Scorpiutze...unde sunteti ?(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!Am intrat doar sa va salut ca nu sunt intr-o dispozitie foarte buna,Alinutul meu a racit si de trei zile nu mai stiu ce-i ala somn linistit,am fost la spital azi cu el,trebuie sa mai merg si maine pentru un alt control...si cam asta este situatia!Va pup si va mai scriu cand s-or mai limpezi apele!Sa auzim numai de bine! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
tare liniste a fost pe aici.razvan m-a trezit cu noaptea in cap asa ca astazi e randul meu sa fac curat, desi nu prea am chef ca iar e innorat afara.
am gasit soluti cea mai optima pentru razvan.stiti ca eu cautam bona cateva ore pe zi.asa ca i-am propus sotului si a fost de acord.pai cine ii cunoastele toate tabieturile lui razvan mai bine decat tati.el lucreaza la ture asa ca doua zile e acasa una lucreaza.si in ziua cand lucreaza stau eu cu el si in week-end(atunci mai are si el niste cursuri).eu zic ca se vor descurca mai ales ca razvan e topit dupa ta-su.si apoi 6 ore/zi nu vor muri fara mine.ce mare inginerie sa-l schimbe de doua ori de pampers, sa-i dea doua mese, sa-l culce(il pune in tarc si-l lasa acolo pana adoarme).voi ce ziceti?nu am facut bine ca ii las pe ei?
va pup pe toate si sper azi sa fiti mai active.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

;Neatza! Io iar mi-s intoarsa pe dos ca nu mai am cu ce sa ma imbrac. Nu in fiecare zi pot sa imi pun blugi si o treaba pe mine, azi e si prima zi de scoala (master) si o sa plec in curand si o sa ma intorc pe la 21.00 :(. Nu stiu ce am ca nimic nu imi convine, mai am o tona de lucruri de facut si nu stiu de care sa ma apuc intai.
Nastasie, ai inteles bine: pe 21.10.2005, h. 12.30 am cununia civila la sectorul 1 si pe 22.10.2005, orele 17.00 cununia religioasa, la o bisericuta micuta din Baneasa.
Cam atat. va urez o zi buna si o sa incerc sa intru de la birou, daca o sa am pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Buna dimineata,fetelor!
Lory,intotdeauna am considerat ca dintr-un european si un asiatic trebuie sa iasa ceva frumos,dar Alinus mi-a depasit asteptarile!e superb!m-am indragostit instantaneu de el1pentru ca acum l-am vazut prima data. pupa gaby pe el de frumusel!
Adriana,chiar acum interu pe mess asa ca hai la vorba!
va pup!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor...eu mai am putintel si termin curatenia, acum sunt la balcon...dar mai iau cate o pauza
va pup o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
daca reusesc si eu sa -mi trimit mofturiciu la plimbare cu buni si matusa ,fac si eu curatenie ca oamenii.ca nu poti sa faci nimic cu ea.
si tati era racit ieri ,nu ma mai inteleg cu nici unul!
ieri nu am putut sa intru pe forum,.nu stiu ce s-a intamplat.
una din gravidutzele mele a nascut un baietan la 5 dimineatza.si mai avea unul,isi dorea mult o fata ,dar asta e ! cica ramine asa,il ia acasa!
Lory,sanatate la bb!
Monica si eu am o pregatire azi si m-am dezobisnuit de ele,sa vad daca imi mai amintesc ceva!cred ca trebuie sa ma reprofilez ca e mare pauza asta!
Adriana ,iarta-l si tu pe sotior ca a muncit destul.are nevoie de o pauza!si mai urmeaza sa faca si pe bona,saracul!lasa ca e bine asa ,si eu i-am lasat pe amindoi si acum sunt cei mai buni prieteni,tati a invatzat de toate.daca e liber tati de ce sa mai chinui copilul cu altcineva?
Yrys,sa fie singura problema ca nu stii cu ce sa te imbraci!esti emotionata pe ultima suta de metri!sa va fie de bine!
va las ca se pare ca nu scap de bbica mea acum!pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor

N-am mai intrat pe la voi de cateva zile,alergaturi si nici nu v-am citit,dar imi fac timp.
Vreau sa va salut inainte de plecrea la Suceava(la 20:45 am avionul),desi am o stare nu prea buna.
Bona m-a anuntat de dimineta ca nu mai poate sa stea cu Iris,are probleme in familie si nu mai poate sta.(doar pana la sfarsitul lunii)Parca m-a lovit ceva in cap.Desi ar fi trebuit sa am si varianta asta in calcul(ca doar nu eram legati pe veci) am asa o apasare.Nu stiu ce-i cu mine,asta e !Si voi sunteti asa patimase?Va atasati asa de oameni?Eu ma gandesc mult si la Iris ca se obisnuise mult cu ea...
Clientul despre care v-am spun,nu a semnat inca contractul a ramas pe saptaman viitoare,de fapt nici nu stiu de ce ma chemase?!!!Ma gandesc ca poate imi bat cuie in talpa cu asta,dar cum nu prea am de unde alege!!!!
Cu sotul e bine deocamdata,desi ieri iar am explodat un pic de nervi,aceeasi problema:casa.Nu e in planurile lui apropiate de viitor,e undeva departe si nedefinit,daca nu as fi eu sa-l bat la cap nici nu ar exista.Oricat m-as chinui nu reusesc sa-l inteleg.Cheltuie bani aiurea pe firme...si atat!Nu ne alegem cu nimic,decat sperante desarte de mai bine.Pana cand???????
Dupa cum vedeti nu plec cu o mina prea buna,dar asta e situatia!
Va pup si sa ne revedem

PS.Elena,ce mai faci? Viiiiiiiiiiiiinnnnnnnn.

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

incerc sa pun niste poze.nu ma luati in seama.fac probe.

albumul meu
nepotelele mele

Mergi la inceput

tot eu.

albumul meu
nepotelele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Acum ca v-am citit ,asa repejor:
Mina si Iris a mea a facut o alergia acum 4 luni,dar urat ca am stat internata 3 zile cu ea si abia,abia ne-a dat drumul.Semnele erau ca si la voi,insa mai grav cred...mititica si acum imi aduc aminte cu groaza cat a plans cand i-au bagat branula in vena.Sanatate multa si aveti grija ce mancati!Ar fi puput sa fie si de la apa sau praful de la tara(am inteles ca ati fost la Buzau...sau?)
Yrys,imi pare tare rau de accident,eu sunt patita,dar in postura cealalta de "lovita".Tu sa fi santoasa!Gata rochita?
Nina ca sa zic...mai lasat fara replica.Sanatate multa la copil si voua!
SYD!!!!!!!!In sfarsit!Ma bucur tare pentru tine si sunt convinsa ca ti-e bine cum...si cu noul look.Mai da-ne noutati.Cu amorul cum stai?
Ema,iar trec pe langa tine,dar cine stie...poate odata voi ajunge si pe la voi.Care luna de miere??/Dar tare mi-ar placea,serios,mai ales ca nu am avut parte si uite ca acum se fac 3 ani,poate il loveste ceva pe sotul meu si imi face o surpriza.Depinde de cum va fi luna atunci.
Adriana,Lory,Ana,Monica,Carmen...(si toate scorpiutele)va pup si pe voi!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput