Inca un suflet distrus...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

annablue, am senzatia ca intre voi a intervenit o femeie...de obicei cand barbatii nu mai incap de sotii, sunt plictisiti de proprii copii au preocupari extra-conjugale !!!
Semnele astea il dadeau de fiecare data de gol pe taica-miu .
Cauta in jur cu atentie ca poate gasesti cauza dezinteresului consortului tau . Si pe urma poti sa-i spui : Valea din casa mea !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Nu se poarta ca un barbat care iubeste, nu ajunge sa declari ca iubesti pe cineva, trebuie sa faci si dovada sentimentului. Iubirea unui barbat se raceste cel mai adesea de prea multa cicaleala (sau ce crede el ca-i cicaleala) sau cind cunoaste o alta femeie de care se simte atras. Mai sint si alte cauze, dar am observat ca astea sint mai frecvente.
Din ce descrii, e putintica nepotrivire de caractere din start la voi, adica omul e mai lenes iar tu-i aduci la nas tot timpul responsabilitatile, impartitul treburilor casnice...si or mai fi si altele dar de astea va frecati probabil tot timpul. Si tu pari a fi o piatra tare si nu-i rau, numai ca doua pietre tari isi cam fac viata grea impreuna. Daca tii la el si vrei sa salvezi lucrurile, trebuie in primul rind sa te schimbi tu si asta urgent, ca barbatul tau nu pare sa fie destul de matur sa faca efortul asta din proprie initiativa. Stiu ca poate asta pare nedrept (si poate si este nedrept dar cu ce o sa te consoleze mai tirziu ca tu esti singura si cu dreptatea-n virf de bat ?). Daca are pe alta in inima, e mai greu de inghitit galusca, aia depinde de tine.
Ei, daca tu nu-l mai iubesti destul si simti ca nu mai poti face fata meciului zilnic dintre voi, atunci e alta mincare de peste. Oricum, sa stii ca vorbele de genul "ia-ti bagajele si cara-te la maica-ta" sau numele de animale mari trebuie evitate, pentru ca sint greu de uitat si fac impacarea adevarata muult mai dificila.
Iti doresc o viata mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

un barbat care iubeste nu face asa ceva..... e strigator la cer...cum poti sa rezisti?????
eu ...cinci copii daca asa avea cu el nu as suporta asa ceva...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by axia

Annablue, din ceea ce povestesti, miroase a om cu musca pe caciula.
Nu ai cum sa intinzi niste antene sa afli daca nu cumva are pe cineva ? Reactii din astea disproportionate de furie si invinuirea constanta a celuilalt suna mai degraba a efort de a se convinge si pe sine nu numai pe tine.
Pe urma, daca stie el ca se stabileste ce si cum cu casa la divort, inseamna ca s-a gandit la asta ?

sunt absolut de acord multor femei nu le vine sa creada ca ar putea fi inselate, dar asta e adevarul in multe cazuri. nu zic ca e cazul si la tine, dar ar trebui sa iei si varianta asta in considerare. cand barbatii devin plictisiti in familie, mai ales daca se pare ca nu au motiv, adica din punctul tau de vedere nu s-a schimbat mare lucru, cand nu mai suporta copilul, atunci ar trebui sa tragi un semnal de alarma.
eu zic ca ar fi bine sa investighezi si sa afli daca nu are pe alta, si chiar daca nu are, macar ai inlaturat o posibilitate si te vei concentra pe altele.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Fetelor, sunt disperata !!!!! Azi-dimineata m-a lovit din cer fasptul ca EXISTA UNA CARE POATE FI .....
Culmea e ca am dus-o si cu masina, impreuna, in 2 seri... E o tipa de la departamneutl vanzari de la el de la fimra, e destul de noua acolo si initial am crezut ca e prietena cu tipul cu care o duceam impreuna acasa... Dar nu e. Si acum, cand stau si ma gandesc cat de admirsativ imi vorbea despre ea sotul meu, imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap. Am ras si am glumit cu ea... in masina noastra...
Eu de ieri am decis sa merg singura la serviciu, sa nu ma mai duca el, dar azi-dimineata cand mi-am dat seama l-am intrebat daca ma mai duce si a zis "cum vreau eu". Asa ca voi merge si seara, sa vad daca mai are aia tupeu sa vina si ea. Acum stau si ma gandesc de ce a intarziat aseara, ca a venit dupa juma de ora fata de ora la care ajunge . Oare a asteptat-o pe aia ? Ca ea termina mai tarziu programul, vezi-doamnne !...
Sunt innebunita de3 frica, am ochii impaienjeniti de lacrimi si ma gansdesc cu groaza ce pot face eu acum. Nu cred ca s-a ajuns la ceva serios intre ei, probabil ca e doar "prietenia" aia de inceput, care poate duce la mult mai mult...
Si eu de asta mi-e frica, de parte psihica a inselarii, asta m-ar durea cel mai mult. Cand il vad cum se joaca mai nou, de cateva zile cu fi-su, cum a inceput sa-i faca toate poftele si sa se poarte asa de frumos cu el, ma intreb oare ce l-a schimbat...
Doamne, fa sa nu fie nimic adevarat, sa fie doar inchipuirea mea !...
Si tot eu vin si zic, ca intr-adevar, numai asa un motiv ar putea avea sa nu vrea sa reconstruim ceea ce avem, sa nu vrea sa-mi vorbeasca (azi l-am intrebat de ce nu a venit si el sus cu Adi la cresa si n-a vrut sa-mi raspunda)si sa se poartye asa...
Ce ma fac ? Il iubesc si il vreau al meu...
Acum sunt la serviciu si nu imi sta mintea la nimic altceva, as vrea sa merg sa-i smulg beregata aleia care are tot atat cat noi, 27 de ani dar e draguta, cocheta, slaba si glumeata... Si se pare ca n-are pe nimeni...
Of Doamne, ajuta-ma !

