa n-o iau razna cu unuŽ.

Multumiri pt reprimire si adrianeifedorca si oaneimc!

ariadnabr,,
ma bucur ca n-ai plecat si ai revenit la sentimente mai bune.Pupici Soniei sa fie bine!

andira si dariaevelin,
sa ma pupati mult pt randurile ce urmeaza:

"Cum sa aveti un baiat:
-aveti contacte sexuale de doua-trei ori pe zi,cateva zile,la jumatatea perioadei cuprinse intre prima zi a ultimei menstruatii si ziua prevazuta pt urmatoarea;
-multe acte sexuale intr-un interval scurt nu sunt la fel de eficiente precum mai putine,repetate la un interval mai mare.Preferabil un contact sexual la opt ore;
-identificati perioada fertila si ziua ovulatiei in ciclul menstrual.Perioada feritla incepe cam cu 36 ore inainte de momentul ovulatiei;
-cuplul ar trebui sa faca dragoste chiar inainte de producerea ovulatiei;
-incercati ca orgasmul femeii sa se produca anterior ejacularii.

Cum sa aveti o fata:
-retineti ca planificarea unei fetite dureaza;
-aveti ma multi copii.Fiecare copil creste cu 50% probabilitatea de a ava o fata;
-incercati ca actul sexual sa se produca chiar la inceputul perioadei fertile.Evitati o inseminare ulterioara pana cand nu ati depasit data prevazuta pentru ovulatie cu cateva zile;
-incercati ca actul sexual sa aiba loc cu trei zile inainte de ovulatie,dupa care sa urmeze 4 zile de abstinenta;
-daca nu ati reusit,scadeti o zi din aceste durate,astfel incat sa faceti dragoste cu doua zile inaintea ovulatiei si 3 zile abstinenta;
-incercati ca organul femeii sa se produca dupa cel al barbatului."

Citat(si tastat de mine din carte)din "Sarcina si nasterea fara secrete-9 luni din viata ta,prima luna din viata copilului tau" de dr.Laviniu Anghel si dr.Marius Negru.
Io acuŽnu stiu sa va spun cat e mit si cat e adevar dar incercarea moarte n-are!(si mai ales cat m-am cocoshat sa va scriu de pe laptop
Mult succes!

Va pup,sper ca n-am omis pe nici una de la raspunsuri si somn usor!

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

An-k fii serioasa, imi aduc foarte des aminte de tine! Bianca a avut dermatita ca si Ioana, a avut o perioada cand nu manca prea mult si ai fost tare ingrijorata, fornaie cateodata cand respira, arata bestial cu palariuta, are o mamica foarte draguta, ... sa mai zic?
Multmumim de intrebari, suntem asa si asa, tocmai i-am povestit Adseanei putin mai sus.

Zuzunaki Te rog frumos, mai posteaza o data linkul la pozele de la nunta. N-am apucat sa le vad decat pe primele postate si acum tot caut link-ul al doilea de 10 minute fara succes. Si tare as vrea sa le vad pe toate!
Cum a papat Bubu azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

zuzunaki merci mult.Cand o sa vreau bb 2,categoric o sa urmez cele postate de tine.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Au,dar ati scris,nu gluma;si-apoi,daca uit pe cineva se supararrox si ariadnabr,inteleg prea bine furtuna din sufletul mamei care-si are puiul bolnav,dar de ce va repeziti la mine cand se intampla asta?pe cuvant n-am nici o vina si macar de-ar dori toti binele si sanatatea bebelusilor cum le doresc eu...ariadna,nici nu mi-am inchipuit ca la mine te referi,iar pozitia mea nu se datoreaza faptului ca"nu te plac",ci a celui de a citi superficial mesajele mele si de a le interpreta dupa bunul plac.M-am lamurit insa ulterior de ce ai reactionat asa astazi.Desi nu-mi place sa fiu tap ispasitor,sa stii ca SINCER ii doresc Soniei tot binele din lume.Daca face febra,sau repeta de doua ori consecutiv voma in jet dupa mese sau se asociaza si cu diaree sau urticarie,du-o la consult si lasa"cele 24 h de observatie"pentru altii...Sanatate!
oanamc,bine-ai revenit.dulce foc Leti,au un simt,frate,de nu poti nimic sa misti de ei...Astept si poze+schita.condoleante pentru unchiul vostru.
rrox,stii prea bine ca niciodata nu m-ai deranjat cu intrebarile si imi face placere sa-ti raspund,dar...acum chiar nu stiu despre ce-i vorba daca zici ca nu-i criza mamara.Febra are?Ai constatat ca o doare?Nu prea ar avea ce sa fie grav.
Ioana cea cuminte...m-a uimit;pai alex daca l-as lasa atata singurel ar scula tot cartierul.Si asa,daca urla 5-10 min se sesizeaza vecinii(mama)si apar in galop sa vada"ce-a patit puiu',cu ce pot sa te ajut?"Pai poti sa le spui ca sunt bagaciosi,cand intenmtia lor e sa te ajute?
Vad ca mai sunt bebici cuminti;pe Bia o stiu de mult.Cel putin zic "Bogdaproste"ca nu avem probleme cu mancarea(inca;sa vedem cum decurge diversificarea,mi-e si frica de momentul X)
Hai ca le scriu cum imi aduc aminte,ca n-am mai avut timp sa notez,asa ca sunt cam dezlanata.
zuzunaki,inaugurare stralucita facusi laptopului,dar ai dreptate,pe moment si eu abia ma descurc cu unul.
Somn usor,sanatate bebeilor bolnaviori si sa fie cat mai putini din acestia si pofta mare celor simandicosi la papat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput