Copilasi de iulie-august 2004 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenp spune:
pai nu bea mai deloc, sucul atit si laptele daca se pune. apa a baut doar pe canicula, atit, nu a fost cu lichidele niciodata, dar pina acum nu a avut pielea asa uscata. in seara asta dr a dezbracat-o si nu a comentat, desi in mod sigur a vazut si el, ma gindesc ca mi-ar fi spus. daca ar fi fost mai inchisa la culoare as fi observat in pampers, nu? si lacrimi, slava domnului are din belsug!!! miine am sa incerc cu pliul. ma intreb, cite lichide ar trebui sa bea?? nu mi-ai raspuns cu zaharul, ma intereseaza in mod special pentru ca se deranjeaza foarte repede la burtica.
tot incerc s-o pun pe olita si nu sta! dejeaba i-o arat ce frumoasa-i, n-o intereseaza!! uf....
quote:
Originally posted by kim222
Carmencita..cum nu bea lichide? Cite lichide bea/zi?Nu bea lichide acum sau in general?
Pielea uscata ar putea constitui un semn de deshidratare...alaturi buze uscate, scaderea cantitatii de urina (adica gasesti pampersul uscat la 3 ore), urina mai inchisa la culoare, plins fara lacrimi...
Incearca sa faci acest test: pliaza-i pielea de pe lateralul burticii...daca pliul se mentine si nu revine imediat la normal , este semn de deshidratare. In acest caz ii trebuie nu numai lichide si zahar dar si saruri. In US se foloseste cu succes 7 UP sau Sprite...incerca poate-i place. Nici sucurile de fructe nu-i plac (astea le poti inmulti prin dilutie cu apa)....Nici apa nu vrea?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
kim222 spune:
Da am uitat cu zaharul..eu l-as fierbe in locul tau. Si normal ca si laptele se pune...orice lichid ingerat se pune :)...Dar tot apa-i mai buna decit ceaiul....nici eu nu stiam pina nu am ajuns aici ...ca nu exista ideea de administra ceai la copilasi:) (in US ma refer)...
Sanatate lui Ionut..asa-i cu doi...cind termina unul incepe celalalt![]()
Incearca si tu in timp ce o pui pe olita sa-i distragi atentia...si sa faceti impreuna o activitate placuta pentru ea...(Uka isi citeste cartile acolo
)...
Ai vazut ca am comentat de Stratan...nu esti singura:)))
ema spune:
Marcela,am scris mai devreme ,dar a luat foc o masina jos si s-a produs o pana de curent,exact cind voiam sa trimit mesajul.Deci,in primul rind multa sanatate,si apoi,voiam sa-ti spun sa amini telefoanele pina ce te simti bine.Deja ai sunat,nu pot decit sa ma bucur ca e ok.mai vorbim,eventual,trimite-mi(daca nu te deranjeaza)tel tau prin PM si stam de taclale.
Olivia,tare bine imi pare ca s-a reglat MP cu capul.
Adema,ti-am trimis,sper sa-l primesti ,ca eu tot nu am primit.
Daria,daca tot ai posibilitatea sa faci cumparaturi de "afara",n-ai incercat sa "comanzi" Ariel din Germania?Aici costa 12,99euro 10 kg,iar calitatea e indiscutabil mai buna decit acelasi Ariel din Ro.Eu am prieteni care au firme de transport textile si cumpara mereu de aici,adica ma suna,eu le cumpar si trec si le i-au.De la ei si de la mama am aflat ca cel de aici e mult mai bun.
Dana,Serban si Ricardo
carmenp spune:
roaxana, help me!!! aseara i-am dat o psatiluta de prednison, acum dimineata, fara sa-mi dau seama a papat o folie de cascaval si 2 buc de kaiser, evident saratele!!! ce fac acum?? la ce sa ma astept? si cind sa-i dau pastila in conditiile in care astea erau sarate, astfel incit sa nu am probleme?? plizzzzzzzz!!!!!!!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Simona R. spune:
'Neata!
Carmen,stai calma!
Nu se intampla nimic!In timpul tratamentului cu cortizoni(predninson)este contraindicata mancarea sarata pe motiv ca pe timpul procesului inflamator(care necesita tratament cortizonic)se retine sarea in organism si un surplus ar insemna ca ar putea face edeme(se umfla)...da',stai calma ca nu o sa se intample acum...ai si tu grija sa nu-i mai dai sarat de acum incolo...........
http://community.webshots.com/user/simonarida
carmenp spune:
olivia, merci
! daaaa, mie-mi spui
? pai de ce crezi ca ma lungesc de atita timp cu racelile lor? ca se pupa toata ziua, da` gata, de azi stau geana pe ei ![]()
am vaz`t de stratan, nu stiu ce melodii ai tu, ca el are mai multe albume
quote:
Originally posted by kim222
Da am uitat cu zaharul..eu l-as fierbe in locul tau. Si normal ca si laptele se pune...orice lichid ingerat se pune :)...Dar tot apa-i mai buna decit ceaiul....nici eu nu stiam pina nu am ajuns aici ...ca nu exista ideea de administra ceai la copilasi:) (in US ma refer)...
Sanatate lui Ionut..asa-i cu doi...cind termina unul incepe celalalt
Incearca si tu in timp ce o pui pe olita sa-i distragi atentia...si sa faceti impreuna o activitate placuta pentru ea...(Uka isi citeste cartile acolo)...
Ai vazut ca am comentat de Stratan...nu esti singura:)))
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
simona, saru`min. Adica pot sa-i dau linistita pastiluta acum?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
ina32 spune:
quote:
Originally posted by philip
pt ina niste www.webro.us/pentru_soferi/" target="_blank">reguli de circulatie
philip&andreea
copilasi dragalasi
va multumesc nespus
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
Simona R. spune:
Da,da pastiluta i-o dai in continuare cum ti-a fost recomandat(nu e cazul sa intrerupi)..da'nu-i mai dai sarat..
ce spui tu ca nu mananca biberonara?pai David nu serveste casca sau kaiser!!!![]()
http://community.webshots.com/user/simonarida
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Am reinceput munca de lamurire cu Stefan ca sa doarma la el in patut. Am reusit noi sa-l culcam aseara, dar cine statea agatat de zabrelele patului pe la 5 dimineata miriind catre noi?? Dumnealui...si evident l-am luat la noi in pat ca eu aveam ochii cirpiti de somn iar tata-sau nici macar nu i-a deschis...
Azi am terminat si tratamentul cu Tonotil - urmeaza 15 zile de pauza si apoi o luam iarasi de la capat - nu ar fi asa o tragedie daca copilul ar sta sa i-l dau...dar nu sta, asa ca am avut spectacol zilnic - eu incercind sa i-l vir cu seringa pe git, iar el luptindu-se cu mine (si are forta, nu gluma pentru o mina de om!)... Oricum l-a ajutat, asa ca trebuie sa continuam!
Nu am inceput inca sa-i acopar ochiul - am avut o tentativa acum 2 seri, dar l-a dezlipit imediat - trebuie sa gasesc eu o alta metoda...ceva idei??
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

&andreea