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

In afara de ce-au scris fetele pe aici, am propuneri de raspuns la minunata replica "fa-te branza". Asadar variante de raspuns:
- n-am timp!
- imediat!
- cand?
- de care?
- da' tu ce-ai? (in sensu' de fa-te tu!)
- nu azi!
- poate maine!
- esti sigur?
- hai, fii serios!
Propun o voce calma si relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hiii, Ana, am scris deodata...mesajul meu anterior nu prea se potriveste dupa ce ai scris tu...offf imi pare rau...ma rog pentru tine sa nu fie asa...eu cred ca as gasi o portita sa vorbesc cu fata aia si s-o intreb daca o lasa constiinta sa dezbine o familie care are un copil de crescut...si ca fericirea nu se construieste pe disperarea altuia...mare pacat! Iti doresc multa rabdare si intelepciune.

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

annablue imi dau seama ca e dureroasa situatia prin care treci. Deocamdata insa nu stii nimic sigur. Incearca sa te calmezi si sa fii cat se poate de rationala. Vezi daca e adevarata aceasta supozitie si apoi actioneaza in consecinta.
Nu te grabi!

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

poate voi fi un pic pe langa subiect, dar ma gandesc ca ar fi poate util sa povestesc cate ceva... cum cred eu ca as reactiona!

in primul rand, trebuie spus ca incerc sa ma pun in situatia ta, atat cat stiu eu despre ea...

ar fi cateva aspecte:
1. il iubesc foarte mult, mult de tot, inca am in minte momente tandre in care i-as fi dat si luna de pe cer.
... si credeam in el, credeam ca noi doi putem razbate prin toate obsatacolele vietii!
2. am facut unele sacrificii pt el, am avut discutii cu parintii - care ar fi vrut sa mai asteptam cu casatoria... l-am facut din maaare dragoste pe adi - chiar daca asta a insemnat sa-mi intrerup studiile.
3. cred ca in continuare il iubesc, doar ca increderea in el incepe sa se zdruncine, putin cate putin...

viata e grea, si responsabilitatile navalesc una dupa alta: casatorie, copil, toata lumea stie ce inseamna sa cresti un copil, cu bune si rele, perioadele cand e bolnavior si nu mai este liniste in casa, trezitul noaptea, etc.
vii seara tarziu acasa - asta e valabil pt amandoi!- daca ma gandesc nu cred ca trec 3 ore de la sosirea acasa pana te bagi in pat si adormi ca maine o iei de la inceput... in timpul asta trebe sa te joci putin cu bebe, sa mananci, sa te speli, faci baie la copil, pregatesti cele necesare pt a doua zi... si gata, ziua a trecut!
trebe facut curatenie in casa, zici ca faci saptamanal (eu is mai lenesa, si in afara cazului ca face saptamanal femeia, daca e s-o fac eu fac poate chiar si 1 data pe luna ) si atunci cand sa mai fie timp de plimbari, de vreun we in 2 la munte, etc???

