Copilasi de iulie-august 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Buna dimineata ...
raportam a 3-a noapte linistita, fiecare in patul ei
Vestea "buna" e ca mucesc si io, Doamne, ce m-am saturaaat
. Si si mai mijto` ca ma simt nasol iar sambata asta nasim la o cununie civila, noroc ca nunta e abia peste o saptamana, ca io chiar ma simt rau de tot.
Leeloo - stii ca la asta ma gandeam de ieri, cum veti reusi cu acoperirea ??? Cred ca ai reusi doar daca ai lipi bine cu plasture si Stefanut ar fi foarte, foarte preocupat de ceva, de cineva, poate afara la plimbare ... nici nu stiu, asa as vrea sa te ajut cu o idee buna, ma gandesc la ce lupte duceti si voi, cel putin pe mine Giulia ma ia la palme in adevaratul sens al cuvantului ... 

Carmen - io, care nu ma stiu deloc, io zic ca papica aia n`o fo` chiar cu un kil de sare ... Sanatate multa la gashca din Iasi !
Ema - io stiu, da` io nu ma am cu Arielu` ca mi se pare ca pute (mi se trage de cand eram insarcinata si nu mi-a trecut
) Ce mai face Ricardo ? Cum sta cu buba ???
Kim - suuuuper veste ! Draq`s`o ia pentru sperietura pe Mp a ta ! Bine ca s-a rezolvat !!!
Philip - mi-a placut link-ul ! Ce mai face Pupi ???
Simona - cum stati cu somnul ?
Lia - Danut , vaccinul ???
Ina - cand e examenu` ca io nu m-am prins ... cand dai berea ? ![]()
Mitzura, Adema, Amironeanu, Roxanaz, Vrabiuta, Papadieee, Alice, Rain, Rox74, Marina, Cristalina, Roller, BlueAngel, Andreea_s, Pako, Kro, Gongutza, D-naBibi, AndreeaBanica, Bunny, Andries, pe unde chiuliti ??? ![]()
Dar de Eli mai stit ceva ??? Si Corianai, Irrinuca, Naomi ?
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
ina32 spune:
Daria draga habar n-am cand dau examenul, cat despre bere....Tocmai am aflat cu deosebita placere ca daca iei sala si pici traseul tre' sa dai din nou sala
. Eu mai am 5 zile de concediu pe anu asta asa ca ...imi permit sa dau examenul doar de 5 ori pana la sfarsitul anului![]()
.Oricum DACA il iau vreodata anunt.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
vrabiuta spune:
daria, eu sunt in continuare bolnava, mi-e rau de nu mai pooooooot... mi-a facut al meu sotior o frectie cu otet dar tot mucioasa sunt si cand tusesc ma doare pana-n fundul plamanilor...
ema - ti-am dat mail, ai primit?
gabi - am mai gasit un link: http://www.eyemdlink.com/Condition.asp?ConditionID=64 daca nu suporta deloc plasturele, poate intrebi doctorul daca picaturile sunt ok.
foto
roller025 spune:
Hallo!
Mey, Daria, io mi's prezenta, da' cu treburi!![]()
Gabitza, io cand am fost fortata sa blochez un ochi deja purtam ochelari si montam un ocluzor pe lentila (era ca o masca de cauciuc care se lipea cu o ventuza de ochelar). Pentru Stef nu poti folosi ceva ca o masca de pirat? (nu stiu daca m-am exprimat cum trebe, dar ar fi cam asa:
) zic si io...
Nasico, sanatate muuulta!
Irina, sofat placut si multa bafta!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Dorsilia spune:
buna de la noi!
Noapte fara febra, cu supozitor in fund, am uitat normal, sa-mi pun ceasu azinoapte asa ca abia dimineata la 8 i-am mai pus unul, alalalt fusese la 8 seara pus...
I s-a inrosit piciorul deasupra intepaturii asa cam cat un mar mijlociu desi i-am pus comprese cu exceptia perioadelor cat am fost cu el afara.
Mai nou s-a caposit sa mearga si fara ham, l-am lasat, ieri n-a avut decat o coliziune minora cu un perete, a cazut in fund intai si s-a rasturnat pe spate, iar azi s-a impiedicat in marginea covorului si s-a lungit pe o parte, cat e de lung, a dat si cu tampla de covor, a plans un pic, l-am calmat da mi-e o ciudaaaaaaaaaaaaaa cand il vad cum pica de nu se poate, il inhamez iar cred ca nu are siguranta destula si face niste piruete f periculoase pt echilibrul lui precar
Alta chestie e ca nu reusesc domle sa-l fac sa repete ceva dupa mine, nici macar NU si DA nu vrea sa spuna, doar da din cap fie asa fiea asa, dupa cum vrea sau nu vrea ce-i zic.....eu ii zic "spune DA, mama, zi DA, altfel nu-ti deschid cutia" de exemplu....si nu zice. Cand vede ca chiar nu-i deschid cutia zice dupa un minut "Da"....ce o fi asa greu sa zica dn start ??? Ii arat in carti, ii vorbesc de mi se usuca limba, ii vorbesc corect, simplu, repet de cateva ori si-i arat cu degetul ca sa inteleaga la ce ma refer, ce altceva sa mai fac ca sa-l fac sa zica si el ceva ? Observ ca ai vostrii deja spun cuvinte multe, practic au un vocabular deja, fie el si mai stalcit dar este. Marmota mea nu vrea.
Inca nu-mi fac probleme foarte mari, dar totusi, la cata stimulare primeste de la noi....cum ar fi fost sa-i vorbesc mai putin atunci, sau foarte putin?
Azi a luat prima lingurita de vitamine, strambatura mare....abia l-am convins sa puna gura pe cereale dupa aceea ii tot aratam ca am ceva buuun in farfurie desi si vitaminele au un gust placut de caise.
Sunt foarte nelamurita si in privinta dejunului inca...daca ar roade si nu s-ar mai ineca atata i-as lua niste sunca presata, sau i-as face sandwich cu unt, crema de branza, gem, miere, pateu de comert daca asta il agreeaza, ma rog, ar mai fi variante, dar asa .... sunt cu mainile legate, tre sa-i bag la mixer mai tot ce mananca, altfel nu mananca, se ineaca, si se plicti in 2 minute. Aseara am stat juma de ora cu ochii in cartea de bucate pt copii de varsta asta si zau daca in afara de fructe cu branza am gasit ceva mancabil pt el la dejun. Ca doar nu i-oi da omleta cu iaurt zilnic si aia facuta zob, nu?
hai ca iar mi-au luat-o degetele inaintea gurii :)
mamica_iulie_august spune:
Continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58994
leeloo2004 spune:
Multam fetelor - am gasit pe diferite site-uri ca exista niste produse adezive special pentru asta - o sa le comand, dar pina atunci am sa incerc cu varianta "piratii" sau "bandaj" (vorba lui mama...) si poate reusim ceva.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
carmenp spune:
ina, am vazut si noi regulile, ionut s-a distrat pe cinste, pina nu i l-am pus de 3 ori nu m-a lasat!!
fetele, daca tre` sa-i dau 4pastile/zi, asta inseamna musai la 6 ore?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei