Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna fetelor!
a plecat buni, am ramas cu matusa si tati,dar tati de miine la serviciu!
Yrys,dar ce "copil"ascultator ai!sa nu se deoache!cum reusesti?sa -mi spui si mie ce metode folosesti,poate le aplic pe ai mei!cu Anda e mai dificil un pic,dar daca sunt eu in camera sta si se joaca singurica,scoate tot de prin sertare si dulapuri,dar nu ma deranjeaza,mai are momente cand vrea numai in brate .acum de exemplu s-a strecurat printre premergator si scranciob si surubaieste caloriferul.in rest e cuminte!nu se sude nimic ,parca n-ar fi aici!face shotii de aia e liniste!
Monica,chiar credeai ca i-ai pierdut?ti-i aduce inapoi ,stai linistita,mai ales daca zici ca si Ruxi e shotioasa!eu radeam ca daca o ia cineva pe Anda ,o aduce repede inapoi si imi da si bani numai sa-l scap de ea.deci stau linistita,imposibil sa dispara!
Monica,daca ar fi numai o nunta,dar ne-am gasit sa ne prindem de nasi,nu prea era momentul pt noi,dar acu am intrat in hora,joc!poate ca nici mie nu mi-ar fi picat bine un refuz,si in afara de asta sunt dragutzi amandoi si modesti.eu ma tem sa nu ma trezesc cu un botez ca am 2 gravidutze una mai are cateva zile si una in nov-dec.vad ca astia nu obisnuiesc sa anuntze din timp,imi creeaza shocuri,si eu sunt omul care spune direct lucrurilor ,nu inteleg chestiile astea,dar vom vedea noi pina atunci.
trebuie sa plec ca a trecut Anda la mincat hartie!placerea ei!
o saptamina buna dragelor!Anda mea e cam racita,speram sa nu fie grav,e doar un pic mofturici acum,vad cum trece noaptea!
pupici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
carmen dar stiu ca o sa o tineti numa' intr-o petrecere
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!In primul rand ma bucur ca se vad pozele si tin sa va multumesc pentru complimente
!Sunt cheauna pe ziua de azi,n-am dormit toata noaptea!Alinutul meu a racit si ne-a innebunit cu tusea,cu plansul,cu foiala...sunt distrusa si cand ma gandesc ca trebuie sa merg si la serviciu pe ziua de azi imi vine sa ma duc...Deci,MONICA-ELISABET, ma bucur ca si sotului tau i se spune Alin.Sa stii ca mie imi place extraordinar de mult numele asta.Cred ca,copilului meu numai cu numele asta ii sta bine,nu stiu,poate exagerez un pic dar asa il vad eu.Hai sa-ti zic cum e cu lipoamele astea Atata timp cat nu sunt dureroase,nu-i nici o problema.Problema este ca sunt destul de inestetice.Acum vreo 5 ani in urma si pe mine m-a sfatuit un medic sa le mai las.Pana cand,nu mi-a zis.Asta am si facut pana anul asta cand am fost acasa in RO si am vazut o femeie care avea ditamai galmoiul in cap,iesit foarte mult din par.M-a luat groaza imaginindu-ma in situatia asta.Am revenit in JP si mi s-a pus pata sa le scot.Doctorul de-aici nu mi-a zis sa mai astept si uite asa am trecut la treaba.Le-am scos,bineinteles s-au recoltat probe din chestiile respective,si nu au fost decat grasime.Asa ca pentru ce sa mai astept,aveau deja cate 2 cm diametru,bine c-am scapat,acum ramane doar sa se vindece locurile respective si sa speram ca nu mai reapar.De unde asa o predispozitie,nu stiu.Asa ca de sotul tau ,ce sa-ti zic?Sa mai astepte?Sa-l scoata?Decizia ii apartine!Despre imaginea mea sa stii ca niciodata nu am fost indeajuns multumita,probabil ca asa cum spunea si YRYS,
am ceva la creieras nicidecum la greutate,insa m-as bucura enorm de mult daca as mai da jos 2 kg.Am incercat eu sa ma tin in rand cu EMMA, dar n-am avut vointa si nici timp.Sunt asa de obosita...nu-mi vine sa cred!Celelalte scorpiute,ce mai fac?KLUMEA BLONDY, ti-am vazut si eu noile poze!SA-TI TRAIASCA COMOARA!Mai face nebunii?Alinutul m-a disperat!Cica pana pe la 3 ani este cel mai greu,pe urma cand incepe sa priceapa ,intram un pic in vacanta cu nervii!Sa dea D-zeu!Te pup!ANA, cum a fost calatoria?SYD te-ai acomodat cu noul look? NASTASIE, ce-ti mai fac mandretile?I le-am aratat si sotului meu! Vrem si noi gemeni!Trebuie sa ma gandesc mai bine,totusi!Va pup! Fetelor,va las ca nu mai vad bine ce scriu,poate reusesc sa trag un pui de somn(daca o avea Alin bunavointa sa faca un pic de liniste!),si va mai scriu.VA PUP PE TOATE
!O ZI BUNA VA DORESC! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119
nastasie spune:
buna dimineata, fetelor.
lory, super ozele cu alinutul.si eu ma gandeam la al doilea dar tare mi-e ca sa nu fac si eu doi.si aici in romania e greu.
ana, te-ai intors?
yrys, cum mai stai cu pregatirile de nunta ca nu am mai apucat sa vorbim.
gaby, poate vorbim azi ca am avut un weekend plin si nu am prea avut timp.
o sa intru mai tarziu sa va povestesc despre bona.ca deocamdata am lasat totul in aer.m-am cam razgandit.fug la razvan ca trage de mine.ce-o mai fi vrand si acum
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
sa aveti o zi buna!
eu asa cum am promis ma apuc de treaba, curatenie generala
monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
'neatza fetelor!
Anda a plins toata noaptea ,am luat-o cu noi in pat,nu stiu cum s-a dus tati la serviciu ca eu eram fiarta dimineatza!
pupici!o saptamina buna!
monica-elizabet spune:
moama ce linsite pe-aici? dar ce faceti fetelor?
eu am terminat cele doua dormitoare si bucataria. m-a ajutat mama f mult ca altfel nua veam cums a termin asa de repede. am spalat perdelele, gemurile, scuturat tot praful si covoarele apoi spalate pe loc cu vanish carpet. covoarele au specialitate tatalui meu...ce mai...am mobilizat toata familia.
in bucatarie mai am de facut cate ceva...dar am scapat de faiantza
mai am sufrageria,balconul si baia...dar astea... maine, ca azi trebuie sa plec si la mediatii si vreau sa fiu odihnita.
am stat si cu astia mici un picutz afara acum au papat si-i pregatesc de culcarica, sa-i las cu mama adormiti ...
va pup si mai ziceti si voi ceva
monica
Yrys78 spune:
Ce mistoc!!! Io nu mai am timp si nici chef de curatenie, la cate am pe cap. O sa rog pe cineva sa mearga sa faca curatenie sau se va ocupa mama de asta, ca nu sunt in stare...
nastasie spune:
monica, ce gospodina ai fost.la noi asa de innorat e afara ca nu-ti arde de nimic.si eu mai am atatea de facut dupa santier dar scumpul meu sot vad ca nu mai are tragere de inima.acum doarme."saracutu"
yrys, deci cununia civila e pe 21 si restul pe 22?sau nu am inteles eu bine.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004