ziceam ca eu fac curat si la 3-4 saptamani, asta pt ca mi se pare mult mai important sa plecam in we, sa ne relaxam, sa schimbam peisajul... sa stii ca ajuta enorm! eu cred ca aici ai putea sa lucrezi tu, sa vezi cum faci ca sa reusesti sa ai we liber, macar la 2 saptamani 1 data! gandeste-te ca si pe o femeie o sufoca ritmul asta, cum ai 1 zi 2 de repaus de la servici, o iei prin casa cu aspiratoru, mopu si alte alea! sigur ca nu coopereaza!

mai ales ca acum lucrezi si tu, angajeaza o femeie, ar fi de dorit cineva cat de cat de incredere (referinte, cava) ca sa nu trebuiasca sa stai dupa ea, de ex mie imi face curat pana vin de la serviciu, apoi sunt libera sa fac ce vreau in casa!

cred ca cam asta ar fi ce pot spune in favoarea ideii de a salva ce mai a ramas de salvat pt voi doi...

pe de alta parte, daca certurile astea devin atat de dese, daca chiar nu va puteti vorbi calm si linistit, daca il vezi mereu ca n-are vreun gand sa remedieze ceva, nu face vreun efort... eu sa stii ca as renunta!

sigur ca in toate familiiile mai sunt si certuri, dar eu cred ca frecventa lor spune multe! o data la 2-3 luni e una - me refer la certuri serioase! - si 1 data la cateva zile e cu totul altceva. asta e ceva hotarator, pana la urma oricat de mult l-ai iubi eu cred ca nu se merita, e pur si simplu nepotrivire de caracter!!!

asa ca acorda-ti un interval de timp, nu foarte lung, si incearca sa te dumiresti in primul rand ce vrei tu, si apoi ce poti astepta de la el! e clar ca el nu vrea sa coopereze, ca nu prea vrea sa se schimbe! pana la urma nu stiu nici daca tu ai vrea sau ai putea sa te schimbi dupa cum crede el ca ar trebui sa fii! asa ca nu astepta la infinit ceva ce probabil nu se va intampla, eu cred ca 2-3 luni de ex e suficient, pana la urma nu vad ce rost ar avea sa-ti irosesti viata si tineretea, sa stai cu spaima in suflet si ochii in lacrimi, in timp ce el se uita bine-merci la telefon sau iesie la o bere cu baietii!

esti tanara si-ti datorezi tie si copilului tau sa fii linistita si impacata cu tine, sa-i oferi bucurie si un camin calm, nu certuri si violente si jigniri. zici ca el a crescut intr-un astfel de mediu si vezi bine ce-a iesit! cred ca nu vrei ca si fiul tau sa ajunga la fel!!!

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Acum stau si analizez in minte toate amanuntele celor 2 "intalniri" cu "distinsa" si mi-a venit in minte faza de dupa ce a coborat ea din masina, cand eu ii zic sotului meu, "E draguta tipa, chiar imi place de ea, n-are pe nimeni ?" si el imi raspunde "Pai se pare ca Alin ii cam da tarcoale, dar mi-a zis Mihai ca cica se telefoneaza cu Alex. Nu cred ca e asa." La care eu ii zic "Nu cred ca se uita ea la Alin, ar vrea el. Iar Alex e muult prea urat." Replica lui a fost "Da, nu e ea de nasul lor." Precizez ca cei doi sunt tot colegi din firma, Alin e un tip care e uratel dar e foarte haios si da bine, iar Alex e urat cu spume dar destept.
Oricum, ea reprezinta cam ce si-ar dori multi din barbatii casatoriti si cu probleme acasa. Nu e foarte frumoasa dar e haioasa si prietenoasa, nu are obligatii si pe deasupra ne-a "informat" in discutia din masina ca are casa si "isi doreste si ea sa aiba ceea ce avem noi (adica un copil) dar blond si cu ochi albastri" Si ne-a spus ca e in cautarea lui Mister X...
Doamne, cu cat imi aduc mai mult aminte, cu atat mai mult simt ca mi se face rau. Cum pot eu concura cu una ca ea, eu grasa, cu obligatii, fara timp liber, plus cu o boala cronica dificila...
Spuneti voi ?!?...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

Mergi la inceput